"Турция представя..." (67): нови летни сериали по StarTV

Здравейте, приятели! Вторник е, 13 юни, и днес с нов сезон се завръща една от най-успешните рубрики на СЕРИАЛИ в България - "Турция представя..."!
Телевизионен сезон 2016-2017 г. в южната ни съседка е към своя край, като съвсем скоро ефирът там ще се изпълни с нови летни и свежи сериали, повечето от които романтични комедии, които ще бъдат част от летните програми на телевизиите. През започващото лято в новите издания от "Турция представя..." ще можете да научавате в аванс и във всички подробности всичко около започващите нови летни проекти, разбира се - в запазения ден вторник! В първия за сезона и шестдесет и седми подред брой ще се спрем на телевизията, обявила единствена до момента своята пълна лятна програма, а именно - StarTV! Един от нейните нови сериали дори вече започна и се превърна за отрицателно време в хит, но двата най-обещаващи и очаквани от аудиторията тепърва предстоят! Научете повече за "Пълнолуние" (Dolunay), "Светулка" (Atesbocegi) и "Турски имот" (Turk Mali)!

"Пълнолуние" (Dolunay) - скоро:
жанр: романтична комедия
продуцентска компания: No Dokuz
режисьор: Чааръ Байрак
сценарист: Айшен Гюнсу Текер и Фикрет Беклер
актьорски състав: Йозге Гюрел ("Кварталът на богатите" и "Сезонът на черешите"), Джан Яман ("Да обичаш на инат"), Хакан Курташ ("Момичето, което обичах" и "Изкушение"), Неджип Мемели ("Листопад" и "Дила"), Йознур Серчелер, Илайда Акдоан, Тюркю Туран, Алара Бозбей, Баламир Емрен, Барк Йайгън, Йозлем Тюрай, Емре Кентменоулу, Алихан Тюркдемир, Йешим Гюл, Ърмак Юнал, Мерт Явузджан и други
сюжет: Назлъ (Йозге Гюрел) е младо момиче, което е пленено от японската кухня и мечтае някой ден да отвори собствен ресторант. Ферит (Джан Яман) е наследник в уважавано и богато семейство, което наема Назлъ за готвачка в имението си. Тя работи там, за да продължи образованието си за професионален готвач. По стечение на обстоятелствата пътищата на Назлъ и Ферит ще се пресекат и така ще започне историята на тяхната невъзможна любов.

"Светулка" (Atesbocegi) - скоро:
жанр: романтична комедия 
продуцентска компания: MiaYapim
режисьор; Баръш Йош ("Любов под наем")
сценарист: Ебру Хаджъоулу
актьорски състав: Сечкин Йоздемир ("Момичето с червения шал", "Една любовна история" и "Любов под наем"), Нилай Дениз ("Отново любов" и "Дръж се, сърце мое"), Дерия Алабора, Умут Ийт Ванлъ, Белма Джанджиер, Дурул Базан, Седа Гювен ("Пепел от рози"), Беркай Тулумбаджъ, Алисиа Капудаа, Шебнем Диллигил ("Цената на славата", "Любов назаем" и "Справедливостта на Кара"), Чааръ Чътанак, Тайра Бахар и други
сюжет: Баръш (Сечкин Йоздемир) е млад проспериращ адвокат, който е успял и си мисли, че няма нещо, което да не е преживял в живота си. Освен любовта... Аслъ (Нилай Дениз) пък е умно, забавно и пълно с живот момиче, което за да издържа семейството си, е принудено да работи като таксиметрова шофьорка. Тя гори и свети като истинска светулка! Когато пътищата на двамата се пресекат, всички ще говорят за тяхната любов!

"Турски имот" (Turk Mali) - всяка неделя:
жанр: семейна комедия
продуцентска компания: Surec Film
продуцент: Али Гюндоуду
режисьор: Жале Атабей
сценарист: Тайфун Гюнейер
актьорски състав: Шафак Сезер, Мехмет Али Ербил, Хасибе Ерен, Нергис Кумбасар ("Любов под наем"), Анъл Илтер, Бурджу Биниджи, Гюлхан Текин, Селен Гьоргюзел, Серкан Шенгюл, Полина Ч, Бусе Нарджъ, Илке Коркмаз и други
сюжет: Ерман Кузу (Шафак Сезер) е пенсиониран пощальон, работещ като шофьор на автобус. Развел се с бившата си съпруга Абийе, той остава да се грижи за двете си деца. Истински патриот, държащ на честността и справедливостта. Стане ли дума за традиции и обичаи, той се превръща в истински турчин и предизвиква след себе си вълна от положителни емоции. 

_________________________________________________________________________________

Това беше всичко от нас за тази седмица! Очаквайте следващото второ за сезона и шестдесет и осмо подред издание от "Турция представя..." следващия вторник, 20 юни! Тогава ще представим двата нови летни сериала на FOX - "Шевкат Йеримдар" (Sevkat Yerimdar) и "Лудата Гьонюл" (Deli Gonul). Припомнете си изданията от предишните сезони чрез архива на рубриките ни от тук!

1 коментар:

Анонимен каза...

Здравейте, много се извинявам за въпроса си и знам че мястото му не тук, но искам да попитам от къде мога да слушам новите турски песни с бг превод ? Благодаря за отговора предварително

Предоставено от Blogger.