"Турските актьори 24/7" (151): от 1 до 7 януари 2018 г.

януари 07, 2018
Здравейте, приятели! Неделя е, 7 януари, и продължава публикуването на най-успешната и четена рубрика на СЕРИАЛИ в България "Турските актьори 24/7", чиито нови издания продължавате да четете в запазения ѝ ден в програмата ни - всяка неделя. Какво се случи с любимците ни от екрана през първата седмица от новата 2018-а година - от 1 до 7 януари 2018 г., научавате сега от новото издание №151 от "Турските актьори 24/7"! 

1) Елчин Сангу с нова роля! Една от най-харесваните турски актриси, която в момента гледаме у нас всеки делничен ден в "Любов под наем" (Kiralik Ask) по БТВ, ще изиграе главната роля в най-новия сериал на интернет-платформата BluTV, собственост на телевизия KanalD, с която Елчин подписа ексклузивен договор в началото на настоящия телевизионен сезон 2017-2018 г. Проектът ще бъде в жанр "фентъзи" и е с работно заглавие "Неживелите" (Yaşamayanlar), като ще се разказва за вампири. Към момента е планирано заснемането на 10 епизода, като при успех най-вероятно ще има и повече. Именно заради новата си роля Елчин отряза дългата си коса и е с нова къса прическа. 

2) Чаатай Улусой се завърна в Турция! Един от най-известните млади турски актьори наскоро кацна на родна земя, след като прекара изминалите четири месеца в Лос Анджелис, САЩ. Любимецът от "Огледален свят" и "Кварталът на богатите" замина за Америка в края на август 2017-а година, където бе посрещнат от своя приятел Брайън Маккомб. Именно в ЕлЕй Чаатай премина през четиримесечно обучение по актьорско майсторство, подготвяйки се за най-новата си роля в първия турски интернет-сериал, създаден за световния гигант Netflix, който ще бъде осъществен тази година. 

3) Толга Саръташ се рекламира в социалните мрежи! Изключително популярният млад актьор, който стана световноизвестен след участието си в младежката драма "Дъщерите на Гюнеш" (Gunesin Kizlari), а в момента покорява върховете с ролята си във военния хит "Обещание" (Soz), се радва на огромен интерес в социалната мрежа Twitter и всеки негов пост се превръща в тренд за отрицателно време. Наскоро обаче стана ясно, че всъщност туитовете на Толга биват засилвани срещу заплащане от неговите мениджъри и PR-и, като по този начин достигат до повече потребители, независимо дали следящи го в социалната мрежа или не. 

4) "Черна перла" е копие на "Черна любов"! Още от самото си начало драмата с участието на Ханде Ерчел и Толгахан Сайъшман в главните роли, излъчваща се всяка четвъртък вечер по турската StarTV, е оприличавана с тоталния хит "Черна любов", приключил преди половин година и спечелил най-престижната награда "Emmy" преди месец. Освен сценариите на двата сериала, които си приличат съмнително много, режисьорите на "Черна перла" вече използват идеите на режисьорката на "Черна любов" Хилял Сарал. В един от последните епизоди на "Siyah Inci" присъства сцена, в която се вижда как главната героиня Хазал (Ханде Ерчел) плаче и до нея идва малко момиче, продаващо носни кърпички, което я успокоява. Абсолютно същата сцена присъстваше и в "Черна любов", само че с плачещата героиня на Неслихан Атагюл - Нихан. По успех обаче "Черна перла" не може да стъпи и на малкия пръст на "Черна любов"... 

5) Аслъ Енвер с големи капризи! Красавицата, спечелила престижната награда "Златна пеперуда" (Altin Kelebek) за най-добра актриса за 2017 г., създава големи проблеми и неудобства на екипа на сериала, в който се снима в момента с главна роля - "Истанбулска булка" (Istanbullu Gelin). Аслъ не искала да облича дрехите, които ѝ подбирали дизайнерите в екипа, а носела това, което тя сметне за добре. Освен това Енвер дори не носила дрехите на марките, чието рекламно лице е. А все пак ѝ се плаща, за да го прави... Така екипът на "Истанбулска булка" се хванал за главата с опърничавата Аслъ. 

