"На гости на..." (8): Есра Дерманджъоулу

Здравейте, приятели! Сряда е, 26 април, и продължава новата пролетна рубрика на СЕРИАЛИ в България "На гости на...", в чиито
издания всяка сряда Ви отвеждаме в домовете на любимите ви звезди от сериалите! След изключителния успех на първата ни фото-рубрика "От кухнята на...", наложила се през есента на 2016-а г., тази пролет водим втория ни подобен проект, който още също отчита голям успех!
В осмото издание от "На гости на..." ще отидем на гости на една от най-скандалните и колоритни турски актриси - Есра Дерманджъоулу, позната у нас чрез ролята си на Мукаддес в тоталния хит "Пепел от рози" (Fatmagul'un Sucu Ne?) и изиграла ключова роля в първия сезон на историческия сериал "Великолепният век: Кьосем" (Muhtesem Yuzyil: Kosem). Тя живее апартамент в тузарския квартал в европейската част на Истанбул - Каракьой. Гримирайки се в стаята си преди да започнат снимките разказва, че първата си роля е изиграла в комедиен проект, когато е била на 31 години. "Много ми харесва идеята да оставам по-често вкъщи, но не ми се получава. Ако нямам никаква работа и съм уморена, мога да прекарам с дни у дома. От балкона на апартамента ѝ се вижда емблематичната кула Галата, разкриваща невероятна панорамна гледка на цял Истанбул. Нанесла се е в този апартамент преди три години и половина. Той е голям 150 квадратни метра и се състои от три стаи, една баня, две тоалетни за гости и голям хол с кухненски бокс. Есра е декорирала дома си в контрастни цветове, защото обича да ѝ е шарено. 




_________________________________________________________________________________

Това беше всичко от нас за тази седмица! Очаквайте следващото девето издание от "На гости на..." следващата сряда, 3 май! Имате бърз достъп до всички броеве в архива на рубриките ни от тук!

2 коментара:

Анонимен каза...

ako moga da popitam kade moga da gledam vsi4kite episodi na seriala zakonite na sdbata i ne6to novo za seriala nqmali da go puskat ve4e

СЕРИАЛИ в България каза...

Здравейте,
Потърсете в интернет за всички излъчени епизоди от "Законите на съдбата". Предполагаме, че в сайта на Nova Play ще ги има, проверете. Засега няма да бъде продължение - беше огромен провал.
Леки и успешни дни! :)

Предоставено от Blogger.