"На гости на..." (7): Едже Услу

Здравейте, приятели! Сряда е, 19 април, и продължава новата пролетна рубрика на СЕРИАЛИ в България "На гости на...", в чиито
издания всяка сряда Ви отвеждаме в домовете на любимите ви звезди от сериалите! След изключителния успех на първата ни фото-рубрика "От кухнята на...", наложила се през есента на 2016-а г., тази пролет водим втория ни подобен проект, който още с първите си броеве отчете невероятен успех!
В седмото издание от "На гости на..." ще отидем на гости на една от най-известните турски актриси - Едже Услу, позната у нас чрез ролите си в хитовите драми "Сълзи над Босфора" и "Черна роза" и снимаща се в момента в "Дръж се, сърце мое" (Dayan Yuregim). Репортерите ѝ отиват на гости в деня след края на снимките на първия сезон на "Черна роза" (Karagul). Спокойно и тихо е и тя изглежда заредена с нови сили сред последния уморителен ден на снимачната площадка. Видът ѝ ни най-малко подсказва, че всъщност почти не е спала цяла нощ и че от четири месеца и половина насам работи по сериала си, при това - в далечния Газиантеп. Споделя, че се е нанесла в този апартамент преди две години и половина (към днешна дата - преди шест години и половина). В отсрещния апартамент живеела майка ѝ. Именно тя видяла обявата за наем, проучила и предложила на Едже да се нанесе до нея. Апартаментът е голям 140 квадратни метра, като разполага с хол, кухня, баня и три стаи. Едже си е направила и малка импровизирана гардеробна. Тя обяснява, че при декорирането и подредбата на дома си се е вдъхновявала от италианските филми, в които цялото семейство се събира заедно, сяда на една маса, забавлява се и прекарва време заедно, но в същото време и всеки живее отделно. 




_________________________________________________________________________________

Това беше всичко от нас за тази седмица! Очаквайте следващото осмо издание от "На гости на..." следващата сряда, 26 април! Имате бърз достъп до всички броеве в архива на рубриките ни от тук!

Няма коментари:

Предоставено от Blogger.