"На гости на..." (16): Седеф Авджъ

Здравейте, приятели! Петък е, 27 април, и продължава новият втори сезон на рубриката на СЕРИАЛИ в България "На гости на..."! В новите ѝ издания, които публикуваме през пролетните петъци, ще продължим да Ви отвеждаме в домовете на най-големите турски звезди. Във втория за сезона и шестнадесети подред брой отиваме на гости на актрисата, позната у нас чрез ролите си в хитовете "Листопад", "Двама завинаги" и "Езел" - Седеф Авджъ!

Седеф Авджъ и съпругът ѝ Къванч Касабалъ живеят заедно с кучето си порода голдън ретривър на име Оскар в истанбулския квартал Кандилли. "Благодарение на семейния ни приятел Мете открихме това място и се нанесохме да живеем. Помислил си, че е подходящо за нас и веднага ни доведе да го разгледаме", започва да разказва Седеф, докато пуска светлинките на новогодишната елха в хола. 

_________________________________________________________________________________

Това беше всичко от нас за тази седмица! Очаквайте следващото трето за сезона и седемнадесето подред издание от "На гости на..." следващия петък, 4 май! Припомнете си предишните издания чрез архива на рубриките ни от тук

Няма коментари:

Предоставено от Blogger.