Амине Гюлше: "Искам да стана майка"

Здравейте, приятели! Четвъртък е, 24 май, честит празник на славянската писменост! Продължава публикуването на интервюта с участниците в петия сезон на най-успешното онлайн-състезание на СЕРИАЛИ в България - "Любима турска звезда" за 2018 г. Тазседмичното е с десетия отпаднал участник от формата - Амине Гюлше. Преди да започнем, нека се запознаем с нейната биография! Тя е родена на 30 април 1993 година в Гутенбург, Швеция. В момента е на 25 години, зодия телец. Майка ѝ е туркиня от Измир, а баща ѝ е иракчанин. През 2014-а се явява на конкурса "Мис Турция" и го печели, превръщайки се в най-красивата туркиня. Представя държавата и на "Мис Свят" същата година. Така вратите на славата се отварят за нея и тя се превръща в едно от най-популярните лица в южната ни съседка. В началото на 2015 г. започва сериалът, в който прави дебюта си като актриса и то главна - "Сега и завинаги" (Asla Vazgecmem). В него се снима до есента на 2016 г. През пролетта на 2017-а започна вторият сериал в акьорската ѝ кариера - "Обичам и двамата" (Ikisini de Sevdim). Уви, той се проваля и приключва доста набързо с едва три епизода. Скоро Амине ще се омъжи за футболиста Месут Йозил. Да започваме с интервюто! 

Имате ли страст към обувките като всяка жена? Какъв тип обувки предпочитате? Колко чифта имате?
Кой ли няма! Разбира се, че много обичам обувки, но си имам и собствен обичай. Откакто съм рекламно лице на Deichmann, може да се каже, че станах още по-голям специалист по тази тема. Избирам обувки според повода и мястото. Ако съм поканена на някакво събитие или денят е специален, нося обувки на висок ток. Иначе за ежедневието си предпочитам ниските. 

Следите ли модните тенденции? Как описвате стила си? Кои са модните икони и дизайнери, които следите отблизо?
Опитвам се да следя тенденциите, но не съм чак толкова запалена. Харесва ми всичко, което ми отива. Най-важно е да се чувствам удобно в дрехите, които нося. Предпочитам да се обличам според мястото. В ежедневието ми предпочитам спортния стил. Дънките са ми любими. Спортно-елегантния стил е моят. В основата на всичко обаче трябва да е умереността и естествеността. Нося дрехите на турските дизайнери Рашит Баазъбаалъ, Йозлем Сюер, Нихан Пекер и Бурче Бекрек. 

През 2014-а бяхте избрани за най-красива туркиня. Ако се върнем в онзи момент, какъв беше той за Вас? Как решихте да участвате в конкурс за красота?
Почувствах невероятна гордост, не мога да опиша емоцията с думи, беше много хубаво. Почувствах се като истинска принцеса. Но едновременно с това като представителка на Турция отговорността, която поех, беше голяма. Това бе един от най-смислените дни в живота ми. Вече всички знаят как реших да участвам. Но накратко - майка ми ме записа и след това разбрах, че съм избрана за кастинга. Дойдох от Измир в Истанбул за прослушването и влязох в първите 20. Последва едномесечен камп. Не беше толкова лесно, колкото си мислят всички. Всичко бе организирано с голяма дисциплина. Тази дисциплина ме впечатли най-много. Всичко беше много сериозно и мотивиращо.

В Турция има много звезди, спечелили конкурси за красота и придобили огромна популярност след това. Кои са тези, от които взимате пример и които харесвате?
Честно казано, толкова много хора станаха известни, че ще ми е трудно да ги изброя по отделно. Само по себе си да си Мис Турция е голям успех.

Родена и израснала сте в Швеция. В Истанбул ли живеете или често пътувате дотам?
Не мога да се откъсна от Швеция. Все пак това е родното ми място, опитвам се често да ходя там. Естествено е да ми липсва, но може да се каже, че напълно свикнах с Истанбул. Много съм щастлива, че живея тук.

Ще разкажете ли малко повече за семейството си? Какво работят родителите Ви? Колко деца сте в семейството? И те ли живеят в Истанбул?
Майка ми е пенсионерка, живее заедно с мен. Да е жива и здрава, никога не ме е оставяла сама. Имам и най-добрият брат на света. Той живее в Швеция. Може да се каже, че той е най-добрият ми приятел.

