"Турските актьори 24/7" (134): от 21 до 27 август 2017 г.

август 27, 2017
Здравейте, приятели! Неделя е, 27 август, и продължава публикуването на най-успешната и четена рубрика на СЕРИАЛИ в България "Турските
актьори 24/7", чиито нови издания продължавате да четете в запазения ѝ ден в програмата ни - всяка неделя. Какво се случи с любимците ни от екрана през изминалата седмица - от 21 до 27 август 2017 г., научавате сега от издание №134 от "Турските актьори 24/7"!

1) Алина Боз се завръща на екран! Младата актриса, класирала се на четвърто място в онлайн-състезанието ни "Любима турска звезда 2017", ще изиграе една от главните роли в новата обещаваща драма "Градината на любовта" (Sevda'nin Bahcesi), започваща съвсем скоро по KanalD. В проекта участие ще вземат още Емре Кънай ("Семеен сарай", "В очакване на слънцето" и "Дъщерите на Гюнеш") и Сибел Джан. Напомняме, че Алина Боз стана световноизвестна след като изигра ролята на Хазал в един от най-успешните сериали за изминалите години "Твоят мой живот" (Paramparca), приключил през март т. г. В каква светлина ще я видим в новия ѝ проект - предстои да разберем съвсем скоро. 

2) Къванч Татлъту и съпругата му Башак Дизер заминаха на почивка в Америка. Най-известният турски актьор и половинката му наскоро бяха забелязани на най-голямото летище в Истанбул. Уви, не всичко мина безпроблемно... В последния момент известната дизайнерка установи, че е забравила паспорта си вкъщи. Така Башак и Къванч бяха принудени да се върнат, за да го вземат, с риск да изпуснат полета си. За щастие, те успяха да го хванат и да заминат за Щатите. Татлъту няма да се завърне на малък екран през новия телевизионен сезон, но за сметка на това - на голям, във филм. 

3) Наскоро в турското медийно пространство излезе информация, че любимата на три поколения актриса Небахат Чехре прекратява актьорската си кариера. Това шокира всички нейни милиони фенове по света, които чакаха завръщането ѝ на екран с нетърпение. Преди няколко дни самата Небахат, позната у нас от "Забраненият плод" и "Великолепният век", сподели пред журналисти, че обича професията си и че никога няма да я остави, загатвайки, че скоро почитателите ѝ ще я гледат в нов проект. Напомняме, че актрисата-ветеран за последно се снима в първия сезон на хита "Черни пари и любов" (Kara Para Ask) през 2014-а година. 

4) Най-известната малка турска актриса Берен Гьокйълдъз с рекорден хонорар! След като през 2014-а чаровното момиченце стана известно чрез ролята си в романтичната комедия "Семейството на съпруга ми" (Kocamin Ailesi), а през изминалия сезон показа още по-голям талант в драмата-феномен "Майка" (Anne), сега то се снима в игрален филм. Кино-лентата е със заглавие "Меден крем" (Bal Kaymak), като снимките ѝ вече започнаха в Македония. По последна информация Берен, която спечели приза за най-добро дете-актьор на наградите "Златна пеперуда 2016" (Altin Kelebek 2016), ще получи 100 000 лири хонорар за участието си в проекта.

5) Изключително популярният актьор Гьокхан Алкан, който в момента се снима с главна роля в хитовата медицинска драма на ShowTV "Сърцебиене" (Kalp Atisi), отговори на един от най-задаваните му въпроси. Красавецът привлича вниманието на зрителките не само с атлетичната си фигура, но и с изразителните си очи. Мнозина отправиха съмнения, че Гьокхан използва очна линия, молив и спирала. Най-сетне екранният доктор Али-Асаф направи изявление по този въпрос: "За първи и последен път го казвам. Не използвам никаква козметика за очи. Въпреки това уважавам колегите и всички мъже, които го правят". 

