"Милост" (Merhamet) започва отново по БТВ Лейди

Българските зрители отново ще имат възможността да проследят историята Нарин и Фърат в драматичната поредица "Милост" (Merhamet).
 Сериалът се завъртя през зимата на 2014 г. премиерно по БТВ, където вървеше в prime-tima-а и се превърна в тотален хит, спечелвайки сърцата на зрителите. Сега предстои второ повторение на поредицата в ефира на БТВ Лейди, като то ще се ротира през уикендите. Кога можете да очаквате повторението на "Мerhamet", разбирате в следващите редове!

На 25-ти юни, ден неделя, в ефира на БТВ Лейди ще се излъчи последният 24-ти епизод от повторението на турския сериал с Къванч Татлъту и Фарах Зейнеп Абдулла "С Русия в сърцето" (Kurt Seyit ve Şura). Финалната серия ще бъде показана в обичайния час на излъчване на сериала - между 21.00 и 22.30 часа.

На мястото на "С Русия в сърцето" се завърта повторение на друг турски сериал. "Мислост" (Merhamet) тръгва от 1-ви юли, ден събота, и ще се позиционира всяка събора и неделя от 21.00 до 22.30 часа, предлагайки по един епизод в ефира на БТВ Лейди. Драмата с Ибрахим Челиккол, Йозгю Намал и Бурчин Терзиоолу съдържа 57 епизода, а това е второто ѝ повторение. 

Междувременно по БТВ стартира 11-ти сезон на криминалния хит "Опасни улици" (Arka Sokaklar). Той започва на 26-ти юни (понеделник) и ще се излъчва всеки делничен ден от 18.00 до 19.00 часа, както досега. Очаква се през август сериалът да показва по-дълги епизоди, които да започват в 17.30 часа. Финалът на 10 сезон на "Опасни улици" ще видим на 23-ти юни, ден петък. В момента в Турция върви 11 сезон на сериала, като се очаква той да приключи до две седмици. 

6 коментара:

Анонимен каза...

Адски интересен сериал, препоръчвам го на всички! Много е трогателен и топъл.

Анонимен каза...

Уникален сериал. Бурчин тук е страхотна също, както в Пойраз. Сериалът е много добър, ще го гледам с удоволствие пак.

Анонимен каза...

iskam da popitam nova da nqma da spira zakonite na sdbata 2:30h prez no6ta za6toto gledm programata za 23.06.2017 4e nama da godavat molq za otgovor

Анонимен каза...

nqkoi 6te otgovori li na komentar 3 molq

СЕРИАЛИ в България каза...

Здравейте,
"Законите на съдбата" продължава, няма да бъде спиран засега. Ще го излъчват и на 23 юни. Програмата беше поправена от НоваТВ, а сериалът присъства и в програмата за по-следващата седмица.
Леки и успешни дни! :)

Анонимен каза...

Админите на блога гледали ли са този сериал? Тъй като знам, че единият от тях е фен на Бурчин.

Предоставено от Blogger.