"Горчиво и сладко" (Dolunay) - от 2 юни по Диема Фемили

Един от най-успешните летни сериали през 2017-а година в Турция започва в България! Хитовата романтична комедия "Пълнолуние" (Dolunay) се завърта в родния ефир до броени дни, като у нас ще върви под заглавието "Горчиво и сладко". Поредицата с Йозге Гюрел и Джан Яман в главните роли ще замести приключващата "Стая 309" (№: 309). Повече подробности намирате в следващите редове!

Тази събота, 26 май, между 17.00 и 20.00 часа ще бъдат излъчени последните три епизода на хитовата романтична комедия с участието на Демет Йоздемир и Фуркан Палалъ в главните роли "Стая 309" (№: 309). Напомняме, че сериалът започна през октомври 2017 г. и се ротира с голям успех през уикендите по Диема Фемили. 

На мястото на приключващия "Стая 309" от 2 юни (събота) започва новият "Горчиво и сладко" (Dolunay)! Поредицата ще се излъчва всяка събота и неделя с по два епизода между 18.00 и 20.00 часа. 

"Горчиво и сладко" (Dolunay) се състои от 26 оригинални двучасови епизода. Започва в Турция на 4 юли (вторник) като част от лятната програма на StarTV и за отрицателно време се превръща в хит, бележейки висок рейтинг по телевизията и ставайки една от най-коментираните телевизионни програми в интернет. Освен Йозге Гюрел от "Сезонът на черешите" и Джан Яман, когото ще гледаме за първи път на екран у нас, участие взимат още Хакан Курташ ("Момичето, което обичах" и "Изкушение"), Неджип Мемели ("Листопад" и "Дила"), Йознур Серчелер, Илайда Акдоан, Тюркю Туран, Алара Бозбей, Баламир Емрен, Барк Йайгън, Йозлем Тюрай, Емре Кентменоулу, Алихан Тюркдемир ("Великолепният век: Кьосем"), Йешим Гюл, Ърмак Юнал, Мерт Явузджан и други. Сценаристи са Айшен Гюнсу Текер и Фикрет Беклер. Режисьор - Чааръ Байрак. Продуцентската компания е No Dokuz. 

За какво се разказва в "Горчиво и сладко"? Назлъ (Йозге Гюрел) е младо момиче, което е пленено от японската кухня и мечтае някой ден да отвори собствен ресторант. Ферит (Джан Яман) е наследник в уважавано и богато семейство, което наема Назлъ за готвачка в имението си. Тя работи там, за да продължи образованието си за професионален готвач. По стечение на обстоятелствата пътищата на Назлъ и Ферит ще се пресекат и така ще започне историята на тяхната невъзможна любов.

ПРОЧЕТЕТЕ ДВОЙНО ИНТЕРВЮ С ЙОЗГЕ ГЮРЕЛ И ДЖАН ЯМАН ОТ ТУК!

4 коментара:

Анонимен каза...

Пускат все по-скучни нови сериали :(

Админ каза...

До 1 коментар:
Здравейте,
За Бога, кой гледа телевизия още?!
Леки и успешни дни! :)

Анонимен каза...

"Пълнолуние" е симпатичен сериал, лек, приятен,забавен, с добри актьори. Е, към края малко доскучава, но като цяло го препоръчвам.

Unknown каза...

Епизод 25 не ми се отваря на български

Предоставено от Blogger.