Фен-клубът на "Кварталът на богатите" на 1 година

На 22 август българският фен-клуб на един от най-успешните турски сериали "Кварталът на богатите" (Medcezir) отпразнува една година от създаването
си! По този повод неговия основател Лазар Пърлев се свърза с екипа на СЕРИАЛИ в България с молба да отразим събитието, изпращайки ни следния материал:

"На 22 август 2017 г. навършваме една година от създаването клуба ми. Много съм радостен от този факт, защото днес за първи път качихме пост в него и събрахме 100 нови члена само за ден. Благодаря ви за подкрепата, най-вече на Николай, на Диди и на Вики. Всичко се сбъдва просто, трябва да повярваш в мечтите си!

Диди Иванова, основателка на фен-клуба на Серенай Саръкая в България, разказва с няколко думи: "Много съм щастлива, че групите ги има, радостна съм, че съм част от всички фен-клубове. "Кварталът на богатите" е любимият ми сериал - актьори, история и всичко, но най-вече Серенай ми е любимка, дано още дълго време се забавляваме заедно в групите! Дано скоро сбъднем мечтата си да посрещнем Чаатай, Серенай, а и не само тях - и другите актьори от сериала, да посетят нашата страна - България. Радостни сме, че групите пожънаха успех и продължават да жънат успех."

Николай Ашиков също се включи в навършването на една година от клуба ми: "Присъединих се към фен-клуба на "Кварталът на богатите", защото много харесвам актьорите и най-вече Серенай и искам да научавам всичко най-ново около тях. Започнах да помагам на Лазар Пърлев по-бързо да публикуваме новините около нашите любими актьори и да ги разпространяваме, така че и други хора да ги прочетат. В нашия фен-клуб е много забавно и ви очакваме да се присъедините към нас, за да се забавляваме заедно и да научаваме първи новините около нашите актьори." 

ПРИСЪЕДИНЕТЕ СЕ КЪМ ФЕН-КЛУБА НА ЛАЗАР ЗА "КВАРТАЛЪТ НА БОГАТИТЕ" ОТТУК!

ПРИСЪЕДИНЕТЕ СЕ КЪМ ФЕН-КЛУБА НА ВИКИ ЗА ЧААТАЙ УЛУСОЙ ОТ ТУК!

ПРИСЪЕДИНЕТЕ СЕ КЪМ ФЕН-КЛУБА НА ДИДИ ЗА СЕРЕНАЙ САРЪКАЯ ОТ ТУК!

Няма коментари:

Предоставено от Blogger.