"На гости на..." (6): Гьокче Бахадър

Здравейте, приятели! Сряда е, 12 април, и продължава новата пролетна рубрика на СЕРИАЛИ в България "На гости на...", в чиито издания
всяка сряда Ви отвеждаме в домовете на любимите ви звезди от сериалите! След изключителния успех на първата ни фото-рубрика "От кухнята на...", наложила се през есента на 2016-а г., тази пролет стартираме втория ни подобен проект, който още с първите си броеве отчете невероятен успех!
В шестото издание от "На гости на..." ще отидем на гости на една от най-известните турски актриси - Гьокче Бахадър, позната у нас от драма №1 "Листопад" (Yaprak Dokumu). Домът ѝ се намира в квартал Кадъкьой, който е в азиатската част на монополиса Истанбул. С гледка е към голямото пристанище, намиращо се там. "Не си падам по семплите декорации. Обичам окото да ми е пълно и да се чудя на къде да погледна. Затова, когато избирах мебели за дома си, прекарах цял в ден в магазина и общо взето за един ден избрах всичко, което сега използвам", споделя Гьокче. Тя също така разкрива, че е заложила на пастелни цветове в хола, за да се чувство уютно и спокойно. За нея цветовете са много важни. В холът има маса за билярд, джаги и инсталация за домашно кино с прожектор. Домът ѝ е 260 квадратни метра. 








________________________________________________________________________________

Това беше всичко от нас за тази седмица! Очаквайте следващото седмо издание от "На гости на..." следващата сряда, 19 април! Имате бърз достъп до всички броеве в архива на рубриките ни от тук!

Няма коментари:

Предоставено от Blogger.