"Какво гледат в Турция?" (215): от 18 до 24 юни 2018 г.

Летните сериали завладяват ефира! Това лято предстои да гледаме 9 вълнуващи летни истории, като три от тях вече започнаха. Уви, и трите се провалиха с първите си епизоди, но все още имат шансове да успеят. Това са полицейската комедия "Хаяти и другите" (Hayati ve Digerleri) на KanalD от вторник, историческата романтична комедия "Султанът на сърцето ми" (Kalbimin Sultani) на StarTV от сряда и семейната комедия "Голямото ми семейство" (Kocaman Ailem) на ATV от четвъртък. Следващия вторник, 26 юни, в ефира на StarTV започва най-очакваният летен сериал тази година - "Ранобудна птица" (Erkenci Kus). Очаква се именно заглавието с участието на Демет Йоздемир и Джан Яман да бъде най-гледаната продукция това лято. Съвсем скоро започват и "4N1K: Първа любов" (4N1K Ilk Ask) по FOX, "Любовта на ангелите" (Meleklerin Aski) и "Дай Боже всекиму" (Darisi Basimiza) по ShowTV и "Не пускай ръката ми" (Elimi Birakma) и "Егейска хамсия" (Ege'nin Hemsisi) по TRT1. 
Този петък, 22 юни, полицейският феномен на KanalD "Опасни улици" (Arka Sokaklar) ще закрие окончателно телевизионен сезон 2017-2018 г. със своя сезонен финал. 
Какви рейтинги ще отчетат сериалите в южната ни съседка тази седмица, предстои да разберете единствено и само в новото издание №215 на "Какво гледат в Турция?", което ще се обновява всеки ден с рейтингите за предходния!

Рейтинги за понеделник, 18 юни, няма, тъй като не бяха излъчени сериали!

Рейтинги за вторник, 19 юни:
Това лято KanalD ще заложи на един-единствен сериал. Полицейската комедия "Хаяти и другите" (Hayati ve Digerleri), която започна през ноември 2017-а и излъчи само първия си епизод, след което бе свалена от ефир, се завръща за втори шанс през летния сезон, когато ще има далеч по-големи шансове да успее и да се наложи сред зрителите. С втората си серия поредицата с участието на Джелил Налчакан, Гюнай Караджаоулу и Левент Юлген се провали и не намери място в ТОП 10, въпреки че бе единственият излъчил се сериал. 

12. "Хаяти и другите" (Hayati ve Digerleri) - от 20.33 до 23.15 часа:
телевизия: KanalD | рейтинг: 2.46% | пазарен дял: 6.75%
AB:             място: 15 | рейтинг: 1.91% | пазарен дял: 5.63%

Рейтинги за сряда, 20 юни:
След провала, който отчете с премиерата си миналата седмица, историческата романтична комедия "Султанът на сърцето ми" (Kalbimin Sultani) на StarTV отчита голям ръст както в позиция, така и в гледаемост. Съвместната продукция с Русия намира място в края на ТОП 10, но все още бележи нисък рейтинг от под 3%. Сред интелигенцията се радва на по-голям интерес. 

10. "Султанът на сърцето ми" (Kalbimin Sultani) - от 20.29 до 23.16 часа:
телевизия: StarTV | рейтинг: 2.55% | пазарен дял: 6.78%
AB:            място: 7 | рейтинг: 3.11% | пазарен дял: 8.14%

Рейтинги за четвъртък, 21 юни:
Единственият сериал, излъчващ се за момента в четвъртък, е семейната комедия "Голямото ми семейство" (Kocaman Ailem) на ATV. С първите си два епизода поредицата отчете ниски рейтинги, тъй като се изправи срещу голяма конкуренция, но след като остана сама в четвъртък вечерите, отбеляза голям ръст в интереса към себе си и намери място в ТОП 10, макар все още представянето ѝ да е незадоволително.

8. "Голямото ми семейство" (Kocaman Ailem) - от 19.59 до 22.32 часа:
телевизия: ATV | рейтинг: 2.49% | пазарен дял: 7.19%
AB:     място: 10 | рейтинг: 2.24% | пазарен дял: 6.68%

Рейтинги за петък, 22 юни:
Краят на телевизионен сезон 2017-2018 г. в Турция бе поставен от сезонния финал на полицейския феномен "Опасни улици" (Arka Sokaklar)! Хитът на KanalD завърши дванадесетия си сезон с изключително висок рейтинг от близо 7%, като ще се завърне с нов тринадесети на есен.

2. СЕЗОНЕН ФИНАЛ: "Опасни улици" (Arka Sokaklar) - от 20.36 до 00.16 часа:
телевизия: KanalD | рейтинг: 6.77% | пазарен дял: 18.51%
AB:              място: 7 | рейтинг: 3.08% | пазарен дял: 8.96%

Рейтинги за събота, 23 юни, и неделя, 24 юни, няма, тъй като не бяха излъчени сериали!

НОВИНИ:
1) Ясно е кога започва най-очакваният и обещаващ нов сериал това лято! Романтичната комедия "Ранобудна птица" (Erkenci Kus) стартира на 26 юни (вторник), като ще се излъчва всяка вторник вечер след 20.00 часа в ефира на StarTV. Проектът на Gold Film с участието на Демет Йоздемир и Джан Яман в главните роли ще излиза в пряка битка за рейтинг срещу полицейската комедия на KanalD "Хаяти и другите" (Hayati ve Digerleri). Вижте представянето на "Ранобудна птица" от тук

ОБЗОР:
Време е да научим кой е най-гледаният сериал за периода от 18 до 24 юни 2018 г. в южната ни съседка!
На първо място, като най-гледан сериал за седмицата, се класира финалът на първия сезон на полицейският феномен "Опасни улици" (Arka Sokaklar) на KanalD от петък, отчел 6.77% рейтинг. Втората позиция бива заета от историческата романтична комедия на StarTV от сряда "Султанът на сърцето ми" (Kalbimin Sultani), привлякла 2.55% зрителски интерес. На трето място застава семейната комедия "Голямото ми семейство" (Kocaman Ailem) на ATV от четвъртък, която отбелязва 2.49% резултат. Четвъртата позиция е за полицейската комедия "Хаяти и другите" (Hayati ve Digerleri) на KanalD от вторник с 2.46% рейтинг. 

Няма коментари:

Предоставено от Blogger.