Какъв беше животът Ви в Швеция?
Имах прекрасно детство в Швеция. Благодаря на семейството си, което ме отгледа и възпита като много щастливо дете. После започнах да уча. Едновременно с това работих. Животът ми там беше много хубав, точно какъвто е и сега.

Повече шведка ли се чувствате или туркиня?
Родена и израснала съм в Швеция, но семейството ми никога не е забравяло откъде е дошло, както и традициите ни. С брат ми веднъж седмично ходехме на уроци по турски. Но и без това вкъщи не се говореше на шведски. Много обичам Швеция, тя е част от мен, дала ми е много, но аз съм туркиня. Понякога се възприемам като шведка, но това е по-скоро въпрос на гледна точка. Възприемам най-доброто и от двете култури.

Познават ли Ви там?
Не толкова, колкото в Турция, но и там има хора, които гледат турски сериали и с които се срещаме. Това ме прави щастлива. Турските сериали са гледани от много хора по света. Особено първият ми проект "Сега и завинаги" постигна големи успехи в Средния Изток, Европа и Латинска Америка. Получавам и много отзиви в социалните мрежи.

За годежа Ви с Месут Йозил се говор не само в Турция, но и в Англия и Германия. Прицел сте и на чуждестранната преса. Какво Ви кара да чувствате това? Напряга ли Ви?
За мен е много важно личният ми живот да си остане личен. Затова предпочитам да не говоря за него.

Все още сте много млада, но искате ли да станете майка? Какви са отношенията Ви с децата?
Разбира се, когато му дойде времето, като всяка жена и аз искам да стана майка. Кой не иска? Много обичам децата, това са най-сладките създания на света.

Какви планове имате за бъдещето? Мислите ли да се изявявате в други сфери, освен в актьорството?
Искам да участвам в хубав и смислен игрален филм. Все още не съм прочела сценария на мечтите ми сред тези, които са ми предложили. Искам да постигна международен успех, за тази цел взимам образование и в чужбина. Не мисля да се занимавам с моделство. И в тази сфера получавам много предложения, но страстта ми е актьорството. За момента съм се концентрирала изцяло върху развитието на актьорските ми умения.

Когато станахте Мис Турция, втора беше Дилян Чичек Дениз, а трета - Айбуке Пусат. И трите станахте много успешни. Какви са отношенията Ви с конкуренцията? Виждате ли се?
В състезанието, разбира се, бяхме в конкуренция, но в ежедневието ни не сме. Много съм щастлива за техния успех. Нашата година беше даде много имена на бранша. Всички много работихме, за да постигнем това. 

И гласът Ви е много хубав. Получавала ли сте предложения да запишете песен? Бихте ли излязла за в бъдеще на сцената?
Ще съм скромна по този въпрос. Много обичам да пея и получавам предложения. За един актьор е голямо предимство да има и хубав глас. Искам да използвам гласа си за актьорската ми дейност, а не на сцената.

Очите и веждите Ви са много харесвани. Коя част от тялото си харесвате най-много?
Благодаря. Най-много харесвам усмивката си. Причината е, че усмивката отива на всички ни и че убива моментално всяка негативна енергия. Очите, усмихващи се на живота, ме мотивират. Иначе в ежедневието си не полагам кой знае какви големи грижи. Искам всичко, което използвам, да е органично.

Оприличават Ви на известната красавица Ирина Шейх.
А на вас приличам ли ви? Много е хубаво да те оприличават на красиви и успешни хора. По-често ме оприличаваха през първите години, след като станах Мис Турция. Под влияние на сериалите, в които участвах, получавах и много имейли от момичета. Това много ми харесваше. Значи съм свършила добра работа и съм дала пример. 
_________________________________________________________________________________

Това беше всичко от нас за тази седмица! Очаквайте интервю с участника, класирал се на девето място в "Любима турска звезда 2018", следващия четвъртък, 31 май. Припомнете си предишните интервюта чрез архива на рубриките ни от тук!

Няма коментари:

Предоставено от Blogger.