ЕКСКЛУЗИВНО: "Истанбулска невеста" (Istanbullu Gelin) е закупен в България!

ЕКСКЛУЗИВНО! Екипът на СЕРИАЛИ в България се сдоби с ексклузивна информация за закупуването на нов турски сериал! Става въпрос за хитовата драма "Истанбулска невеста" (Istanbullu Gelin), излъчваща в момента епизоди от втория си сезон всяка петъчна вечер в ефира на турската StarTV. Поредицата с участието на Аслъ Енвер и Йозджан Дениз в главните роли е закупена от българския канал БТВ в началото на 2018-а година.














"Истанбулска невеста" (Istanbullu Gelin) започва излъчване преди близо година - на 3 март 2017 г. Излъчва се всяка петъчна вечер след 20.00 часа по StarTV. С първия си сезон, състоящ се от 16 епизода, бележи успех от около 4-5% рейтинг. Вторият сезон, който започва на 22 септември 2017 г., носи на сериала още по добро представяне. Освен че повишава интереса към себе си до близо 6-7%, драмата е най-гледана сред интелигенцията (AB), привличайки рекордна гледаемост от по десет пункта. До момента са излъчени 36 епизода от по над два часа, като тази вечер в Турция ще бъде показан 37-ми. По неофициална информация заради огромния си успех както в южната ни съседка, така и по света, още отсега се планира и трети сезон на "Истанбулска невеста", който ще продължи най-рано до края на настоящата 2018-а година. 

Освен Йозджан Дениз и Аслъ Енвер, в "Istanbullu Gelin" участие взимат още Ипек Билгин ("Езел"), Салих Бадемджи ("Времето лети" и "Любов под наем"), Дилара Аксюек, Фърат Танъш, Йозге Борак ("Малки жени"), Гювен Мурат Акпънар, Беркай Хардал, Нергис Чоракчъ, Хакан Алтънер, Неслихан Йелдан ("Сезонът на черешите"), Пелинсу Пир, Тамер Левент, Мурат Айген ("Кварталът на богатите") и други. 

Вдъхновен от истинска история, сюжетът разказва за едно силно и уважавано семейство в Бурса, известно с непоклатимите си принципи, морал и чест. Какъв ще бъде животът на една булка - Сюррея (Аслъ Енвер), омъжила се за най-големия наследник в рода - Фарук (Йозджан Дениз), и ще успее ли да се приспособи към установените ред и догми или със силния си характер ще наложи нови такива, предстои да разберем съвсем скоро в новия сериал "Истанбулска невеста" по БТВ!

2 коментара:

Анонимен каза...

Вече изгледахме 56 епизод на сериала с български субтитри, кой знае кога ще го пуснат в ефир!

Анонимен каза...

Добра новина! Сериалът заслужава да се гледа. Интелигентен, човешки, прекрасна игра на актьорите и особено на Аслъ Енвер, която получи награда за най-добра актриса именно за тази роля. Препоръчвам го!Разбира се, БТВ ще го съсипят като накълцат на части всяка серия, затова го гледайте в You Tube, преведен е на български.

Предоставено от Blogger.