"Турските актьори 24/7" (172): от 28 май до 3 юни 2018 г.

Здравейте, приятели! Неделя е, 3 юни, продължава публикуването на най-успешната и четена рубрика на СЕРИАЛИ в България "Турските актьори 24/7", чиито нови издания продължавате да четете в запазения ѝ ден в програмата ни - всяка неделя. Какво се случи с любимците ни от екрана през седмицата от 28 май до 3 юни 2018 г., научавате сега от новото издание №172 от "Турските актьори 24/7"! 


2) Хазал Кая заведе дело срещу фен-психопат! Актрисата, позната у нас от "Забраненият плод" и "Огледален свят", наскоро сподели пред журналисти, че е подала жалба в полицията и е завела дело срещу вманиачен по нея ирански гражданин, който я заплашвал и следял от доста време. "Това се отразява много зле на психиката на всеки. Притеснявах се дали някой ме следи, живеех в страх, но не трябва да позволяваме това да се случва. След тези случаи отидох в полицейското управление и подадох жалба, а след това заведох и дело. Ужасът приключи", споделя Хазал, снимаща се в момента в семейната трагикомедия "Нашата история" (Bizim Hikaye). 

3) Берк Октай се развежда със съпругата си! Известният актьор от "Опасни улици" и "Надежда за обич" се разделя с Мерве Сарапчоулу, за която се ожени преди две години - през лятото на 2016-а. Самата Мерве е подала молба за развод наскоро заради упражнено насилие над нея от страна на Берк. Сред останалите доводи на Сарапчоулу са, че съпругът ѝ отделял много повече внимание на професионалните си ангажименти, отколкото на нея, и че изпращал спечелените хонорари на семейството си, с което демонстрирал, че ѝ няма доверие. Заедно с молбата за развод Мерве поиска и обезщетение за морални щети на стойност 500 000 лири. 

4) Аслъ Енвер създава проблеми на снимачната площадка на сериала "Истанбулска булка" (Istanbullu Gelin)! Чаровната актриса от "Мечтатели" и "Тайни" станала повод за напрежение в екипа на драмата заради безкрайните ѝ капризи и своеволия. Последното, за което Енвер се хванала, била личната луксозна каравана на екранния ѝ партньор Йозджан Дениз, в която си почивал и се подготвял между снимките. Аслъ искала от продуцентите да ѝ осигурят същата, а не да споделя обикновена с останалите си колеги. Финалът на втория сезон на "Истанбулска булка" е на 8 юни (петък) по StarTV. 

5) Енгин Йозтюрк поддържа перфектна форма! Въпреки трагедиите в личен план и смъртта на членове от семейството му, които го сполетяха през последните месеци, Енгин не се е занемарил и продължава да спортува усилено. Отърсил се от травмите, наскоро младият актьор от "Пепел от рози" и "Великолепният век" беше забелязан да тича по крайбрежната алея на квартал Арнавуткьой заедно с приятеля си и известен бизнесмен Йондер Йозтархан. Двамата тичаха заедно до крепостта Румели Хисар. Пред пресрещналите ги журналисти Йозтюрк, снимал се за последно във "Висше общество" (Yuksek Sosyete), сподели, че когато времето е хубаво, се възползва от него и спортува. 

6) Есра Дерманджъоулу е влюбена в мъж, с 16 години по-млад от нея! 49-годишната провокативна актриса от "Пепел от рози", снимала се за последно в третия сезон на драмата "Оскърбени цветя" (Kirgin Cicekler), наскоро бе забелязана в истанбулския квартал Нишанташъ в компанията на 33-годишния си любим Йомер Гюнеш. Екстравагантната Есра опроверга изтеклите слухове, че двамата са се разделили, и увери, че връзката им върви повече от добре.

7) Нур Феттахоулу не разваля традицията! Изключително популярната актриса от "Забраненият плод" и "Великолепният век" ще прекара лятната си ваканция за поредна година в турското курортно градче Фетхие. Красавицата наскоро бе забелязана от журналисти в голям търговски център и сподели пред тях, че снимките на историческия сериал с нейно участие "Абдюлхамид" (Payitaht Abdulhamid) приключват до седмица и веднага след това ще замине заедно с дъщеричката си Елиса Гюзин за любимата им лятна дестинация.  

8) Гизем Караджа с първо изявление след решението на съда да я лиши от свобода заради употреба и разпространение на наркотици! Световноизвестната актриса от "Опасна красота", "Надежда за обич", "Пътят на Емир" и "Градско момиче" наскоро присъства на премиерата на игрален филм с нейно участие, като пред репортерите сподели следното относно присъдата си: "Всичко това се случи преди 5 години, но отново стана тема за обсъждания. Адвокатът ми направи нужните изявления. Пред медиите - също. Все още нищо не е сигурно". Напомняме, че освен Гизем, осъден е и Чаатай Улусой. 