6) Енгин Акюрек и Джансу Дере изживяват любовен романс! Според последните слухове, изтекли в турското медийно пространство, двама от най-известните актьори са заедно. Близки до новосформиралата се двойка споделят, че Енгин и Джансу са влюбени отскоро и че полагат неимоверни усилия, за да не бъдат заловени от журналисти и папараци. Двамата се срещали в покрайнините на азиатската част на Истанбул, именно където Акюрек живее. Последната медийна изява на двамата бе присъствието им на наградите "Златна пеперуда" (Altin Kelebek) преди месец. 

7) Младата надежда на турското кино Бенсу Сорал и любимият ѝ Хакан Баш посрещнаха новата 2018-а година в Австрия. Завръщайки се в родината си Турция преди няколко дни, двамата влюбени бяха забелязани на летище "Ataturk" в Истанбул. Пред пресрещналите ги журналисти Бенсу, снимала се за последно в криминалната драма "Отвътре" (Icerde), сподели, че е прекарала много добре на почивката си и че за втори път се е влюбила в Хакан, както и че няколкодневният ѝ престой в Австрия ѝ се е отразил много добре.

8) Хазал Кая с вманиачен по нея ирански фен! Изключително популярната млада турска актриса, която в момента бележи огромен успех с новия си сериал "Нашата история" (Bizim Hikaye), за втори път подаде жалба срещу ирански гражданин на име Еисса Яздан Карами, който не спира да ѝ праща подаръци на снимачната площадка на проекта ѝ и да коментира постовете ѝ в социалните мрежи с думи като "любима", "моя съпруга", "жена ми". Действието на Карами, което уплашило Хазал и я накарало да предприеме по-сериозни мерки, бил пост в личния му профил във фейсбук, в който е написал "Или Хазал е моя, или смърт", прикачвайки снимка на пистолет. Кая за втори път подава жалба в полицията, но за момента - без резултат, тъй като продължава да бъде притеснявана.

9) За разлика от повечето свои колеги, Серенай Саръкая не изглежда перфектно само на екран и на снимки. Една от най-известните турски актриси обръща голямо внимание на външния си вид и в ежедневието си, като наскоро бе забелязана в кафене в Истанбул, облечена изключително стилно. Минаващите покрай нея фенове изпитваха неудобство да отидат и да я поздравят, защото си мислеха, че се снима или в сериала си "Фи Чи" (Fi Ci), или за фото-сесия. Истината обаче е, че Серенай изглежда безупречно не само по телевизията, ами и в ежедневието си. 

10) Керемджем на шопинг с новата си половинка! Един от най-известните турски актьори и певци наскоро бе забелязан в голям истанбулски търговски център, хванат за ръка с новата си приятелка Илай Еркьок. Двамата обиколиха прегърнати няколко магазина и направиха покупки, като не се притесниха от снимащите ги папараци. Напомняме, че предишната връзка на Керемджем бе с Езги Асароулу, с която си партнираше в продължение на четири сезона в хитовата драма "Моят живот" (O Hayat Benim), чието излъчване у нас продължава всяка делнична вечер по Диема Фемили. 

11) Нур Фетахоулу за поредна година спази традицията и посрещна 2018-а в югозападния турски курорт Фетхие, в чиято природа е влюбена отдавна. Известната от "Забраненият плод" и "Великолепният век" актриса, взела за последно специално участие в интернет-хита "Фи Чи" (Fi Ci), не пропусна да сподели в профилите си в социалните мрежи снимки от новогодишната си ваканция. Нур бе заедно със семейството си - съпруга си Левент Везироулу и дъщеря им Елиса Гюзин. 

