ЕКСКЛУЗИВНО: "Мафията не може да управлява света" (EDHO) е закупен в България!

СЕРИАЛИ в България се сдоби с ексклузивната информация за закупуването на нов турски сериал! Става въпрос за един от най-гледаните проекти за изминалите три години в южната ни съседка - криминалната драма "Мафията не може да управлява света" (Eskiya Dunyaya Hukumdar Olmaz)! Поредицата с участието на Дениз Чакър и Октай Кайнарджа в главните роли е с откупени права за излъчване в България от bTV Media Group в пакет с драмата "Истанбулска булка" (Istanbullu Gelin), за чието закупуване ви информирахме преди месец. 

"Мафията не може да управлява света" (Eskiya Dunyaya Hukumdar Olmaz) започва излъчването си в Турция на 5 септември 2015 г., позиционирайки се и до днес всяка вторник вечер след 20.00 часа в ефира на турската ATV. Още с началото си кримката превзема първото място и властва във вторнишките вечери в продължение на два сезона с рекордни рейтинги от по 9-10%. В момента се ротират епизоди от третия ѝ сезон, с който сериалът отбелязва спад в интереса към себе си и отстъпва лидерството на драмата "Жена" (Kadin). 

Освен Дениз Чакър от "Листопад", "Ифет" и "Великолепният век" и Октай Кайнарджа, в "Мафията не може да управлява света" участие взимат още: Санем Челик от "Готова на всичко", Озан Акбаба, Тарък Юнлюоулу ("Перла"), Кенан Чобан, Ахмет Сомърс, Олгун Шимшек, Месут Акуста ("Езел" и "Черна роза"), Левент Йоздилек, Сабина Тозия, Ертуурул Постоулу, Уфук Каракавак, Ирем Султан Дженгиз, Бирол Юнел, Танер Туран, Юнус Емре Йълдъръмер, а със специално участие във втория сезон - и Мерием Узерли от "Великолепният век".

За какво се разказва в "Мафията не може да управлява света"? Хъзър (Октай Кайнарджа) още от малък влиза в подземния свят и много добре познава всичките му тайни. Губейки по-големия си брат, той застава на негово място в мафията. Но има нещо, което не знае. Че убиецът на брат му е главата на мафията - Юнал Калпан (Тарък Юнлюоулу). Когато се намесва сделка за незаконна продажба на оръжие, нещата загрубяват още повече. 

1 коментар:

Анонимен каза...

Потвърдено ли е, че е закупен от bTV Media Group и кога се очаква да стартира? Благодаря предварително за отговора!

Предоставено от Blogger.