"Втори шанс за провалите" (13): "Дивата роза"

Краят на сезона на "Втори шанс за провалите" наближава! Разгледахме най-различни сериали, провалили се в южната ни съседка Турция
- от исторически, комедийни до драматични, като към всички очакванията са били еднакво големи. Тази седмица отново се спираме на драма, която се проваля в Турция, макар и главната роля в нея да изпълнява актриса, която в момента е една от най-обичаните и популярни в цял свят. Връщаме се цели девет години назад, когато в южната ни съседка започва излъчването на една необикновена история, обещаваща да докосне зрителските сърца. Главната героиня в нея изиграва популярна турска актриса, която сме гледали в "Дила" (Dila Hanim), както и в "Част от мен" (Kaderemin Yazildigi Gun). Сериалът стартира като част от пролетния телевизионен сезон, но продължава до средата на лятото. Запознайте се по-подробно със сериала "Дивата роза" (Yaban Gulu) в следващите редове!

"Дивата роза" (Yaban Gulu) е с участието на Хатидже Шендил в главната роля. За първи път актрисата гледаме у нас в "Дила" (Dila Hanim), после в "Черни планини" (Karadaglar), а след това и в "Част от мен" (Kaderemin Yazildigi Gun). Това е един от първите сериали на актрисата, който обаче се проваля. Главната мъжка роля е поверена на Джихан Окан, а също така и на Джихан Йенидже, които в момента не се снимат в сериали. Актьорският състав на сериала не е чак толкова популярен, но това не прави поредицата безинтересна. "Дивата роза" стартира в Турция на 24 март 2008 г., като се излъчва в ефира на ATV всеки понеделник. Първият епизод е с ниски рейтинги и е на 13 място с резултат от 3.90%. Следващата серия понижава резултата си и е с 3.10%. Ниските резултати продължават да бъдат факт и със следващите епизоди на драмата. Тя се изправя основно срещу "Опасни улици" (Arka Sokaklar), "Сбогом, Румелия" (Elveda Rumeli) и "Доктори" (Doktorlar), а по-късно и срещу "Мелодията на сърцето" (Dudaktan Kalbe). За да покачи своите резултати, "Yaban Gulu" бива преместен в събота, където обаче положението с поредицата остава все така критично, макар и няколкократните ѝ попадания в ТОП 10. Така финалът на драмата е излъчен на 19 юли 2008 г. Тогава тя се класира на 8 място и отбелязва едва 2.00% рейтинг-резултат. Част от актьорския състав са още: Ипек Тенолджай ("Кой те взе от мен?"), Дуйгу Шен ("Доказателства в огъня"), Джихан Йениджи, Али Яйлъ, Дамла Дебре, Емрах Колукъса, Сечкин Йоздемир ("Момичето с червения шал", "Една любовна история", "Любов под наем"), Четин Бююкакън, Ейлюл Дениз, Юсуф Екши, Пелин Будак, Жулиде Курал, Сибел Сейхан и други. 

Сериалът приключва с 15 епизода, като от тях нито един не отчита рейтинг над 4%. Сценарист на "Yaban Gulu" е Нуран Деврес, която за последно работеше по "Ти си моят плен" (Esaretim Sensin). Режисьори на сериала са Кумрал Пакел, Филиз Кайнак и Джелял Чимен. Продуцентската компания на "Дивата роза" е "Vega Film", която също вече не се занимава с правенето на сериали. Продуцент на сериала е Ялчън Шен ("Гущерите" и "Завръщане у дома"). Сериалът завършва с отворен финал като обикновен епизод.

Остана само едно издание от "Втори шанс за провалите"! Него ще видим следващия петък, 9 юни! Подсказваме, че в сериала, който ще разгледаме, участва един от най-обичаните турски актьори, който има чудесна кариера и жъне успех след успех, но един от първите му сериали е провал. Главната героиня също е популярна. Кой е сериалът и какво знаем за него - очаквайте ни, за да разберете! Припомнете си предишните броеве чрез архива на рубриките ни от тук!

Няма коментари:

Предоставено от Blogger.