"На гости на..." (10): Дениз Чакър

Здравейте, приятели! Сряда е, 9 май, и продължава новата пролетна рубрика на СЕРИАЛИ в България "На гости на...", в чиито издания
всяка сряда Ви отвеждаме в домовете на любимите ви звезди от сериалите! След изключителния успех на първата ни фото-рубрика "От кухнята на...", наложила се през есента на 2016-а г., тази пролет водим втория ни подобен проект, който още също отчита голям успех!
В десетото издание от "На гости на..." ще отидем на гости на една от най-известните и харесвани турски актриси - Дениз Чакър, позната у нас с ролите си в хитовете "Листопад", "Великолепният век" и "Ифет" и снимаща се в момента в криминалната драма "Без бандити светът е невъзможен" (Eskiya Dunyaya Hukumdar Olmaz). Тя живее в апартамент в квартал Куручешме, намиращ се в европейската част на Истанбул. Дениз споделя жилището със своята домашна любимка - котката Шати. Домът ѝ е с изглед към прекрасния Босфор. "Театърът винаги е бил на първо място за мен. Но по стечение на обстоятелствата, след като ме поканиха да изиграя Ферхунде в "Листопад" на Решат Нури Гюнтекин, играя предимно в сериали", споделя Чакър. Разкрива, че много е искала да попадне на добри съседи, настанявайки се в апартамента, и че мечтата ѝ се е сбъднала, защото е в прекрасни отношения със съкооператорите си. "Исках всичко в този дом да бъде истинско. Много се постарах това да се случи и май стана. Обичам да давам имена на всичко, дори на неодушевените предмети. Тази маса, например, се казва Ферзан Йозпетек (един от най-известните турски режисьори). Най-много обичам да седна на нея, да похапна нещо вкусно и да гледам неговите филми".





_________________________________________________________________________________

Това беше всичко от нас за тази седмица! Очаквайте следващото единадесето издание от "На гости на..." следващата сряда, 17 май! Имате бърз достъп до всички броеве в архива на рубриките ни от тук!

Няма коментари:

Предоставено от Blogger.