"Пепел от рози" завладява ефира на Диема Фемили

Един от най-хитовите турски сериали предстои да бъде повторен отново! През летния сезон Диема Фемили ще даде възможност
на зрителите да си припомнят вълнуващата история на Фатмагюл в сериала "Пепел от рози" (Fatmagül'ün Suçu Ne?). Поредицата се излъчи през 2012-та година в ефира на БТВ, като се превърна в най-гледания турски сериал тогава, ставайки любим на милиони зрители. Сега тя предстои да се завърти отново, но в ефира на конкурентната Диема Фемили, която от години се слави, че купува едни от най-обичаните турски сериали. Повече информация за старта на "Пепел от рози", завъртащ се от по-следващата седмица, научавате в по-долните редове!

На 9-ти юни (петък) ще се излъчи последното издание от повторенията на риалити-сериала "Съдби на кръстопът" в ефира на Диема Фемили. Последният епизод засега ще бъде показан между 18.00 и 19.00 часа, като ще има и повторение на 12-ти юни, ден понеделник, от 11.30 до 12.30 часа.

На мястото на "Съдби на кръстопът" се завърта повторение на хитовата драматична сага "Пепел от рози" (Fatmagül'ün Suçu Ne?). Поредицата, в която главаната роля изпълнява неповторимата Берен Саат, се завърта от 12-ти юни (понеделник) и ще се позиционира всеки делничен ден от 18.00 до 19.00 часа. Повторения на сериала също ще има, като те започват още на следващия ден - 13-ти юни, ден вторник, и ще се излъчват всеки делничен ден от 11.30 до 12.30 часа, само в ефира на Диема Фемили.

"Пепел от рози" (Fatmagül'ün Suçu Ne?) ще се излъчва премиерно за ефира на Диема Фемили, като сагата съдържа 80 турски епизода. В ефира на медията вече се излъчва реклама, оповестяваща започването на сериала, а от СЕРИАЛИ в България първи съобщаваме в цялото интернет-пространство за повторението на сагата.

2 коментара:

Анонимен каза...

Greshite pochva ot 12 june

Анонимен каза...

Браво вие и "СЕРИАЛИТЕ" в фейсбук сте най добрите!

Предоставено от Blogger.