6) Следващата седмица Турция празнува Курбан Байрам. Наскоро един от най-известните турски актьори Мурат Йълдъръм бе забелязан заедно със съпругата си Имане Елбани на най-голямото летище в Истанбул. Звездата от "Гордата Аси", "Любов и наказание" и "Голямата лъжа" сподели, че заедно с любимата си ще прекарат празника в свещения мюсюлмански град Мека, където ще отидат на поклонение и ще станат част от тазгодишния Хадж. Двойката привлече вниманието на останалите пътници с облеклото си. Напомняме, че в момента Мурат Йълдъръм води телевизионната игра "Кой иска да стане милионер?" (Kim Milyoner Olmak Ister?) по ATV. 

7) Пелин Карахан и съпругът ѝ Бедри Гюнтай преди няколко дни бяха на сватба. Младата актриса, позната у нас от "Мечтатели" и "Великолепният век" и снимала се за последно в драмата "Достатъчно" (Yeter) през изминалата година, привлече вниманието на всички с големия си диамантен пръстен, който носеше по време на събитието. Освен това всички бяха приятно изненадани колко бързо Пелин е влязла отново във форма след второто си раждане. Съвсем скоро Карахан се завръща на екран, но в нова светлина - като водещ на ново кулинарно предаване по ShowTV. 

8) За разлика от повечето си колеги, избрали да прекарат летните си ваканции на луксозни морски курорти, красавицата Амине Гюлше предпочете селския туризъм. Наскоро най-красивата туркиня за 2014-а година, която съвсем скоро ще гледаме у нас в новия турски сериал "Никога не се предавай" (Asla Vazgecmem) по БТВ, сподели в профилите си в социалните мрежи свои снимки, на които позира в полето, събирайки тазгодишната реколта патладжани. Актрисата прекара лятната си ваканция в селото Аяскент в компанията на своя приятел-футболист Месут Йозил. За последно се снима в провалилата се драма "Обичам и двамата" (Ikisini de Sevdim), задържала се на екран през пролетта т. г. с едва три епизода. 

9) Объркаха Къванч Татлъту с американски модел. Наскоро в турското интернет-пространство излезе предизвикателна снимка на полугол мъж, приличащ изключително много на най-известния турски актьор Къванч Татлъту. Фотосът за отрицателно време обиколи всички социални мрежи и всички фенки на турската мега-звезда бяха разтърсени от него. Малко по-късно мениджърът на Къванч, познат у нас от "Перла", "Двама завинаги", "Забраненият плод", "Север-Юг" и "С Русия в сърцето", излезе с изявление, че на снимката не е Татлъту, е американският модел Остин Лил. Така Къванч се сдоби с още един двойник... 

10) Ще гледаме ли отново заедно една от най-харесваните двойки в южната ни съседка Бурчин Терзиоулу и Илкер Калели? Наскоро двамата любимци на милиони зрители по света, чиято любов пламна на снимачната площадка на сериала-феномен "Пойраз Карайел" (Poyraz Karayel), бяха забелязани на излизане от известно заведение в истанбулския квартал Арнавуткьой. На въпросите на журналистите дали отново ще се снимат заедно в сериал, двамата отговориха: "Получаваме много предложения, но все още не сме казали "да" за някое от тях. Ако получим предложение за участие в добър проект, ще се съгласим". Така Бурчин и Илкер дадоха надежда на почитателите си, че може би скоро отново ще ги гледат на екран като двойка. 

11) Ще се завърне ли Селма Ергеч на екран през новия телевизионен сезон? Наскоро една от най-известните турски актриси бе забелязана в търговски център в истанбулския квартал Левент. Звездата от "Гордата Аси" и "Великолепният век" отговори на въпросите на журналистите дали ще я гледаме в нов проект скоро със следните думи: "Към момента чета само сценарии. Все още нищо не е сигурно. Ако има повече яснота, тогава ще говорим". Напомняме, че за последно Селма се снима в сериала "Сърдечни работи" (Gonul Isleri) през 2014 г. и че преди година се роди първородната ѝ дъщеря Ясмин. 

