"На гости на..." (21): Езги Еюбоулу

Здравейте, приятели! Петък е, 1 юни, и продължава новият втори сезон на рубриката на СЕРИАЛИ в България "На гости на..."! В новите ѝ издания, които публикуваме през пролетните петъци, продължаваме да Ви отвеждаме в домовете на най-големите турски звезди. В седмия за сезона и двадесет и първи подред брой отиваме на гости на актрисата, позната у нас чрез ролите си в хитовете "Великолепният век" (Muhtesem Yuzyil) и "Отмъщението" (Intikam) - Езги Еюбоулу!

Езги живее заедно със съпруга си Каан Йълдъръм в истанбулския квартал Аджаркент в голяма къща с градина и в зеленина. "Предишният ни дом беше прекалено голям за нас. Търсехме по-компактно жилище, което да ни подхожда. Когато брокерът ни доведе тук, с Каан се спогледахме и едновременно усетихме, че това е подходящият дом за нас. Без дори да разгледаме втория етаж, го наехме. Само си поиграхме с цветовете. На горния етаж заложихме на сивия цвят, а в спалнята - на кобалт. В ежедневието си предпочитам семпли неща. Декорацията на дома ни отразява стила ми. Предпочитаме да прекарваме свободното си време вкъщи, отколкото навън. Казват, че готвя вкусно, особено пилаф. Каан се справя доста добре пък с омлетите", разкрива Езги.
Ezgi Eyüboğlu'nun Evi
Ezgi Eyüboğlu'nun Evi
Ezgi Eyüboğlu'nun Evi
Ezgi Eyüboğlu'nun Evi
Ezgi Eyüboğlu'nun Evi
_________________________________________________________________________________

Това беше всичко от нас за тази седмица! Очаквайте следващото последно осмо за сезона и двадесет и второ подред издание от "На гости на..." следващия петък, 8 юни! Припомнете си предишните издания чрез архива на рубриките ни от тук

Няма коментари:

Предоставено от Blogger.