"Моят живот" (O Hayat Benim) приключва в Турция във вторник

април 26, 2017
Един от най-успешните турски сериали, създавани някога, приключва! След четири изключително успешни сезона, превърнал се в един от
най-обичаните турски сериали, "Моят живот" (O Hayat Benim) завършва! Историята, разказваща за отнетия живот на Бахар, ще покаже своята дългоочаквана от всички развръзка във вторник, 2 май, от 20.00 часа, единствено в ефира на турската телевизия FOX. Драмата приключва с общо 131 епизода, което я превръща не само в една от най-успешните поредици на телевизията през последните години, но и в една от най-дългите такива. 

Напомняме, че в Турция "Моят живот" (O Hayat Benim) стартира през февруари 2014 г., като от самото си начало постига високи рейтинги и привлича зрителското внимание, като се излъчва в неделя. На 11 април 2017 г. обаче драмата бива преместена във вторник, където рейтингите ѝ рязко се понижават и тя започва да се проваля с всеки изминал епизод. Дори смяната на сценаристите и режисьорите не помага в покачването на резултатите и така финалът на сериала е факт. Четвъртият сезон на "Моят живот" (O Hayat Benim) ще се състои от 31 епизода.

В България "Моят живот" се излъчва всяка делнична вечер от 22.30 часа по Диема Фемили и се радва на висок зрителски интерес. В момента у нас сме изгледали повече от половината от втори сезон на сериала, като финалът на сезона се очаква да е през месец юни. Остават още два сезона, като това означава, че големият финал на "Моят живот" у нас ще видим през следващата 2018-а година!

5 коментара:

Анонимен каза...

Каквото и да сложат във вторник, се проваля. Явно двата сериала първенци са твърде силни.

Diema Family каза...

Време беше да приключи. Сега е ред и на "Опасни улици".

СЕРИАЛИ в България каза...

До 1-ви коментар:
Здравейте,
Определено и "EDHO", и "Майка" са много силни проекти и трудно трети сериал би се наредил до тях. Преди "Песента на живота" (Hayat Sarkisi) успяваше, но и той се проваля все повече.
Леки и успешни дни! :)

До 2-ри коментар:
За съжаление "Опасни улици" (Arka Sokaklar) продължава и не се очертава да приключи скоро. Зрителите го гледат и го харесват. Продължава да се снима.
Леки и успешни дни! :)

Анонимен каза...

До сериали в бг
Здравейте сериали в бг кога ще свършат сериалите Моята Карма
Ритьмьт на мечтите Завинаги свьрзани
А Кога ще свьрши сериала Твоят мой живот
Вярно ли е че След финала на сериала Дила ще се изльчва Двете лица на Истанбул а защо Теленовалес новини трият коментари
Благодаря и Поздрави на целият ви екип
Лека вечер

Анонимен каза...

Тея от теленовелас са много зле и да "Двете лица на Истанбул" започва от края на май четох го в друга страница в фб която е 100 пъти по добра от ограничените хора който подържат страницата на теленовелас!

Предоставено от Blogger.