Баръш Кълъч: "Смятам се за привлекателен мъж"

Здравейте, приятели! Четвъртък е, 1 юни, и продължава публикуването на интервюта с участниците в четвъртия сезон на най-успешното ни
онлайн-състезание "Любима турска звезда" за 2017 г.! Всеки четвъртък през пролетния сезон прочитате такива с всеки следващ отпаднал състезател, като единадесетото е с един от любимците на зрителките - Баръш Кълъч, отпаднал след четвъртфинала и класирал се на девето място миналия петък, 26 май. Той е роден на 21 февруари 1978 г. в турската област Малатя. В момента е на 39 години, зодия риби. Заминава се активно с актьорската професия още от 1999 г., но първата си роля, с която всички забелязват големия му актьорски талант, изиграва чак през 2011 г. в тоталния хит "Огледален свят" (Adini Feriha Koydum), който е най-харесваният турски сериал, даван в България. През 2013 г. играе и в четвъртия сезон на друг голям хит - "Сезони на любовта" (Lale Devri). Взема участие с главна роля в хитовата драма "Войната на розите" (Gullerin Savasi), излъчена през изминалата година у нас по Диема Фемили. През пролетта на 2016-а се снима в провала "Разрушителят" (Oyunbozan), приключил само след пет излъчени епизода. За последно взе участие в драмата "Детско ухание" (Evlat Kokusu), също приключила без време заради ниските си рейтинги с едва девет серии. Взима участие и във филма с Гизем Караджа "Обичам те, човеко" (Seni Seviyorum Adamin). Време е да започваме с интервюто!

Разкажете ни повече за детството си!
Аз бях едно много будно и отговорно дете. Още като малък, колкото и нескромно да звучи, бях звездата на класа и на цялото училище. Бях президент на класа и капитан на футболния ни отбор. Сега, когато отново се срещам с приятелите си от детството, се радвам, че ме разпознават и че не са ме забравили. Имам само добри спомени от този период на живота ми!

Кога решихте, че ще станете актьор?
О, още от много малък гледах черно-белите филми по стария ни телевизор и доста често си представях, че аз съм един от героите в даден филм, имитирах го и много се забавлявах по този начин. През 1999 г. се снимах в реклама на чипс и от там започна всичко. През 2003 г. пък изиграх първата си роля в сериал във "Всички мои деца" (Butun Cocuklarim). 

Как се подготвяте за ролите си?
Подготвям се винаги, когато ми предстои да се снимам, но никога не преувеличавам и рядко репетирам, защото на един истински професионален актьор трябва почти всичко да му идва отвътре. Останалото са просто листове хартия, на които четеш репликите си. Аз обаче умея да импровизирам и за щастие - доста успешно, като често го правя. А и винаги, преди да се снимам, у мен трябва да има тръпка, възбуда, иначе след това нищо не се получава на сцената или на снимачната площадка.

Разкажете ни повече за героя си във "Войната на розите"!
Моят герой Йомер е пластичен хирург, завършил образованието си в Америка, където и работи. В Истанбул го връща смъртта на негов много голям близък. Но този край ще бъде началото на нещо наистина голямо. С разказа си приключвам тук!

Харесва ли Ви героят Ви?
Разбира се, иначе щях ли да приема да го изиграя?! Аз винаги чувствам кога един герой е създаден за мен. Така беше и с Левент, когото пресъздадох в "Огледален свят". Получих сценария на тази поредица, оказала се ключова за актьорската ми кариера, късно вечерта, към 23.00 часа, като само половин час след това приех предложението за участие и определено не сбърках. Когато нещо е точно за мен, аз имам възможността от пръв поглед да го разпозная.

Как се разбирате със съпругата Ви?
Отлично. Вече години наред сме спътници в живота и лично аз съм много щастлив от момента, в който казах "Да" пред всички на сватбата ни. Ние сме на една и съща възраст и макар вече с бели коси по главите, аз все още я възприемам за своето малко момиче, което видях за първи път, когато се запознахме. Понякога се караме, но това след това всичко е по-добре от преди, защото сме излели насъбраните си емоции и започваме на чисто, сякаш се прераждаме.

Ревнува ли жена Ви от по-интимните сцени, които сте пресъздавали?
Съпругата ми не е от този тип жени, които искат своите съпрузи единствено за себе си и не им дават секунда спокойствие, съмняват се в тях и т. н. Тя е над нещата. А и може би всяка една съпруга на актьор е такава, няма друг начин, иначе само ще се ядосва... По-скоро те не са такива, а са се научили да бъдат такива. 

Какво значи за Вас щастието?
Щастието е за мен означава да се събудя, да закуся, да отида на фитнес и след това да съм мотивиран да работя и да дам всичко от себе си. Щастлив съм, когато съм заслужил парите, които получавам и които след това влагам в щастието на семейството си. 

Смятате ли се за сексапилен мъж?
Да, определено! Но аз разбирам сексапила по различен от общоприетия начин. За мен сексапилът не се изразява във физическата красота, а в енергията, която излъчва мъжа. Мисля, че моята е много сексапилна.

Разкажете ни повече за последния Ви игрален филм "Обичам те, любими"!
В този проект аз изпитах всичко онова, от което имах нужда като актьор. Отдавна исках да изиграя персонаж, който да живее не в големия град, а в крайбрежните и спокойни области на Турция. Героят ми е многопластов и интересен, той е човек, изгубил всичко, отдал се на страданието. Неговата самотна рутина в живота ще бъде разбита от едно момиче, което ще бъде изиграно от Гизем Караджа. В този филм има доста песни, които трябваше да изпеем заедно с нея и с които много се забавлявахме.
_________________________________________________________________________________

Това беше всичко от нас за тази седмица! Очаквайте следващото интервю, което ще бъде с класиралия се на седмо място участник от "Любима турска звезда 2017", следващия четвъртък, 8 юни! Припомнете си предишните интервюта чрез архива на рубриките ни от тук!

Няма коментари:

Предоставено от Blogger.