Керемджем: "Станах актьор съвсем случайно"

Здравейте, приятели! Четвъртък е, 11 май, и продължава публикуването на интервюта с участниците в четвъртия сезон на най-успешното ни
онлайн-състезание "Любима турска звезда" за 2017 г.! Всеки четвъртък през пролетния сезон прочитате такива с всеки следващ отпаднал състезател, като деветото е с един от любимите актьори Керемджем, превърнал се в деветия елиминиран участник миналия петък, 5 май. Той е роден на 28 декември 1977 г. в турската област Муула. В момента е на 39 години, зодия козирог. Изявява се професионално като актьор и като певец от 2004 г. насам. Още след първите си роли в сериалите "Nerelere Gideyim", "Pardesü", "Ağlayalım Beraber" и "Aşk Oyunu" получава признанието на зрителите и на критиците, печелейки престижни награди, една от които и "Златна пеперуда" (Altin Kelebek). Сред най-успешните му участия в сериали досега са в многосерийния "Елиф" (Elif) от 2008 г. и "Tovbeler Tovbesi" от 2011 г. Ролята на живота си обаче изиграва доскоро като Атеш в тоталния хит "Моят живот" (O Hayat Benim), излъчващ се всяка делнична вечер от 22.30 часа по Диема Фемили и приключил наскоро в Турция. Любопитно е, че Керемджем има изключително успешна музикална кариера, включваща осем самостоятелни песенни албума, превърнали се в хитове на турския пазар през годините. Да започваме с интервюто!

Познавахте ли се с Езги Асароулу, преди да се срещнете на снимачната площадка на "Моят живот"?
Не, не се познавахме с Езги отпреди това. Но когато разбрах, че ще бъде моя екранна партньорка, потърсих името ѝ в интернет и прочетох доста добри отзиви и коментари за нея, хората я обичат и много я харесват. Когато се запознахме, аз се убедих, че са прави и споделих мнението им. 

Разкажете малко за героя си Атеш!
Моят герой Атеш е дясната ръка на истинския баща на Бахар - Мехмет Емир, в неговата компания. Като цяло персонажът, който пресъздавам, е доста тайнствен, затова не мога да издам нещо по-конкретно.

Как ще се пресекат пътищата на Бахар и Атеш?
Атеш ще използва за една от целите си именно Бахар, като точно тогава ще изпита нещо към нея, но няма да послуша веднага гласа на сърцето си.

Как попаднахте в актьорския бранш?
Съвсем като на шега се впуснах в едно приключение, заради което в момента имам няколко издадени албума и няколко успешни роли зад гърба си. Никога не съм мечтал за актьорска кариера, но ето, че се случи! Големите неща в този живот стават на пръв поглед случайно, но всъщност не са. Всичко има причина и всичко се случва така, както трябва!

С половинката Ви Седа Гювен имате една и съща професия...
Двамата много си помагаме взаимно в това отношение и няма повод за ревност и скандали, каквито медиите спретват помежду ни. От известно време сме разделени, тъй като тя се снима в сериала "С Русия в сърцето" (Kurt Seyit ve Sura) и е в Санкт Петербург, Русия. Да работим една и съща професия, за нас е огромна взаимна подкрепа!

Прекарвате по-голямата част от времето си на снимки, но какво правите, когато сте в почивка?
Срещам се с приятелите си. За мен е много важно кариерата да не попречва по какъвто и да е начин на социалните контакти и личния живот. Обаждам им се и си уговаряме среща, макар че понякога ми се карат, че не им звъня достатъчно често. Но когато отворя телефонния указател и видя на колко много хора мога да се обадя, съм много щастлив!

Как се справяте с несправедливостите в днешно време?
С търпение и с безкомпромисно отстояване на принципите ми. С годините се научих да отказвам и да не се чувствам виновен от това. Например, когато приятелите ми ме поканят в някой нощен бар, аз вече им отказвам, защото не харесвам подобни места и мероприятия. Не се и впечатлявам особено, когато по улиците хората ме спират и ми казват: "Ти си моят зет-мечта!", "У нас дъщеря ми има само твои плакати!" и т. н. Разбира се, че това ме ласкае, но аз се опитвам да спазвам личното си пространство и да не допускам толкова близко непознати, дори и да са с добри намерения в повечето случаи. Защото за да променим света и за да се борим с несправедливостите, първо трябва да променим себе си!
_________________________________________________________________________________

Това беше всичко от нас за тази седмица! Очаквайте следващото интервю, което ще бъде с десетия отпаднал участник от "Любима турска звезда 2017", по-следващия четвъртък, 25 май! Припомнете си предишните интервюта чрез архива на рубриките ни от тук!

Няма коментари:

Предоставено от Blogger.