"На гости на..." (20): Шеввал Сам

Здравейте, приятели! Петък е, 25 май, и продължава новият втори сезон на рубриката на СЕРИАЛИ в България "На гости на..."! В новите ѝ издания, които публикуваме през пролетните петъци, продължаваме да Ви отвеждаме в домовете на най-големите турски звезди. В шестия за сезона и двадесети подред брой отиваме на гости на актрисата, позната чрез ролите си в хитовете "Бодрумска приказка" (Bodrum Masali) и "Забранената ябълка" (Yasak Elma) - Шеввал Сам!

Шеввал живее в истанбулския квартал Джихангир в бохемски обзаведен апартамент. Поради снимките на сериала ѝ "Бодрумска приказка", от четири месеца е в Бодрум и не си идва често вкъщи. "Там си наех къща с мандарини", споделя Сам. "Преди в дома ми преобладаваха земните цветове. В последно време дадох израз на други, по-ярки гами. Защото забелязвам, че се чувствам по-добре в цветна среда. За мен беше добър опит да се пренеса в такъв значително по-малък и тесен апартамент от предишния ми дом", допълва актрисата.

_________________________________________________________________________________

Това беше всичко от нас за тази седмица! Очаквайте следващото седмо за сезона и двадесет и първо подред издание от "На гости на..." следващия петък, 1 юни! Припомнете си предишните издания чрез архива на рубриките ни от тук

Няма коментари:

Предоставено от Blogger.