"Турция представя..." (65): нов пролетен сериал по ATV

април 11, 2017
Здравейте, приятели! Вторник е, 11 април, и днес предстои да прочетете единадесетото за сезона и шестдесет и пето подред издание от една от
най-успешните рубрики на СЕРИАЛИ в България "Турция представя..."! И през пролетния сезон тя продължава с публикуването на нови броеве в запазения ѝ ден в нашата програма - вторник. В турския ефир все още предстоят началата на още и още нови сериали, за които, както знаете, информираме в аванс в пълни подробности в следните параграфи - жанр, продуцентска компания, продуценти, режисьори, сценаристи, актьорски състави и сюжети. Нека преминем към тазседмичното издание, в което ще представим пролетния сериал на ATV - "Кой те взе от мен?" (Seni Kimler Aldi). Да започваме!


"Кой те взе от мен?" (Seni Kimler Aldi) - скоро по ATV:
жанр: драма
продуцентска компания: Pastel Film
продуценти: Яшар и Еве Ирвюл
режисьор: Садуллах Шентюрк
сценарист: Пънар Уйсал
актьорски състав: Фулия Зенгинер ("Малки жени"), Дуйгу Йетиш, Ийт Киразджъ, Юрдаер Окур ("Справедливостта на Кара"), Юлкю Дуру, Йълдъз Кюлтюр, Фунда Илхан, Ахмет Сарачоулу ("Листопад"), Ипек Тенолджай, Налан Явуз, Осман Вьобер, Халдун Бойсан, Айше Тунабойлу ("Пламъкът на сърцето" и "Ифет"), Еврен Ерлер, Едип Тепели, Сибел Ергюн, Ийт Коджак, Су Дура и други
сюжет: Зехра и майка ѝ Айнур са икономки в имението на уважаваното и богато семейство Чамай. Зехра пораства заедно с единствения наследник в рода - Баръш, в когото е влюбена от детство. Баръш също споделя чувствата на Зехра, но за тяхната любов има много препятствия. В миналото сестрата на Зехра - Джерен, е претърпяла инцидент, след който всички я мислят за мъртва, но тя всъщност е жива. Причина за инцидента е именно семейство Чамай, в което тя ще се завърне след много години, търсейки отмъщение и представяйки се под друго име, така че никой да не я познае. Джерен, без да иска, се влюбва в Баръш и така започва драматичната история, в която тя ще трябва да избере между дълго чаканото отмъщение и внезапно сполетялата я любов. Какво ще избере?


Освен "Кой те взе от мен?" (Seni Kilmer Aldi), по ATV продължават излъчванията на "Оскърбени цветя" (Kirgin Cicekler) всеки понеделник, "Без бандити светът е невъзможен" (Eskiya Dunyaya Hukumdar Olmaz) всеки вторник и "Любов и синьо" (Ask ve Mavi) всеки петък. Съдбата на "Този град ще дойде след теб" (Bu Sehir Arkandan Gelecek), който отчита ниски рейтинги в сряда, не е ясна.
_________________________________________________________________________________

Това беше всичко от нас за тази седмица! Припомнете си предишните броеве чрез архива на рубриките ни от тук

2 коментара:

Тодор каза...

Как да не е ясна съдбата на Сърцето на града?! От ATV го спират! ;D

Админ каза...

До 1 коментар:
Здравейте,
Не е вярно. От екипа опровергаха тази информация.
Леки и успешни дни! :)

Предоставено от Blogger.