"Турските актьори 24/7" (135): от 28 август до 3 септември 2017 г.

септември 03, 2017
Здравейте, приятели! Неделя е, 3 септември, и продължава публикуването на най-успешната и четена рубрика на СЕРИАЛИ в България "Турските актьори 24/7", чиито нови издания продължавате да четете в запазения ѝ ден в програмата ни - всяка неделя. Какво се случи с любимците ни от екрана през изминалата седмица - от 28 август до 3 септември 2017 г., научавате сега от издание №135 от "Турските актьори 24/7"!

1) Туба Бююкюстюн ще бъде новата екранна партньорка на Кенан Имирзалъоулу? Отскоро този слух превзе турските медии, според които в историческия сериал "Фатих" (Fatih) ще участва най-известната турска актриса, позната у нас от "Гордата Аси", "Под липите" и "Огнено сърце". Това все още обаче не е потвърдено. Интересното е, че заради най-мащабния и очакван нов сериал този сезон на KanalD ще се забави старта на втория сезон на един от най-големите хитове през изминалата година - "Ти си моята родина" (Vatanim Sensin). В подготовката на "Фатих", продуцентите от O3 Medya са оставили на заден план другия си сериал, като именно заради това той ще се завърне или в края на октомври, или през ноември. По последна информация Кенан Имирзалъоулу ще получава по 145 000 турски лири хонорар седмично, а Халит Ергенч - по 150 000 за участието си в "Ти си моята родина" (Vatanim Sensin).

2) Серенай Саръкая разкри тайната на красивото си лице. Една от най-известните турски актриси, позната у нас от "Сезони на любовта" и "Кварталът на богатите", наскоро сподели пред медиите, че дължи прекрасната си кожа на лицето на филтрирана и много чиста вода. Чаровницата добави, че към грижата за кожата си от 15-годишна насам използва тоник и пилинг, а също така и веднъж месечно посещава козметик. Чистата вода, която пие, обаче се оказва най-важна в това отношение. Серенай, снимала се за последно в интернет-феномена "Фи" (Fi), консумира качествена и биологично чиста храна. Перфектната си фигура пък поддържа с йога.

3) Съвсем скоро в ефира на KanalD започва новият сериал "Градината на любовта" (Sevda'nin Bahcesi). Както Ви информирахме в предишното издание на "Турските актьори 24/7", в него участие ще вземе известната млада актриса Алина Боз, станала световноизвестна като Хазал от "Твоят мой живот" (Paramparca). Чаровницата ще изиграе екранната дъщеря на Сибел Джан - известната турска певица и актриса, завръщаща се на екран след 11-годишно отсъствие. Наскоро Сибел сподели пред медиите, че Алина много прилича на нея и че е много дисциплинирана, обичаща работата си. Джан обеща, че предстои прекрасен проект. Напомняме, че освен Алина Боз и Сибел Джан, в "Градината на любовта" участие ще вземат още Емре Кънай ("Семеен сарай", "В очакване на слънцето" и "Дъщерите на Гюнеш") и Бегюм Кютюк ("Огнено сърце", "Чучулигата" и "Част от мен").

4) Къванч Татлъту се завръща на екран в последния момент! Най-известният турски актьор, познат чрез ролите си в хитовете "Перла", "Двама завинаги", "Забраненият плод", "Север-Юг" и "С Русия в сърцето", взе своето решение и наскоро подписа договор с продуцентската компания Ay Yapim за участие в един от новите ѝ проекти през новия телевизионен сезон 2017-2018 г. Новият сериал на Къванч ще започне през втората половина от сезона, вероятно в началото на 2018-а година, като отсега започва кастингът за негова нова екранна партньорка. Той ще получава по 150 000 лири хонорар за епизод. Сериалът ще се излъчва в ефира на StarTV.

5) Елчин Сангу с нов имидж. Една от най-известните турски актриси, класирала се на второ място в онлайн-състезанието ни "Любима турска звезда 2017", наскоро сподели своя нова снимка в профилите си в социалните мрежи. Впечатление на милионите ѝ фенове направи тенът, който е хванала по време на лятната си ваканция, от която се завърна преди дни за снимките на промо-тийзъра към новия сезон на KanalD. Напомняме, че Елчин ще изиграе главната роля в един от новите сериали тази година в ефира на медията. Все още няма подробности за заглавие и екранен партньор. Мнозина предположиха, че Сангу дори е боядисала рижата си коса - своята дългогодишна емблема, в по-тъмен нюанс.

6) Кенан Имирзалъоулу и Синем Кобал прекараха свещения мюсюлмански празник Курбан Байрам в селото на известния актьор - Ючем, намиращо се в близост до турската столица Анкара. Както всяка година, и тази двойката предпочете да прекара празника със семейството си. Според близки до тях Синем се държала като истинска домакиня и сготвила всички ястия за празничната трапеза съвсем сама, гощавайки роднините на съпруга си. Кобал никога не е страдала от звездомания и дори се разходила из близкото поле, берейки узрели тикви. Напомняме, че наскоро Кенан и Синем се завърнаха от лятната си ваканция в Маями, САЩ.

