Хазар Ергючлю: "Не обичам да се гледам по телевизията"

Здравейте, приятели! Четвъртък е, 15 юни, и продължава публикуването на интервюта с участниците в четвъртия сезон на най-успешното
ни  онлайн-състезание "Любима турска звезда" за 2017 г.! Всеки четвъртък продължавате да прочитате такива, като тринадесетото е с една от най-харесваните млади актриси - Хазар Ергючлю, отпаднала след полуфинала и класирала се на шесто място! Тя е родена на 1 януари 1992 г. в Никозия, Кипър, като в момента е на 25 години, зодия козирог. Актьорската си кариера започва през 2010 г., когато изиграва първата си роля - тази на Рухсар във филма "Сенки и лица". След това, през 2011-а, взема участие в хитовия сериал, излъчен и у нас - "Север-Юг" (Kuzey Guney), където пресъздава образа на Симай. В този проект се снима до 2013 г., като само няколко месеца след приключването му се включва с главна роля в един от най-големите хитове, създавани в Турция - "Кварталът на богатите" (Medcezir). В него се снима до пролетта на 2015 г., когато той приключва. Майка ѝ Нешат е дългогодишна водеща на телевизионни предавания, а баща ѝ Сюлейман е директор на кипърска медийна група, като вероятно именно заради това професията на Хазар е свързана с телевизията. Когато е била малка, родителите ѝ са я насочвали към професиите, свързани с право, тъй като възможностите за актьорско развитие в Кипър били доста ограничени. Тя открива своя талант на актриса доста късно - чак в гимназията, но бързо е пленена от магията на театъра. Бързо се въодушевява и решава да стане актриса, като родителите ѝ не са много съгласни с това нейно решение. Те го приемат чак когато дъщеря им изиграва първата си роля във филма "Сенки и лица". За последно се снима като Джансу във "Висше общество" (Yuksek Sosyete) през 2016 г. Да започваме с интервюто!

Какво е чувството да се гледате по телевизията?
Много трудно, не се чувствам много добре. Гледайки се по телевизията, един вид се контролирам и разбирам как всъщност съм играла на снимачната площадка, как съм се справила. 

Сами ли избирате дрехите, които носите по време на снимките на "Висше общество"?
Не. Имаме стилист, той подбира с какво да сме облечени на снимачната площадка. Но все пак се допитва и до нас винаги, така че решението е общо. 

Коя е най-трудната сцена, която сте снимали досега във "Висше общество"?
В басейна, трудно беше! Но не чак толкова... *смее се*

Кой е най-забавният човек в екипа на "Висше общество"?
Мерич Арал ("Кварталът на богатите"), изпълняваща ролята на Едже. 

А с кого се разбирате най-много?
С асистента на Сердар - Зия. *смее се*

Коя е най-често използваната от вас социална мрежа?
Instagram. По-забавна и по-надеждна е от всички останали.

Какво е вашето послание към зрителите на "Висше общество"?
Имаме вашата нереално голяма подкрепа и това ни прави наистина много, много щастливи, много ви благодарим! Останете с нас!

Има ли нещо, което винаги носите със себе си?
Да, имам един талисман от баба ми, но той е до мен по-скоро нощно време, докато спя. Иначе - няма нещо, което да бъде постоянно с мен.

Приличате ли на героинята си във "Висше общество" Джансу?
Този въпрос толкова много пъти ми е бил задаван, че вече и аз не знам! Да, може да се каже, че приличам на Джансу, тя също никога не прави неща, които не иска и които ще ѝ навредят. Тя действа в последния момент, понякога и аз съм такава. Но неведнъж Джансу е наивна, аз не съм такава. Не мога да отговоря с точност, тъй като човек винаги си казва - "Това на мен не може да се случи", но когато му се случи, реагира по друг начин. 

Приятелки ли сте със Серенай Саръкая?
Разбира се! Много я обичам, виждаме се, срещаме се често. 

Каква щяхте да бъдете, ако не бяхте актриса?
Щях да стана водолаз! 

Обичате ли професията си?
Много я обичам, да!
_________________________________________________________________________________

Това беше всичко от нас за тази седмица! Очаквайте следващото интервю, което ще бъде с класиралия се на пето място участник от "Любима турска звезда 2017" - Керем Бюрсин, следващия четвъртък, 22 юни! Припомнете си предишните интервюта чрез архива на рубриките ни от тук!

Няма коментари:

Предоставено от Blogger.