"Черна перла" (Siyah Inci) стартира в ефира на Диема Фемили

Закупуването и излъчването на турските сериали у нас продължава с пълна сила! Съвсем скоро още един нов сериал се задава в българския ефир, който ще вълнува зрителите през горещите летни месеци. Диема Фемили предстои да завърти нова мелодрама от Босфора, в която главната мъжка роля е поверена на един от най-обичаните у нас турски актьори, който доскоро гледахме в ефира на БТВ в сериала "Сега и завинаги" (Asla Vazgecmem), но зрителите го помнят добре и от "Сезони на любовта" (Lale Devri). Повече информация четете в следващите редове!

Само след месец в ефира на Диема Фемили предстои да бъде показан финалният епизод на един най-харесваните и успешни турски сериали "Моят живот" (O Hayat Benim). Драмата с Езги Асароулу, Керемджем и Джерен Морай в главните роли приключва след година и половина излъчване, като дългоочакваната развръзка предстои да видим само след броени епизоди. На нейно място Диема Фемили ще започне излъчването на най-новия турски сериал "Черна перла" (Siyah Inci). Драмата е с участието на Толгахан Сайъшман (Чънар от "Сезони на любовта", Ийт от "Сега и завинаги") и Ханде Ерчел (Селин от "Дъщерите на Гюнеш", Хаят от "Любовта не разбира от думи"), като разказва историята на двама влюбени, изправени пред редица изпитания, борейки се за любовта си.. И ако само до преди няколко дни гледахме Толгахан като богатия Ийт Козан в "Сега и завинаги", то тук ще го видим като беден и обикновен рибар. 

"Черна перла" (Siyah Inci) ще се излъчва всеки делничен ден от 22.00 до 23.00 часа, замествайки "Моят живот" (O Hayat Benim). Датата на старт все още не е ясна, но поредицата ще се завърти в края на следващия месец. "Черна перла" съдържа само 20 оригинални двучасови епизода, тъй като рейнтингите ѝ в Турция не бяха високи. Сериалът ще бъде излъчен у нас до края на лятото.

Следете ни за повече информация!

1 коментар:

Анонимен каза...

Сериала не е нищо особено и не си заслужава, защо са го купили?

Предоставено от Blogger.