"Турските актьори 24/7" (175): от 18 до 24 юни 2018 г.

Здравейте, приятели! Неделя е, 24 юни, продължава публикуването на най-успешната и четена рубрика на СЕРИАЛИ в България "Турските актьори 24/7", чиито нови издания продължавате да четете в запазения ѝ ден в програмата ни - всяка неделя. Какво се случи с любимците ни от екрана през седмицата от 18 до 24 юни 2018 г., научавате сега от новото издание №175 от "Турските актьори 24/7"! 

1) Бергюзар Корел се завръща на голям екран! Световноизвестната актриса от "1001 нощ" и "Справедливостта на Кара", снимала се за последно в хитовата историческа драма "Ти си моята родина" (Vatanim Sensin), ще изиграе главната женска роля в новия игрален филм със заглавие "Друга възможност" (Baska Ihtimal). В него Бергюзар ще си партнира с не по-малко популярния Енгин Акюрек от "Пепел от рози". Продуценти ще са Ay Yapim, а режисьор - Али Билгин, работил през изминалия телевизионен сезон по режисурата на модерната история "Малки убийства" (Ufak Tefek Cinayetler). Снимките на "Друга възможност" започва на 10 юли, като се очаква кино-лентата да тръгне по кината през ноември. 

2) Демет Йоздемир в ново амплоа! Изключително популярната млада актриса, която у нас познаваме чрез ролята ѝ в хита "Стая 309" (№: 309), изненада с феновете си с певческия си талант. Наскоро Демет влезе в звукозаписно студио, за да изпълни заглавната песен към най-новия си сериал "Ранобудна птица" (Erkenci Kus), започващ на 26 юни (вторник) по StarTV. Парчето е със заглавие "Добро утро" (Gunaydin), като е по текст на Джем Йоет и по музика на Мурат Гюнеш. Можете да го чуете от тук

3) Батухан Екши се завръща на екран! Младият актьор, познат у нас от "Кварталът на богатите" (Medcezir), ще видим с роля в новия летен сериал на TRT1 "Не пускай ръката ми" (Elimi Birakma). Батухан, снимал се за последно в драмата "В сърцето ми е Дениз" (Kalbimdeki Deniz), ще видим в образа на Тарък. Напомняме, че в "Не пускай ръката ми" главните роли са поверени на звездите Алина Боз от "Твоят мой живот" и Алп Навруз от "Г-жа Фазилет и дъщерите ѝ". Очаква се премиерата на драмата да видим в средата на идващия месец юли след приключването на световното първенство по футбол, което националната TRT1 излъчва в prime-time-а си всяка вечер в момента. 

4) Хюлия Авшар се завръща на екран! Световноизвестната турска актриса, певица и телевизионна водеща ще видим във втория сезон на хитовия психо-трилър на StarTV "Двор" (Avlu). Хюлия, чиято последна изява в сериал бе в първия сезон на "Великолепният век: Кьосем", ще изиграе ролята на новата директорка на затвора, в който се развива сюжетното действие. През последните два телевизионни сезона Авшар водеше свое лайфстайл предаване по StarTV, а за последно засне своя автобиографичен филм "Селфи" (Selfi). 

5) Елчин Сангу със семпла визия. Изключително популярната актриса, позната у нас от "Една любовна история", "С Русия в сърцето" и "Любов под наем", наскоро бе забелязана от журналисти в истанбулския квартал Нишанташъ. Червенокосата красавица привлече вниманието на репортерите към себе си със семплия и скромния си външен вид. Забързана към работна среща, Елчин отговори с мълчание на всички въпроси, отправени ѝ от папараците. Напомняме, че в момента Сангу се снима в интернет-сериала на BluTV "Безжизнените" (Yasamayanlar). 

6) Джесика Мей подготвя сватба! Бразилската актриса, придобила огромна популярност в южната ни съседка с ролята си на Белла в хитовата романтична комедия "Новата булка" (Yeni Gelin), ще се врече във вечна вярност на годеника си Хюсеин Кара това лято. Красавицата прекара изминалия Рамазан Байрам в родния край на любимия си - черноморското градче Ризе, където се срещна със своите бъдещи свекър и свекърва. 

7) Всички звезди се върнаха от летните си почивки в родния Истанбул, за да гласуват на днешните избори в Турция. Сред тях е и Бурчин Терзиоулу, която откри летния сезон в курорта Мармарис заедно с няколко свои приятелки, оставяйки любимия си Илкер Калели. Върнала се преди няколко дни, за да гласува на изборите, наскоро актрисата от "Езел" и "Милост", която ще вземе участие във втория сезон на интернет-сериала на Netflix "Пазителя" (The Protector), бе забелязана от журналисти на излизане от фризьорски салон в Куручешме. Терзиоулу бе в очевидно лошо настроение, като сподели пред репортерите, че след връщането си от почивката се е разболяла. 