12) Бурак Йозчивит и Фахрие Евджен заминаха за Куба! Една от най-харесваните и обсъждани светски двойки в южната ни съседка, която се венча на 29 юни т. г. по време на бляскава сватбена церемония, замина за втори меден месец. Бурак и Фахрие наскоро бяха забелязани на най-голямото летище в Истанбул, чакайки полета си за южноамериканската държава. По последна информация двамата влюбени ще прекарат една седмица в Куба. Напомняме, че доскоро Йозчивит се снима в хитовата драма "Черна обич" (Kara Sevda), а след това - във втората част на хитовата кино-лента "Моят брат" (Kardesim Benim). 

13) Баръш Ардуч и Елчин Сангу отново заедно! Една най-харесваните екранни двойки в Турция ще зарадва милионите си фенове с нов проект. Баръш и Елчин наскоро са подписали договор за участие в нов игрален филм с работно заглавие "Не си отивай" (Gitme Sen). По последна информация снимките започват до няколко дни, а премиерата по кината ще се състои на 10 ноември. Напомняме, че Баръш и Елчин придобиха световна слава след участието си в най-успешната турска романтична комедия "Любов под наем" (Kiralik Ask). Режисьор на кино-лентата ще бъде Шенол Сьонмез, а продуценти ще са NuLook. 

14) Белчим Билгин се завръща в нов интернет-сериал! Актрисата, станала известна след участието си в игралния филм "Само ти" (Sadece Sen) и в хитовата драма "Гордиев възел" (Kordugum), ще изиграе главната роля в един от общо седемте епизода на новия интернет-сериал "7 лица" (7 Yuz), който ще направи премиерата си през следващата година. Освен Белчим, в обещаващия проект участие ще вземат още Мелиса Сьозен ("Златната клетка"), Генджо Еркал, Джем Давран, Тилбе Саран и други. 

15) Бегюм Кютюк се завръща на екран! Една от най-известните турски актриси, позната у нас чрез ролите си в хитовете "Огнено сърце", "Чучулигата" и "Част от мен", ще се снима отново в сериал след година и половина почивка. Русокосата красавица ще вземе участие в новата драма на KanalD "Градината на любовта" (Sevda'nin Bahcesi), започваща съвсем скоро. Както писахме в новина №1, останалите главни роли в обещаващия проект са поверени на Емре Кънай, Сибел Джан и Алина Боз. Бегюм обяви участието си в сериала чрез профила си в социалната мрежа Instagram, публикувайки снимка, на която се вижда как чете сценария за първи епизод. 

16) Започнаха снимките на втория сезон на хитовата драма "Истанбулска булка" (Istanbullu Gelin)! Сериалът, чийто първи сезон се излъчи през изминалата пролет по StarTV, ще зарадва феновете си с нови епизоди вероятно от 15 септември (петък). От изтеклите в интернет снимки от снимачната площадка стана ясно, че Йозджан Дениз, изпълняващ главната роля в драмата, е с нов външен вид - с побеляла коса и брада. Неговата екранна партньорка Аслъ Енвер също привлече внимание с новата си визия - с прическа с бретон. Сред екипа се виждат и двете нови попълнения, за които писахме в предишното издание на "Турските актьори 24/7" - Тамер Левент и Мурат Айген. Вижте трейлъра към новия сезон с български субтитри от тук

Свързано изображение17) Следващата седмица в рубриките на СЕРИАЛИ в България очаквайте: в понеделник, 28 август, ще бъде финализиран брой №174 от "Какво гледат в Турция?", а във вторник, 29-ти, започва новият №175, който ще се обновява всеки ден с рейтингите за предходния. В четвъртък, 31 август, ще можете да прочетете петото за сезона и четиридесет и пето подред "Двойно интервю", което ще бъде с двойката от романтичната комедия "Новата булка" (Yeni Gelin) Джесика Мей и Толга Менди. И в неделя, 3 септември, идва ред на брой №135 от "Турските актьори 24/7"

Няма коментари:

Предоставено от Blogger.