7) Излезе първият трейлър към един от най-очакваните филми тази година в Турция - "Проницателният Реджай" (Cingoz Recai)! Както вече знаете, в него главната роля е поверена на един от най-известните турски актьори Кенан Имирзалъоулу, който прави завръщането си на екран с този проект. В кино-лентата участва и не по-малко популярната Мерием Узерли. Знае се, че героят на Кенан е професионален крадец, който постоянно сменя външния си вид и влиза от образ в образ, за да не бъде заловен от полицията. Премиерата на филма в кината ще се състои на 13 октомври. Очаква се филмът, в който участват и ветераните Муса Узунлар ("Пепел от рози" и "Пойраз Карайел") и Халюк Билгинер ("Езел"), да привлече наистина голям интерес. Вижте първия трейлър с български субтитри от тук!

8) Фахрие Евджен и Бурак Йозчивит счупиха рекордите в социалните мрежи! Една от най-коментираните и известни светски двойки в южната ни съседка се радва на наистина огромен брой фенове по целият свят. Профилът на актьорът от "Малки тайни", "Великолепният век" и "Чучулигата" в Instagram има 9 800 000 последователи, а този на актрисата от "Листопад", "Чучулигата" и "С Русия в сърцето" - 6 400 000. В момента двамата съпрузи, врекли се във вечна вярност един на друг преди два месеца, са на втори меден месец в Ню Йорк, САЩ.

9) Буура Гюлсой се прикрива със слънчеви очила. Един от най-известните турски актьори, познат у нас чрез ролите си в хитовете "Незабравима", "Пепел от рози" и "Север-Юг", наскоро бе забелязан в компанията на половинката си Нилюфер Гюрбюз в един от истанбулските търговски центрове. Любимецът на зрителите, снимал се за последно в хитовата романтична комедия "Отново любов" (Ask Yeniden), успя да бъде забелязан от зорките погледи на папараците, въпреки че бе с камуфлаж-слънчеви очила, които не свали дори в затвореното помещение. Буура и приятелката му предпочетоха да прекарат Курбан Байрам в опразнения заради почивните дни Истанбул. Напомняме, че съвсем скоро по кината тръгва новият му филм "Горчиво, сладко, кисело" (Aci Tatli Eksi), в който си партнира за втори път с Йозге Йозпиринчи.

10) Аслъ Енвер с напълно нова визия. Една от най-известните турски актриси, която в България сме гледали в "Мечтатели" и "Тайни", се е доверила на доказалата се през годините модна дизайнерка Джейлян Алтънч, която постепенно ще промени имиджа ѝ изцяло. Първата стъпка към новата визия на Аслъ бе новата ѝ прическа на бретон, с която ще я видим съвсем скоро във втория сезон на драмата "Истанбулска булка" (Istanbullu Gelin) на StarTV. Предстои да видим още външния промени у Аслъ, която е в сигурни ръце. Напомняме, че в новия сезон на сериала ѝ с обновен външен вид ще видим и екранният ѝ партньор Йозджан Дениз, който е с побеляла коса и брада.

11) Пореден удар за Туба Бююкюстюн! След като УНИЦЕФ прекрати партньорството си с нея, тя вече не е "Посланик на добра воля" и на нейно място застана Серенай Саръкая. Заради скандалните ѝ отношения с бизнесмена Умут Евирген и развода ѝ с Онур Сайлак, поредна компания се отказва да работи с Туба. Това е световната марка Gucci, чието рекламно лице в Турция бе именно Бююкюстюн. На нейно място дойде нейната колежка и адашка Туба Юнсал, която рекламира новият дамски парфюм на марката.

12) Мерве Болуур се съвзе доста бързо след развода си с певеца Мурат Далкълъч. След две години брак и съвместен брак, наскоро една от най-известните и обичани светски двойки в южната ни съседка реши да сложи край на отношенията си. По всичко обаче личи, че Мерве, позната у нас от "Малки тайни", "Великолепният век" и "Север-Юг", не страда по бившия си, а даже напротив - е повече щастлива. Наскоро красавицата, която е с нова по-къса прическа на черта, замина заедно с приятелки на почивка за известния курорт Чешме. Споделяйки фотоси от ваканцията си Болуур сияеше.

13) Празник в семейството на Пелин Карахан. Наскоро нейният съпруг Бедри Гюнай навърши 35 години и по този повод младата актриса му направи празнична торта заедно с големия си син Али-Демир. За красавицата от "Мечтатели" и "Великолепният век" това не представляваше никаква трудност, тъй като както вече писахме, тази есен тя ще води кулинарно предаване по ShowTV, с което ще докаже, че и актьорите могат да готвят. Пелин не пропусна да сподели снимка от празника на съпруга си баща на двамата ѝ синове в профила си в социалната мрежа Instagram, на която семейството изглежда повече от щастливо.


Резултат с изображение за meryem
14) Следващата седмица в рубриките на СЕРИАЛИ в България очаквайте: в понеделник, 4 септември, ще бъде финализиран брой №175 от "Какво гледат в Турция?", а във вторник, 5-ти, започва новият №176, който ще се обновява всеки ден с рейтингите за предходния. В четвъртък, 7 септември, ще можете да прочетете финалното за сезона шесто и четиридесет и шесто подред "Двойно интервю", което ще бъде с двойката от хитовата драма "Мерием" (Meryem) Айча Айшин Туран и Фуркан Андъч. И в неделя, 10 септември, идва ред на брой №136 от "Турските актьори 24/7"!
В петък, 8 септември, започва гласуването към първата категория в тазгодишната класация "Турски награди 2017"! В нея ще можете да определите кой е най-добрият летен сериал за тази година. 

1 коментар:

Анонимен каза...

Закупен ли е "Истанбулска булка"?

Предоставено от Blogger.