8) Славата на Бурак Йозчивит му отвори много врати! Световноизвестният актьор от "Малки тайни", "Великолепният век", "Чучулигата" и "Черна любов" е сред любимците на президентката на Черна гора Весна Меденица, като наскоро самата тя се свърза с турското Министерство на външните работи с призив да ѝ помогнат да се срещне с него. Въпреки трудностите, които изпита, Весна изпълни целта си и се срещна лично с Бурак Йозчивит, като дори му предложи да го направи гражданин на Черна гора и да получи двойно гражданство. 

9) Изненадаха Алина Боз по случай рождения ѝ ден! Екипът на новия летен сериал "Не пускай ръката ми" (Elimi Birakma) организира изненада за рождения ден на младата актриса, която ще изиграе главната роля в него. Колегите на красавицата от "Твоят мой живот" я изненадаха на снимачната площадка с торта, подаръци и пожелания. На въпросите им какво си е пожелала, духайки свещичките на тортата, Боз отговорила: "Ако ви кажа, няма да се сбъдне". Алина навърши 20 години на 14 юни. 

10) Мерием Узерли се качи на метро! Световноизвестната актриса от "Великолепният век" отскоро е в Германия, където живее семейството ѝ. По време на престоя си в родината си Мерием качи своя снимка в профилите си в социалните мрежи, на която се вижда, че заедно с четиригодишната си дъщеричка Лара е в немското метро. Това изненада феновете ѝ и медиите, които са свикнали да виждат Мерием да се придвижва с луксозни минибусове из Истанбул. Последователите ѝ коментираха снимката със следните думи: "Дано да те видим така и в Турция". 

11) Шюкрю Йозйълдъз е напълнял! Наскоро известният млад актьор, познат у нас от "Надежда за обич", бе забелязан в истанбулския квартал Етилер. Шюкрю, който за последно се снима в отменения проект "Затаен дъх" (Nefes Nefese), привлече вниманието на журналистите към себе си със запусналата си форма и небрежен външен вид. Йозйълдъз излезе от аптека, носейки пликче с лекарство, като репортерите му пожелаха бързо оздравяване, но той им отговори, че му няма нищо и че е добре. Наскоро Шюкрю се раздели с половинката си Рабиа Яман. 

12) Демет Йоздемир и Сечкин Йоздемир ръка за ръка! Както информирахме в предишното издание на "Турските актьори 24/7", двамата млади любимци на зрителите са заедно. Преди няколко дни папараци изловиха Демет и Сечкин на излизане от заведение в известния истанбулски търговски център Akmerkez, хванати ръка за ръка, с което слуховете за любовен романс между двамата бяха потвърдени. Актрисата от "Стая 309" и актьорът от "Една любовна история" не се смутиха от снимащите ги репортери и ги поздравиха. 

13) Мерт Фърат се жени! Един от най-привлекателните и харизматични турски ергени ще мине под венчилото по бързата процедура. Мерт обаче няма да сключи брак нито с Ханде Доандемир, нито с Гьокче Бахадър, с които се спекулираше, че има връзка. Фърат, познат у нас от "Отмъщението" (Intikam), ще се врече във вечна вярност в известната красавица Идил Фърат, с която преживява любовен романс от няколко месеци. Двамата планират да се оженят в средата на месец август преди старта на снимките на втория сезон на сериала с участието на Мерт "Малки убийства" (Ufak Tefek Cinayetler). 

14) Джансу Дере отмаря на Ямайка! Световноизвестната актриса от "Завръщане", "Езел", "Великолепният век" и "Майка" наскоро замина за екзотичния остров заедно с близката си приятелка Едже Сюкан. Двете красавици не спират да споделят фотоси от ваканцията си в Ямайка в профилите си в социалните мрежи. Джансу е избрала именно далечната страна, за да не бъде притеснявана от журналисти и любопитни фенове по време на почивката си. 

Резултат с изображение за zerrin tekindor
15) Следващата седмица в рубриките на СЕРИАЛИ в България очаквайте: в понеделник,  25 юни, ще бъде финализиран брой №215 от "Какво гледат в Турция?", а във вторник, 26 юни, започва новият №216, който ще се обновява всеки ден с рейтингите за предходния до края на седмицата. Във вторник, 26 юни, продължава "Турция представя...", в чието трето за сезона и деветдесет и трето подред издание ще представим двата нови летни сериала "4N1K: Първа любов" (4N1K Ilk Ask) на FOX и "Голямото ми семейство" (Kocaman Ailem) на ATV. В четвъртък, 28 юни, ще бъде публикувано интервю с участника, класирал се на четвърто място в онлайн-състезанието ни "Любима турска звезда 2018" - Зеррин Текиндор. И в неделя, 1 юли, предстои издание №176 от "Турските актьори 24/7"

1 коментар:

Анонимен каза...

8) Весна Меденица, не е Президент на Черна гора, а е Председател на Върховния съд на Черна гора.

11) Сериалът на Шюкрю не е отменен, а е отложен за новия телевизионен сезон.

Предоставено от Blogger.