Езги Асароулу: "Хората искат промяна, но нямат смелост"

Здравейте, приятели! Четвъртък е, 20 април, и продължава публикуването на интервюта с участниците в четвъртия сезон на най-успешното
ни онлайн-състезание "Любима турска звезда" за 2017 г.! Всеки четвъртък през пролетния сезон прочитате такива с всеки следващ отпаднал състезател, като шестото е с една от любимите млади актриси Езги Асароулу, превърнала се в шестия елиминиран участник миналия петък, 14 април. Тя е родена на Езги е родена на 18 юни 1987 г. в един от най-големите турски градове - Измир. В момента е на 29 години, зодия близнаци. Започва да се занимава професионално с актьорско майсторство от 2004 г. насам, като първата ѝ роля е тази на Пелин в сериалът "Езикът на любовта" (Bir Dilim Ask). Следват още малки участия в други телевизионни и кино-проекти, сред които е и това в хита "Двама завинаги" (Menekse ile Halil) от 2007 г. с Къванч Татлъту, в който се превъплъщава като Джанай. През 2008 г. участва и в драмата "Спомни си, любима" (Hatirla Sevgilim) с Берен Саат и Джансел Елчин. Година по-късно, през 2009-а, два пъти си партнира с големия актьор Халит Ергенч - първия в тоталния хит "1001 нощ" (Binbir Gece) като Дуру и втория във филма "Горчива любов" (Aci Ask) като Седа. През следващите години идват все по-успешни и по-големи роли за Езги, като от 2014-а насам тя се снима в тоталния хит, чийто четвърти сезон се излъчва в момента по FOX - "Моят живот" (O Hayat Benim). В него влиза в ролята на Бахар, която е и най-успешната ѝ от всички досега. Да започваме с интервюто!

Познавахте ли се с Керемджем, преди да се срещнете на снимачната площадка на "Моят живот"?
Керемджем е много приятен и спокоен човек, аз съм същата. И двамата сме меки като памук, затова и се разбираме много добре както помежду си, така и с останалата част от екипа.

Разкажете малко за героинята си Бахар!
Бахар е позитивна, трудолюбива, ценяща изключително много семейството си, не се оплаква, въпреки всички трудности, които съпътстват живота ѝ. Тя е човек, който е щастлив и който прави останалите хора щастливи. Съдбата ѝ отнема живот, за който мнозина нейни връстници мечтаят, от тук идва и заглавието на сериала "Моят живот" (в букв. превод "Този живот е мой").

Как се пресичат пътищата на Бахар и Атеш?
Бахар е доста наивна и сама ще помогне на Атеш да я използва, без да го осъзнава. Интригата няма да липсва и тук, но нашият коз и предимство пред останалите сериали е, че ще разкрием пред зрителите една тайнствена и загадъчна история и ще ги направим съпричастни към нея. Продуцентската ни компания Pastel Film, както и режисьорката ни Мерве Гиргин дълго време са подготвяли проекта, преди да го реализират.

Ако сериалът приключи заради ниски рейтинги, как ще се чувствате?
Първо ще анализирам себе си и своята работа, дали е била на ниво и дали проблемът е бил в мен. Но принципно аз не искам да мисля за това, за рейтинги и сваляне от екран. Снимайки се в "Моят живот", аз се наслаждам изцяло на момента и не мисля за по-нататък. Забавлявам се, играя и се усъвършенствам, докато мога. Не мога да играя и да мисля - това дали ще се хареса, дали интересът ще падне или не. Така нищо не би се получило както трябва. В крайна сметка сме в шоу-бизнеса, в който днес се случва едно, а утре - нещо напълно различно. Както се казва, всичко е възможно!

Прекарвате по-голямата част от времето си на снимки, но какво правите, когато сте в почивка?
Опитвам се да харча колкото се може по-малко пари, тъй като това ми е един вид слабост и в момента се опитвам да я победя. Иначе предпочитам да си седя вкъщи, да чета или да гледам филми. Да си почивам!

Истанбул е огромен град, не Ви ли привлича поне с нещо през свободното Ви време?
Аз съм родена и израснала в Истанбул и той не може да ме изкуши с почти нищо вече. Единственото място, което май не съм посетила, е Моминската кула. Скоро обаче трябва да го направя и да изпия по един чай там. Казват, че е много хубаво.

Как се справяте с несправедливостите в днешно време?
Всичко е много объркано и хората често влизат в порочен кръг. Те вътрешно искат да се променят, да се изправят срещу несправедливостите и да ги победят, но нямат тази смелост и храброст, тази сила да го направят. И тогава започват да се оплакват и да обвиняват другите за проблемите си. А това е огромна грешка. 
_________________________________________________________________________________


Това беше всичко от нас за тази седмица! Очаквайте следващото интервю, което ще бъде с седмия отпаднал участник от "Любима турска звезда 2017", следващия четвъртък, 27 април! Припомнете си предишните интервюта чрез архива на рубриките ни от тук!

Няма коментари:

Предоставено от Blogger.