"Турските актьори 24/7" (124): от 12 до 18 юни 2017 г.

Здравейте, приятели! Неделя е, 18 юни, и продължава публикуването на най-успешната и четена рубрика на СЕРИАЛИ в България "Турските
актьори 24/7", чиито нови издания продължавате да четете в запазения ѝ ден в програмата ни - всяка неделя. Какво се случи с любимците ни от екрана през изминалата седмица - от 12 до 18 юни 2017 г., научавате сега от издание №124 от "Турските актьори 24/7"!

1) Ханде Ерчел е поредната жертва на фотошоп! Преди няколко месеца младата надежда на турското кино, позната от "Дъщерите на Гюнеш" (Gunesin Kizlari) и "Любовта не разбира от думи" (Ask Laftan Anlamaz), сключи договор с модната линия DeFacto, ставайки нейно рекламно лице. Наскоро излязоха снимките от фотосесията, в която Ханде си партнира с Арас Булут Ийнемли ("Времето лети" и "Великолепният век"), снимащ се в "Отвътре" (Icerde), и на които ако човек се вгледа, ясно се вижда неумелото използване на фотошоп върху нейната фигура и неравномерното ѝ черти. Дали гафът е умишлен или не, все още не е ясно. 

2) Туба Бююкюстюн с нова роля след края на "Смели и красиви" (Cesur ve Guzel)! Идващия четвъртък, 22 юни, драмата на Ay Yapim, в която световноизвестната актриса си партнираше с не по-малко популярния Къванч Татлъту, ще излъчи своя финал. Предложенията за участия в нови проекти обаче вече започнаха! Най-примамливото е на арабската O3 Medya, която през новия телевизионен сезон 2017-2018 г. ще създаде историческия сериал "Фатих" (Fatih). В него главната роля ще бъде поверена на Кенан Имирзалъоулу, като вече усилено се спекулира, че именно Туба ще е негова екранна партньорка. Условието на красавицата обаче било следното: да си почине за пет месеца. За да го удовлетворят и да я привлекат в екипа на "Фатих", продуцентите отложили старта на снимките за ноември-декември, което означава, че проектът ще направи премиерата си най-рано в началото на 2018-а. Дали ще гледаме двойката Кенан Имирзалъоулу-Туба Бююкюстюн в нов исторически сериал, предстои да разберем! 

3) Аслъ Енвер става певица? Участието на младата надежда на турското кино в хитовата драма "Истанбулска булка" (Istanbullu Gelin), излъчила своя сезонен финал преди дни, разкри на зрителите неин скрит талант - че може да пее. По време на първите 16 епизода от поредицата Аслъ, чиято роля всъщност е на певица, изпълни три песни, с които докосна сърцата на зрителите и предизвика интерес у музикалните компании в южната ни съседка - "Fark Etmeden" ("Незабелязано"), "Çocuklar Gibi" ("Като деца") и "Deli Kızım Uyan" ("Събуди се, лудо момиче"). След края на снимките на първия сезон на сериала Енвер, позната у нас от "Мечтатели" и "Тайни", е получила няколко предложения от музикални компании за сключване на договор и продуциране на музикална кариера. Към момента тя все още не е отговорила на тях. Според мнозина Аслъ няма да стане певица, тъй като в този бранш огромен успех жъне вече бившият ѝ приятел Мурат Боз. 

4) Хазал Кая се завръща на екран! Една от най-харесваните млади турски актриси, позната у нас чрез ролите си в хитовете "Забраненият плод", "Огледален свят" и "Изкушение", ще изиграе главната роля в турската адаптация на американския хит "Безсрамници" (Shameless) - "Utunmazlar". В новата изключително обещаваща поредица, която ще направи премиерата си на есен в ефира на FOX, Хазар ще си партнира с идола на младите момичета в южната ни съседка Бурак Дениз, познат от "Кварталът на богатите" и "Любовта не разбира от думи". По последна информация в сериала като баща на героинята на Хазал ще играе актьорът-ветеран Муса Узунлар, снимал се за последно във феномена "Пойраз Карайел" (Poyraz Karayel). Напомняме, че през последните години Кая отбелязва провал след провал в кариерата си. 

