"Какво коментират в Турция?" (37): от 9 до 15 септември 2017 г.

Здравейте, приятели! Събота е, 16 септември, и с нов сезон се завръща рубриката, започнала преди година - "Какво коментират в Турция?". В новите ѝ издания ще продължим да отразяваме интереса към сериалите, излъчващи се в южната ни съседка, в социалните мрежи. Те ще продължат да се публикуват в запазения си ден в програмата на СЕРИАЛИ в България - всяка събота. Да започваме!

Рейтинги в социалните мрежи за събота, 9 септември:
На седмо място застава премиерата на втория сезон на драмата "В сърцето ми е Дениз" (Kalbimdeki Deniz) на FOX, отчела 6 туита в минута и 3.44% пазарен дял. Пикът си прави в 21.05 часа. 

Рейтинги в социалните мрежи за неделя, 10 септември:
На четвърто място е премиерата на втория сезон на военния сериал "Войник" (Savasci) на FOX, отчела 19 туита в минута и 6.76% пазарен дял. Пикът на интерес е в 21.40 часа.
Петата позиция е заета от преместилата се в неделния prime-time драма на ShowTV "Сън" (Ruya), която отбелязва 23 туита в минута и 4.55% дял. Пикът ѝ е в 23.25 часа.
На шесто място се класира лятната семейна комедия на KanalD "Да не разберат децата" (Cocuklar Duymasin) с 22 туита в минута и с 2.80% пазарен дял. Пикът си прави в 22.50 часа.

Рейтинги в социалните мрежи за понеделник, 11 септември:
На първо място застава премиерата на втория сезон на военната драма "Безименните" (Isimsizler) на KanalD, отчела 77 туита в минута и 32.51% пазарен дял. Пикът на интерес е в 21.00 часа. 

Рейтинги в социалните мрежи за вторник, 12 септември:
На второ място е лятната романтична комедия на StarTV "Пълнолуние" (Dolunay), отбелязала с новия си епизод 34 туита в минута и 15.69% пазарен дял. Пикът си прави в 23.35 часа.

Рейтинги в социалните мрежи за сряда, 13 септември:
Първата позиция е заета от лятната драма на KanalD "Мерием" (Meryem), която отчита 92 туита в минута и 27.52% пазарен дял. Пикът ѝ е в 23.30 часа. 
На трето място се класира вторият епизод от новата романтична комедия "Какво ли не прави влюбеният" (Seven Ne Yapmaz) на ATV с 22 туита в минута и с 10.41% дял. Пикът му е в 21.35 часа.

Рейтинги в социалните мрежи за четвъртък, 14 септември:
На първо място застава премиерата на трагикомедията "Нашата история" (Bizim Hikaye) на FOX, отбелязвайки 157 туита в минута и 38.85% пазарен дял. Пикът на интерес е в 21.05 часа.
Втората позиция бива заета от лятната романтична комедия на StarTV "Светулка" (Atesbocegi) с 230 туита в минута и с 30.61% дял. Пикът ѝ е в 21.35 часа.
На пето място се класира втория епизод на новия сериал "Подай ръка, любов" (Ver Elini Ask) на KanalD, който отчита 20 туита в минута и 2.84% пазарен дял. Пикът му е в 21.50 часа.
И на осма позиция е лятната драма на ATV "Птици без криле" (Kanatsiz Kuslar), която отбелязва 10 туита в минута и 1.61% дял. Пикът си прави в 00.15 часа.

Рейтинги в социалните мрежи за петък, 15 септември:
На второ място застава лятната медицинска драма на ShowTV "Сърцебиене" (Kalp Atisi), която отчита 72 туита в минута и 21.45% пазарен дял. Пикът на интерес е в 23.25 часа.
Четвъртата позиция е заета от премиерата на дванадесетия сезон на полицейския феномен на KanalD "Опасни улици" (Arka Sokaklar) с 57 туита в минута и с 5.90% дял. Пикът ѝ е в 21.05 часа.
И на осмо място се класира най-гледаният летен сериал за 2017-а година "Шевкат Йеримдар" (Sevkat Yerimdar) на FOX, отбелязващ 12 туита в минута и 2.42% пазарен дял. Пикът му е в 22.55 часа.
_________________________________________________________________________________

Това беше всичко от нас за тази седмица! Очаквайте следващия брой №38 от "Какво коментират в Турция?" следващата събота, 23 септември. Припомнете си предишните издания чрез архива на рубриките ни от тук

3 коментара:

Анонимен каза...

Не искам да се заяждам и постът ми е изцяло доброжелателен но не мислите ли за добра идеята да смените името си на "Сериали в Турция" или "Турски сериали"? нещо подобно, но не и "Сериали в България". Вече пускате новини само за тези сериали а името ви е все едно на сериалите, които се излъчват в BG. Пропуснахте да напишете за започването на Номер309 по Диема Family,също така и за започването на индийския в 13.30 а това са важни новини!! Или се стягайте да си възвърнете теленовините или се ориентирайте изцяло ксъм турски филми и новини за тях (+актьори)

Анонимен каза...
Този коментар бе премахнат от администратор на блога.
Админ каза...

До 1 и 2 коментар:
Здравейте,
Че ние отдавна обявихме, че вече приоритет са ни новините от турския ефир. Най-малкото, защото е далеч по-стойностен и интересен от българския. Това, че пишем на български и обхващаме българска аудитория, е достатъчно, за да продължим да се казваме СЕРИАЛИ в България. А вторият Ви коментар бе изтрит заради реклама на друг сайт.
Леки и успешни дни! :)

Предоставено от Blogger.