9) Баде Ишчил е сред знаменитостите, обърнали се към природата. Красивата блондинка от "Езел" и "Север-Юг" наскоро сподели в профила си в социалната мрежа Instagram на пръв поглед шеговит, но всъщност притеснителен фотос на две чайки. Към него Баде, снимаща се в момента в модерната история "Малки убийства" (Ufak Tefek Cinayetler), добави следното описание: "Принципно се храни с риба и може да лети, но вече се отказа и предпочита симит - това е нов вид котка". С този си пост Ишчил изрази притеснението си от това колко бързо се видоизменят и изродяват животинските видове на планетата ни. 

10) Къванч Татлъту с нестихваща страст към... моторите! Най-известният турски актьор, познат у нас от "Перла", "Двама завинаги", "Забраненият плод", "Север-Юг" и "С Русия в сърцето", наскоро прибави нов мотор към колекцията в гаража си в дома си в истанбулския квартал Гьоктюрк. Превозното средство на две колела е модел Harley Davidson Street Glide и е в черен цвят. Къванч преди време си купи същият, само че син. Татлъту планира да кара новата си придобивка по време на лятната си почивка в Мармарис и Джунда. 

11) Нургюл Йешилчай осъди измамник! Световноизвестната актриса, която в момента гледаме у нас във втория сезон на историческата драма "Великолепният век: Кьосем", най-сетне откри Тургут Илтер, който преди десет години - през 2008-а, ѝ обеща, че ще пресъздаде живота ѝ като енциклопедия и изтегли неправомерно от кредитната ѝ карта 236 000 турски лири, след което изчезна безследно. Десет години по-късно измамникът най-сетне бе намерен и бе осъден на две години и половина лишаване от свобода. 

12) Джан Яман е сред турските актьори с най-красиви тела. Актьорът, когото отскоро гледаме у нас в хитовата романтична комедия "Горчиво и сладко" (Dolunay), наскоро сподели своя нова снимка, демонстрирайки още по-големи мускули и атлетично тяло. Причина за усилените тренировки, които Яман прави всеки ден, е новата му роля в летния сериал на StarTV "Ранобудна птица" (Erkenci Kus). Любопитно е, че героят на Джан носи неговото име - Джан. Актьорът ще си партнира с Демет Йоздемир. 

13) Бурак Йозчивит свали 10 килограма заради ролята си в провалилия се военен филм "Саможертва" (Can Feda)! Заради неуспеха на кино-лентата не само усилията на актьора отидоха напразно, ами и... целият му гардероб! Заради сериозното си отслабване всички дрехи на Бурак вече са му големи и не му стават, като така той бе принуден да обнови изцяло стайлинга си, доверявайки се на известен измирски дизайнер. Дрехите, които Йозчивит няма да носи повече, ще бъдат дарени за благотворителност.

14) Мехмет Акиф Алакурт шокира всички с новата си визия! Актьорът, придобил световна слава след участието си в хита "Завръщане" (Sila), отдавна не се изявява като актьор и заживя в чифлик в Каш, където отглежда животни и води природосъобразен начин на живот заедно със съпругата си. Наскоро екранният Боран ага шокира милионите си фенове по света със снимка, на която се вижда, че се е обръснал гола глава и е пуснал дълга брада. Така не е останал и помен от предишния секс-символ, по когото всички жени въздишаха.

Резултат с изображение за burcu biricik
15) Следващата седмица приключва пролетният сезон на СЕРИАЛИ в България! В понеделник,  4 юни, ще бъде финализиран брой №212 от "Какво гледат в Турция?", а във вторник, 5 юни, започва новият №213, който ще се обновява всеки ден с рейтингите за предходния до края на седмицата. В сряда, 6 юни, ще прочетете специална статия. В четвъртък, 7 юни, ще бъде публикувано интервю с участника, класирал се на седмо място в онлайн-състезанието ни "Любима турска звезда 2018" - Бурджу Бириджик. В петък, 8 юни, приключва вторият сезон на рубриката ни "На гости на...", в чийто последен за сезона осми и двадесет и втори подред брой ще Ви отведем в дома на известната млада актриса от "Черни пари и любов" Бестемсу Йоздемир. В събота, 9 юни, идва ред на финалното за сезона тридесет и шесто и седемдесет и второ подред издание от "Какво коментират в Турция?", в което ще представим рейтингите на сериалите в южната ни съседка за периода от 2 до 8 юни 2018 г. в социалните мрежи. И в неделя, 10 юни, предстои издание №173 от "Турските актьори 24/7"

Няма коментари:

Предоставено от Blogger.