12) Буура Гюлсой се завръща на екран! Един от най-известните турски актьори, познат у нас чрез ролите си в хитовете "Незабравима", "Пепел от рози" и "Север-Юг", се включва в актьорския състав на най-новия сериал на Ay Yapim "Осмия ден" (8. Gun), който ще се излъчва по ATV. Именно Буура ще бъде новият екранен партньор на Бурджу Бириджик, която ще изиграе главната женска роля в проекта. Освен Буржу и Буура, в сериала ключова роля ще изиграе и известният актьор-ветеран Муса Узунлар. Напомняме, че за последно Гюлсой се снима във филма "Горчиво, сладко, кисело" (Aci Tatli Eksi). 

13) Гизем Караджа се завръща на екран! Изключително популярната от "Опасна красота", "Надежда за обич", "Пътят на Емир" и "Градско момиче" турска актриса ще изиграе главната роля в новия сериал на Pastel Film "Човешка вина" (Insanlik Sucu). Освен Гизем, в проекта участие взимат още Каан Йълдъръм от "Тайни", Мелике Ипек Ялова от "Великолепният век" и "Справедливостта на Кара" и други. Режисьор ще е известният Баръш Йош, работил за последно по "Светулка" (Atesbocegi). Сериалът ще се излъчва по KanalD. 

14) Джансу Дере също се завръща! Една от най-известните турски актриси, позната от "Завръщане" и "Езел", която предстои да гледаме у нас от 16 януари в "Майка" (Anne) по БТВ Лейди, ще изиграе главната роля в новия интернет-сериал "Индивид" (Şahsiyet). Режисьор ще бъде известният актьор Онур Сайлак, който до няколко седмици напуска екипа на историческата драма "Ти си моята родина" (Vatanim Sensin), за да започне работа по новия си проект. Освен Джансу, в интригуващото заглавие участие ще вземе и ветеранът Халюк Билгинер, с когото тя си партнира преди години в "Езел". Продуценти ще са Ay Yapim, като сериалът ще се излъчва единствено по интернет-платформата PuhuTV. 

15) Ново попълнение в актьорския състав на хитовата драма "Черно-бяла любов" (Siyah Beyaz Ask)! Младата актриса Селин Шекерджи, позната у нас от "Ангели-пазители", ще видим отново на екран с ключова роля в проекта с Ибрахим Челиккол и Бирдже Акалай от 13-я му епизод нататък. Напомняме, че за последно чаровницата се снима в драмата "Пастирска звезда" (Coban Yildizi) през пролетта на 2017-а година. Излъчването на "Черно-бяла любов" (Siyah Beyaz Ask) продължава всяка понеделник вечер по KanalD. 

Ahmet Mümtaz Taylan: Oyunculuk, karakteri inançlı biçimde savunma meselesidir
16) Следващата седмица в рубриките на СЕРИАЛИ в България очаквайте: във вторник, 9 януари, започва публикуването на новото издание №192 от "Какво гледат в Турция?", което ще се обновява всеки ден с рейтингите за предходния до края на седмицата. Във вторник, 9 януари, ще можете да прочетете втория за сезона и осемдесет и втори подред брой от "Турция представя...", в който ще представим новите зимни сериали "Казвам се Зехра" (Adi Zehra) на FOX и "Враг в семейството ми" (Yuvamdaki Dusman) на ShowTV. В четвъртък, 11 януари, предстои интервю с актьора от "Градско момиче" Ахмет Мюмтаз Тайлан. В събота, 13 януари, идва ред на второто за сезона и петдесет и второ подред издание от "Какво коментират в Турция?", в което ще представим рейтингите на сериалите в южната ни съседка за периода от 6 до 12 януари 2018 г. в социалните мрежи. И в неделя, 14 януари, предстои издание №152 от "Турските актьори 24/7"

Няма коментари:

Предоставено от Blogger.