"Турция представя..." (82): нови зимни сериали по FOX и ShowTV


Здравейте, приятели! Вторник е, 9 януари, продължава рубриката "Турция представя...". В предстоящите издания, които продължават да се публикуват в запазения си ден в програмата ни - вторник, ще представим новите сериали в южната ни съседка, които ще започнат през следващите зимни и пролетни месеци. Във второто за сезона и осемдесет и второ подред се спираме на два нови сериала - "Казвам се Зехра" (Adi Zehra) на FOX и "Враг в семейството ми" (Yuvamdaki Dusman) на ShowTV. Да започваме! 

"Казвам се Зехра" (Adi Zehra) - скоро по FOX:
жанр: драма
продуцентска компания: NTC Medya
продуцент: Мехмет Ийт Алп
режисьор: Танер Аквардар
сценаристи: Бекир Баран Съткъ, Мурат Емир Ерен и Рана Маматлъоулу
актьорски състав: Зейнеп Чамджъ ("Пътят на Емир"), Алиджан Юджесой ("Пепел от рози" и "Отмъщението"), Хатидже Аслан ("Млечният път" и "Сезони на любовта"), Инанч Конукчу, Седа Гювен ("Женско царство" и "Пепел от рози"), Хаккъ Ергьок ("Цената на славата", "Да върнеш времето назад", "Малки тайни" и "Надежда за обич"), Емре Къвълджъм, Али Мерич, Гюнеш Хаят ("Част от мен"), Сохен Алтан Гол, Юлкю Хилял Чифтчи и други
сюжет: Зехра (Зейнеп Чамджъ) е 23-годишно момиче, живеещо в Берлин, Германия. Младата жена се бори ежедневно с живота и с тежката си съдба сама, понасяйки удар след удар. Бягайки от преследващите я баща и братя и търсейки родната си майка, Зехра заминава за Истанбул, Турция, където попада в имението на едно от най-заможните и уважавани семейства. Опитвайки се да научи истината за себе си, Зехра се впуска в опасни води, но и среща истинската любов. 

________________________________________________

"Враг в семейството ми" (Yuvamdaki Dusman) - скоро по ShowTV:
жанр: драма
продуцентска компания: Düş Gezginleri
режисьор: Мюге Уурлар
сценарист: Рюя Ишчилери
актьорски състав: Небахат Чехре ("Забраненият плод", "Великолепният век" и "Изкушение"), Аслъ Тандоан ("Мелодията на сърцето", "Щастливи заедно", "Изкушение" и "Великолепният век: Кьосем"), Памир Пекин ("Сезони на любовта"), Едже Чешмиоулу ("Перла", "Семеен сарай", "Времето лети" и "Великолепният век: Кьосем"), Пелин Йозтекин, Хакан Динчкол, Ръза Акън, Султан Кьороулу Кълъч, Доач Йълдъз, Джансу Тюреди и със специалното участие на Пелин Карахан ("Мечтатели" и "Великолепният век") и Чаадаш Онур Йозтюрк
сюжет: Джерен (Едже Чешмиоулу) е младо момиче, което за миг губи всичко, което е имало, в този живот. Опитвайки се отново да стъпи на краката си и в търсене на отмъщение за отнетото ѝ, тя влиза в едно от най-заможните семейства в Истанбул като детегледачка на новороденото бебе на Мурат (Памир Пекин) и Ясемин (Аслъ Тандоан). Какъв е тайният план на Джерен и ще успее ли да отмъсти?

________________________________________________

Освен "Казвам се Зехра" (Adi Zehra), по FOX продължават излъчванията на "Жена" (Kadin) всеки вторник, "Нашата история" (Bizim Hikaye) всеки четвъртък, "Шевкат Йеримдар" (Sevkat Yerimdar) всеки петък, "В сърцето ми е Дениз" (Kalbimdeki Deniz) всяка събота и "Войник" (Savasci) всяка неделя.

Освен "Враг в семейството ми" (Yuvamdaki Dusman), по ShowTV продължават излъчванията на "Пропаст" (Cukur) всеки понеделник, "Новата булка" (Yeni Gelin) всяка събота и "Сърцебиене" (Kalp Atisi) всяка неделя.

Това беше всичко от нас за тази седмица! Очаквайте следващото трето за сезона и осемдесет и трето подред издание от "Турция представя..." следващия вторник, 16 януари. Припомнете си предишните чрез архива на рубриките ни от тук!

Няма коментари:

Предоставено от Blogger.