Ханде Ерчел: "Винаги постигам това, което поискам"

Здравейте, приятели! Четвъртък е, 19 април, продължава публикуването на интервюта с участниците в петия сезон на най-успешното онлайн-състезание на СЕРИАЛИ в България - "Любима турска звезда" за 2018 г. Тазседмичното е с шестия отпаднал участник от формата - Ханде Ерчел. Преди да започнем, нека се запознаем с нейната биография! Тя е родена на 24 ноември 1993 г. в Бандърма, Балъкесир. В момента е на 24 години, зодия стрелец. Учи изобразително изкуство в турския университет за изкуства "Mimar Sinan". През 2012 г. участва в конкурса "Miss Civilization of the World", проведен в Баку, като заема второ място и носи голям успех на родината си. Първата си роля в сериал изиграва година по-късно - в историческия хит "Чучулигата" (Calikusu). През 2014-а следва участие в младежката поредица "Çılgın Dersane Üniversitede" отново с малка роля. Същата година се включва в мелодрамата "Дървото на живота" (Hayat Agaci). През 2015 г. идва световният успех за Ханде в актьорството, като през лятото започва да се снима в най-добрия сериал за 2015 година според наградите "Златна пеперуда" (Altin Kelebek) - "Дъщерите на Гюнеш" (Gunesin Kizlari). В него тя пресъздава една от главните роли - тази на Селин, като отново на "Златна пеперуда 2015" е една от носителките на приза "Най-добра изгряваща звезда". През лятото на 2016-а се включи в също толкова успешния проект на ShowTV "Любовта не разбира от думи" (Ask Laftan Anlamaz), вдъхвайки живот на главната героиня Хаят. За последно се снима в провалилата се драма с Толгахан Сайъшман "Черна перла" (Siyah Inci) на StarTV. Да започваме с интервюто!

Какво детство имахте? В какво семейство израснахте?
Винаги, когато се сетя за детството си, си спомням за много хубави и топли моменти. В отношение на семейство и приятели бях голяма късметлийка. И без друго със сестра ми имаме само една година разлика във възрастта, може да се каже, че ми е като близначка. Едновременно сме толкова различни, но и толкова еднакви.

Какъв трябва да е мъжът до Вас?
Обичащите и умни мъже винаги са ме привличали. Мисля, че любовта е способна да премине през всичко. Мъжът до мен трябва да знае какво искам и да бъде до мен, докато вървя по пътя си. Отношенията ни да са ясни.

Какво Ви отблъсква най-много в един мъж?
Когато един мъж не цени жената до себе си и не знае какво значи уважение, ме отблъсква. Да навлиза в личното ми пространство и да няма граници, също не ми харесва. Уважението е задължително.

Какво Ви носи славата и какво Ви взима?
Аз съм човек, който винаги се държи и действа естествено и спокойно. Славата не ми повлия с кой знае какво, същата съм си.

Какви са тайните Ви за красота?
Красотата и грижата са много важни. Тайната ми е: чистота и естественост. Нямам по-специални и особени методи.

В социалните мрежи някои ви намират за секси, а други - все още за дете. Вие как мислите?
Като едно младо момиче да чувам и двете неща за себе си, много ме ласкае. Според ситуацията зависи дали ще съм секси или ще съм още дете. Трябва и да съумяваш да запазиш мярата, все пак. Когато чувам такива неща за себе си, съм много щастлива.

До каква степен намирате красотата си за предимство?
Работя с визията си. Но ако бях това, което съм, само заради красотата си, нямаше да съм щастлива. Предпочитам да получавам повече мнения за актьорската ми игра. А красотата е едно малко сладко предимство в цялата схема. 

Какви са целите Ви в кариерата? Коя е ролята, за която мечтаете?
Актьорската професия задоволява всичките ми нужди и желания, толкова много я обичам! Искам да изиграя всяка роля, винаги да излизам на екран в различна светлина. И, разбира се, това няма край. Все пак има по-специални роли, които ме привличат: на шизофреничка, на тежко болна или на най-лудата жена на света.

Спечелихте второ място на конкурса за красота "Miss Civilization of the World" в Азербайджан. Защо се явихте на него? Кой Ви посъветва?
Винаги съм казвала, че всяко младо момиче желае да изтъкне и покаже красотата си. Аз постъпих спрямо желанието си и придадох такъв цвят на живота си. Беше много хубав момент за мен.

Каква сте - тиха вода или открита лудачка?
Човек не може постоянно и винаги да е в приповдигнато настроение. Всички действаме според емоциите си. Не мога да кажа, че съм открита лудачка. Има моменти, в които съм тиха вода, но винаги мисля положително, че след всяка нощ идва ден. Искрено вярвам в това. Винаги е било така.

Амбициозна ли сте? Винаги ли постигате това, което пожелаете?
Винаги съм била амбициозна. Все още няма нещо, което да ми се е опънало и което да не съм направила, ако съм го поискала. Разбира се, и късметът е на моя страна. Вярвам с цялото си сърце, че ще продължавам в същия дух.
_________________________________________________________________________________

Това беше всичко от нас за тази седмица! Очаквайте интервю със седмия отпаднал участник от "Любима турска звезда 2018" следващия четвъртък, 26 април. Припомнете си предишните интервюта чрез архива на рубриките ни от тук!

Няма коментари:

Предоставено от Blogger.