"Госпожа Фазилет и нейните дъщери" - скоро по Диема Фемили

Огромна изненада очаква българските зрители и феновете на турско кино! Един от най-успешните сериали в южната ни съседка "Госпожа Фазилет и нейните дъщери" (Fazilet Hanım ve Kızları) стартира в ефира на Диема Фемили много скоро! Поредицата, която приключи в Турция преди две седмици, ще направи премиерата си у нас само след по-малко от два месеца, като рекламата ѝ вече усилено се върти в ефира на Диема Фемили.

Най-вероятно хитовата поредица ще се ротира от 22.00 до 23.00 часа в ефира на Диема Фемили, замествайки излъчващия се в момента премиерен сериал "Черната перла" (Siyah Inci), който приключва през месец август. На този етап не е упомената дата на старт на драмата. У нас "Госпожа Фазилет и нейните дъщери" (Fazilet Hanım ve Kızları) ще се излъчва с епизоди от по 45 минути.

"Госпожа Фазилет и нейните дъщери" (Fazilet Hanım ve Kızları) е един от най-добрите турски сериали, като по време на излъчването си в Турция се радва на огромен интерес. Главната роля в завладяващата драма е поверена на Назан Кесал, която у нас познаваме чрез ролите ѝ в "Любов и наказание" (Ask ve Ceza) и "Готова на всичко" (Aliye). Поредицата стартира в Турция в края на март 2017 г., като показва два сезона и общо 50 оригинални турски епизода. 

Лично аз, един от главните редактори на блога, съм изгледал целия първи сезон на сериала, като бих го препоръчал на всеки. Наистина вълнуваща история, която определено ще грабне вниманието ви още с началото си. Ще видите Фазилет като една напълно нетипична турска майка, драпаща със зъби и нокти, за да се отърве от бедния живот и най-после да се шири на богато. За тази цел тя използва двете си дъщери - Хазан, която е мъжко момиче, трениращо кикбокс, и Едже, която е все още ученичка, но напълно се доверява на майка си, опитваща се да ги вкара в дома на заможното семейство Егемен.

Очаквайте повече подробности около старта на сериала!

3 коментара:

Анонимен каза...

Каква е ролята на Махир Гюнширай? Прекрасен актьор ветеран от "Ифет".

Анонимен каза...

АААААААААААААААААААА НАЙ.ПОСЛЕ-ЧАГЛАР ЕРТУГРУЛ -НАЙ-ЯКИЯ АКТЬОР -КРАСИВ, ТАЛАНТЛИВ. ХОРА, ГЛЕДАЛА СЪМ ЦЕЛИЯ СЕРИАЛ С РУСКИ СУБТИТРИ 4 ПЪТИ, И СЛЕД НЕГО НЕ МОГА ДА ГЛЕДАМ НИКАКЪВ ДРУГ. ДО АДМИНА-АКО ТИ СИ ВПЕЧАТЛЕН ОТ 1-Я СЕЗОН, ТО ВТОРИЯ Е ПРОСТО....... НЕ СТЕ ВИЖДАЛИ ОЩЕ КАКВО СЕ КАЗВА Л Ю Б О В

Анонимен каза...

ДО АНОНИМЕН - РОЛЯТА НА МАХИР НЕ Е ВАЖНА, ОСОБЕНО ГЕРОЯТ МУ ВЪВ 2-Я СЕЕЗОН Е ПЪЛНО ПАДЕНИЕ. НАЙ-ВАЖЕН ТУК Е ЧАГЛАР ЕРТУГРУЛ-ОЩЕ НЕ СТЕ ВИЖДАЛИ ТАКЪВ ПЕРСОНАЖ В ТУРСКИТЕ СЕРИАЛИ-НАЙ-ПРЕКРАСНИЯ ЯЪЗ ЕГЕМЕН!!!!

Предоставено от Blogger.