5) Освен с актьорската професия, Кенан Имирзалъоулу се препитава и като наемодател! Световноизвестният актьор, познат у нас чрез ролите си в хитовете "До последен дъх", "Езел", "Диво сърце" и "Справедливостта на Кара", е известен със своите имоти, които дава под наем. Последният, който Кенан купи, е магазин в курорта Мармарис, за който ще иска по 120 000 лири наем на месец от бъдещите си наемодатели. Миналата година пък Имирзалъоулу се изръси с общо 1 000 000 лири за закупуването на други два магазина, от чиито наеми в момента основно се препитава, след като не се изявява като актьор от вече две години насам. Съвсем скоро обаче, както писахме, Кенан се завръща и на голям, и на малък екран. 

6) Небахат Чехре слага край на кариерата си като филмова актриса! Наскоро ветеранката в турското кино, известна у нас чрез ролите си в хитовете "Забраненият плод" и "Великолепният век", бе забелязана от журналисти в истанбулския квартал Акмеркез. Пред тях тя сподели, че досега се е снимала в 125 игрални филма и че вече ѝ е омръзнало. На въпросите на репортерите дали все пак, ако ѝ бъде отправено примамливо предложение, няма да приеме, Небахат бе непреклонна със своето "не", заявявайки, че ще се отказва всичко. Това означава, че вече ще гледаме Чехре единствено или в сериали, или в постановки. 

7) Берен Саат се завръща на екран! След края на първи сезон на историческия сериал "Великолепният век: Кьосем" (Muhtesem Yuzyil: Kosem) преди година, световноизвестната актриса се отдаде на почивка от всякакви професионални ангажименти, но вече се подготвя за своето грандиозно завръщане. Слухове от последните седмици гласяха, че Берен ще партнира на Ибрахим Челиккол в новия сериал "Отвъд нощта" (Gecelerin Otesi), но те се оказаха грешни. По последна информация Саат ще се включи с главна роля в нов сериал с работно заглавие "Казино" (Gazino), който ще бъде по сценария на Пънар Булут и Керем Дерем и ще бъде продуциран от арабската компания O3 Medya, както и че ще бъде исторически, пресъздаващ събития от 60-те години на миналия век. Все още не е ясно по коя телевизия ще се излъчва, но е сигурно, че ще започне през новия телевизионен сезон 2017-2018 г.

8) Йозджан Дениз се раздели с новата си половинка! След като изживя дълъг любовен романс с доста по-младата от него красавица Бусе Нарджъ, снимаща се в момента с главна роля в новата лятна семейна комедия "Турски имот" (Turk Mali), световноизвестният любимецът на зрителките започна нова връзка с говорителката Селин Яъчъоулу. Уви, тя се оказа мимолетна и двамата наскоро се разделиха. Това стана ясно, след като младата чаровница наскоро бе забелязана с новия си приятел - бизнесменът Йонджю Сьонмез. Явно за сметка на изключително успешната си кариера, на Йозджан не му върви много-много в личния живот. 

9) Гонджа Вуслатери винаги е била сред най-провокативните и скандални турски актриси. Красавицата, която през изминалия сезон 2016-2017 г. впечатли милиони зрители с образа си на Шуле в хитовата драма "Майка" (Anne), приключваща във вторник, 20 юни, наскоро бе забелязана заедно със съпруга си Бурак Ертоан в малко заведение в истанбулския квартал Джихангир. Без да се посвени, Гонджа сподели пред заснелите ги репортери, че се облича с дрехи, купени от пазара, защото не обича да харчи много пари за тоалети. На това я научил съпругът ѝ, който също бил сред скромните в това отношение хора. Така за пореден път Вуслатери скандализира медиите, въпреки че определено сме ставали свидетели на далеч по-големи шокове...

