"Турски награди 2017": най-добрият летен сериал за 2017-а е "Пълнолуние" (Dolunay)

Петък е, 15 септември, и е време да обявим резултатите от гласуването към първата категория на тазгодишните "Турски награди 2017"! През изминалата седмица имахте възможността да изберете най-добрия летен сериал в южната ни съседка за годината измежду най-хитовите заглавия, от които и превеждани на български. В гласуването се включиха близо 400 анонимни потребители. Резултатите са изключително интересни и е време да ги научим! 

Най-добрият летен сериал за 2017 г. е "Пълнолуние" (Dolunay)! Романтичната комедия на StarTV с участието на Йозге Гюрел и Джан Яман, излъчваща се всяка вторник вечер и продължаваща и през новия телевизионен сезон заради високите си рейтинги, събра 34.40% (130 гласа). 
На второ място, с доста малка разлика, застава драмата на KanalD от сряда вечер "Мерием" (Meryem). За проекта с участието на Айча Айшин Туран и Фуркан Андъч своя вот дадоха 30.87% (117 гласа). 
Третата позиция е заета от медицинската драма на ShowTV, излъчваща се всяка петъчна вечер - "Сърцебиене" (Kalp Atisi). Сериалът с участието на Йойкю Карайел и Гьокхан Алкан събра 21.64% (82 гласа). 

На четвърто място е романтичната комедия "Светулка" (Atesbocegi) на StarTV с 4.75% (18 гласа). Петата позиция си делят "Двама лъжци" (Iki Yalanci) на KanalD и "Сън" (Ruya) на ShowTV с по 2.64% (по 10 гласа). Най-гледаният летен сериал в Турция "Шевкат Йеримдар" (Sevkat Yerimdar) на FOX е на шесто място с 1.58% (6 гласа). Драмата на ATV "Птици без криле" (Kanatsiz Kuslar) е на седма позиция с 1.06% (4 гласа). И на последно осмо място е "Луд сърце" (Deli Gonul) на FOX с 0.53% (2 гласа). 

ЗАПОЧВА ГЛАСУВАНЕТО КЪМ ВТОРАТА КАТЕГОРИЯ В "ТУРСКИ НАГРАДИ 2017" - ЗА НАЙ-ДОБРО ДЕТЕ-АКТЬОР! МОЖЕТЕ ДА ПОДКРЕПИТЕ ТОЗИ СРЕД НОМИНИРАНИТЕ - БЕРЕН ГЬОКЙЪЛДЪЗ ОТ "МАЙКА" (ANNE), АЛИХАН ТЮРКДЕМИР ОТ "ПЪЛНОЛУНИЕ" (DOLUNAY), СИБЕЛ МЕЛЕК АРАТ ОТ "ПЕСЕНТА НА ЖИВОТА" (HAYAT SARKISI), АТАБЕРК МУТЛУ ОТ "ПОЙРАЗ КАРАЙЕЛ" (POYRAZ KARAYEL), МЕЛИССА ГИЗ ДЖЕНГИЗ ОТ "ЛЮБОВ ПОД НАЕМ" (KIRALIK ASK) И АЙШЕНАЗ АТАКОЛ ОТ "МОЯТ ЖИВОТ" (O HAYAT BENIM), ДО 22 СЕПТЕМВРИ, ГЛАСУВАЙКИ В АНКЕТАТА ВДЯСНО! ВОТЪТ Е НАПЪЛНО БЕЗПЛАТЕН, АНОНИМЕН И ПОЛОЖИТЕЛЕН!!!

2 коментара:

Анонимен каза...

Иии по традиция най-гледаният сериал за сезона, в случая „Шевкат Йеримдар”, разбира се, не се превежда и респективно получава най-големия игнор. Някой знае ли дали го има на руски?

Админ каза...

До 1 коментар:
Здравейте,
Бяха подновили събирането на средства за превод на руски, но май нямаше достатъчно интерес.
Леки и успешни дни! :)

Предоставено от Blogger.