"Турция представя..." (66): нов пролетен сериал по ATV

април 25, 2017
Здравейте, приятели! Вторник е, 25 април, и днес предстои да прочетете дванадесетото за сезона и шестдесет и шесто подред издание от
една от най-успешните рубрики на СЕРИАЛИ в България "Турция представя..."! И през пролетния сезон тя продължава с публикуването на нови броеве в запазения ѝ ден в нашата програма - вторник. В турския ефир все още предстоят началата на още и още нови сериали, за които, както знаете, информираме в аванс в пълни подробности в следните параграфи - жанр, продуцентска компания, продуценти, режисьори, сценаристи, актьорски състави и сюжети. Нека преминем към тазседмичното издание, в което ще представим пролетния сериал на ATV "Обичам и двамата" (Ikisine de Sevdim). Да започваме!

"Обичам и двамата" (Ikisine de Sevdim) - от 27 април (четвъртък) по ATV:
жанр: драма
продуцентска компания: Erler Film
продуцент: Тюркер Инаноулу
режисьор: Джем Табак
сценаристи: Мухаррем Бухара и Йозлем Атасой
актьорски състав: Амине Гюлше, Бурак Сердар Шанал, Октай Гюрсой, Мехмед Мехмедоф, Ерхан Язъджъоулу, Ханде Каптан, Еджем Чалък, Дилек Гювен, Айшегюл Ишсевер, Беррин Аръсой, Мурат Гьоксу, Боран Бааджъ и други
сюжет: Суна (Амине Гюлше) и Хасан (Мехмед Мехмедоф) са заедно от деца и пораствайки, решават да се оженят. Най-големият проблем на Хасан е безпаричието, което го съпътства винаги. Синовете на уважавания бизнесмен Демир Караджабей (Ерхан Язъоулу) - Мурат (Бурак Сердар Шанал) и Ферхат, са начело на големия семеен холдинг. Ферхат се занимава с мръсни сделки, въпреки опитите на баща му и брат му да го попречат. Суна е разследваща журналистка и прави голямо разкритие за мръсните сделки на Ферхат. Точно тогава пътищата на двете семейства ще се пресекат неизбежно и Суна, Хасан и Мурат ще станат част от сложен любовен триъгълник.

Освен "Обичам и двамата" (Ikisine de Sevdim), по ATV продължават излъчванията на "Оскърбени цветя" (Kirgin Cicekler) в понеделник, "Без бандити светът е невъзможен" (Eskiya Dunyaya Hukumdar Olmaz) във вторник, "Този град ще дойде след теб" (Bu Sehir Arkandan Gelecek) в сряда, "Любов и синьо" (Ask ve Mavi) в петък и "Кой те взе от мен?" (Seni Kimler Aldi) в неделя.
_________________________________________________________________________________

Това беше всичко от нас за тази седмица! Припомнете си предишните броеве чрез архива на рубриките ни от тук

Няма коментари:

Предоставено от Blogger.