10) Мерием Узерли не се отказва да обича! След като два пъти се събира и разделя със своя вече окончателно бивш приятел Алп Йозджан, чаровната актриса с германски произход, която е любимка на Арабския свят, продължава да търси истинската любов и не се отказва ни най-малко. След финала на втория сезон на криминалната драма "Без бандити светът е невъзможен" (Eskiya Dunyaya Hukumdar Olmaz), в който взе главна роля, екранната Хюррем султан замина за родината си Германия, но наскоро се завърна отново в Турция. На летището тя бе засечена от репортери, като на въпросите им дали е затворила любовния тефтер, тя отговори: "Никога няма да го затворя. Когато открия правилния човек, ще се омъжа". А на въпроса защо с нея не е дъщеричката ѝ Лара, тя сподели, че утре ще дойде заедно със семейството ѝ. 

11) Заговори се и за завръщането на екран на Къванч Татлъту, чийто сериал "Смели и красиви" (Cesur ve Guzel) приключва до броени дни! Наскоро най-известният турски актьор, познат у нас от "Перла", "Двама завинаги", "Забраненият плод", "Север-Юг" и "С Русия в сърцето", бе забелязан от репортери, които го попитаха дали наистина ще го гледаме скоро отново на екран. Отговорът на Къванч бе следният: "Първо - не е това начинът да ме питате. Второ - това не е вярно. Трето - сегашният ми проект все още не е приключил. Четвърто - нямам отправено предложение за нов". А на въпроса дали наистина ще наеме нова яхта, след като наскоро се изръси със солидна сума за лятна такава, той добави: "По принцип не обичам много да говоря за тези неща, но да - търся си още една яхта". 

12) Сравниха Аху Яту със Супер Марио! Изключително популярната актриса от "Твоят мой живот" (Paramparca) наскоро бе забелязана от папараци на шопинг в голям истанбулски търговски център заедно със своя син Кемал. Бившата съпруга на Джем Йълмаз събра погледите на всички посетители на мола със своята провокативна визия. Тя бе облечена в яркосин гащеризон от шушляк, който би отивал повече на автомонтьор, отколкото на световноизвестна актриса. Мнозина оприличиха Аху на анимационния герой Супер Марио и написаха, че в ръцете ѝ липсват само четка и боя, тъй като изглежда като бояджийка. 

13) Елчин Сангу е от малкото актриси, които могат да се похвалят с прекрасен външен вид и без грим. Червенокосата красавица, класирала се на второ място в онлайн-състезанието ни "Любима турска звезда 2017", преди няколко дни сподели в профила си в социалната мрежа Instagram свое selfie, на което позира в напълно естествен и натурален вид. Тя впечатли милионите си фенове с прекрасното си лице без грим и сложи в малкия си джоб десетки свои колежки, които не смеят да се покажат навън без грим и прическа. Елчин, позната у нас от "Една любовна история" и "С Русия в сърцето" и снимала се за последно в най-успешната турска романтична комедия "Любов под наем" (Kiralik Ask), в момента е на почивка в Тайланд, откъдето продължава да споделя свои интересни снимки. 

Свързано изображение
14) Следващата седмица в рубриките на СЕРИАЛИ в България очаквайте: в понеделник, 19 юни, ще бъде финализиран брой №164 от "Какво гледат в Турция?", а във вторник, 20-ти, започва новият №165, който ще се обновява всеки ден с рейтингите за предходния до края на седмицата. Във вторник, 20 юни, предстои второто за сезона и шестдесет и осмо подред издание от "Турция представя...", в което ще представим двата нови летни сериала на FOX - "Шевкат Йеримдар" (Sevkat Yerimdar) и "Лудата Гьонюл" (Deli Gonul). В четвъртък, 22 юни, идва ред на интервю с класиралия се на пето място участник в онлайн-състезанието ни "Любима турска звезда 2017" - Керем Бюрсин, познат от "В очакване на слънцето". И в неделя, 25 юни, ще бъде публикуван брой №125 от "Турските актьори 24/7"

Няма коментари:

Предоставено от Blogger.