"Сезонът на черешите" (Kiraz Mevsimi) тръгва по Диема Фемили

"Първият път за всичко е незабравим. Първото вълнение... Няма как да избягаш от любовта. Първата любов, веднъж посята, тя ще
разцъфне..." Любов и приятелства, сватби и раздели, изкушения и предателства, разкритие на дълго пазени тайни - всичко това очаква зрителите на Диема Фемили в премиерния за България турски сериал "Сезонът на черешите" (Kiraz Mevsimi)! Един от най-успешните турски сериали, превърнал се в любим на милиони зрители по света, се завърта в ефира на медията още в първия ден на месец април. Поредицата обещава да завладее зрителските сърца, като стартът ѝ слага началото на пролетния телевизионен сезон на Диема Фемили. Това е историята на Аяз, Йойкю, Шейма и Мете...


От 1-ви април (събота) в ефира на Диема Фемили премиерно се завърта хитовият турски сериал "Сезонът на черешите" (Kiraz Mevsimi). Романтичната комедия ще се излъчва всеки уикенд, като ще бъдат показвани по три епизода дневно (по шест седмично) Те ще започват от 17.00 часа и ще приключват в 20.00 часа (първият епизод ще се излъчва от 17.00 до 18.00 часа, вторият - от 18.00 до 19.00 часа, третият - от 19.00 до 20.00 часа). Повторения на епизодите на "Сезонът на черешите" (Kiraz Mevsimi) също ще бъдат предлагани, като те ще се излъчват в делничните дни преди обяд.

"Сезонът на черешите" (Kiraz Mevsimi) е един от най-успешните турски сериали. Стартирал през лятото на 2014-а година в ефира на FOX, сериалът бързо се превръща в любим на зрителите и дори е най-гледаният летен такъв тогава. Съдържа два сезона и общо 59 турски епизода. В главните роли зрителите ще видят Серкан Чайоулу, познат с малката си роля в "Север-Юг" (Kuzey Guney). Той ще изпълни ролята на Аяз. Втората главна роля е поверена на Йозге Гюрел, която българските зрители помнят като Ада в "Кварталът на богатите" (MedCezir). В "Сезонът на черешите" тя изпълнява ролята на Йойкю. Третият главен персонаж е този на Даахан Кюлегеч, който стана любимец на родната публика като Ефе от сериала "Мечтатели" (Kavak Yelleri), но го помним и от ролята му в "Любов извън закона" (Hirsiz Polis). В "Kiraz Mevsim" той ще влезе в образа на Мете. Ролята на Шейма е поверена на Нилпери Шахинкая, която зрителите у нас познават от сериала "Времето лети" (Oyle Bir Gecer Zaman ki), както и от "Тайни" (Kayip).

Ето за какво се разказва в "Сезонът на черешите": в центъра на сюжета е историята на трудолюбивата и упорита Ойкю, която живее с майка си и брат си в стар истанбулски квартал и мечтае да стане моден дизайнер. От дете тя пази в тайна любовта си към Мете – по-големия брат на най-добрата й приятелка, който въобще не предполага за чувствата ѝ и се влюбва в друга.

Междувременно съдбата случайно среща Ойкю с Аяз – приятел и съдружник на Мете. Двамата са пълна противоположност – тя е срамежлива и целеустремена в работата си, а той е дързък и самонадеян. Аяз се влюбва от пръв поглед и въпреки че знае за чувствата на Ойкю към Мете, прави всичко възможно, за да я спечели. Отношенията на двамата ще преминат през много перипетии, предстои им да попаднат в неочаквани забавни ситуации на фона на звездния моден свят.


Със старта на "Сезонът на черешите" (Kiraz Mevsimi) в ефира на Диема Фемили ще настъпят леки промени Третият сезон на "Огледален свят", озаглавен "Пътят на Емир" (Emirin Yolu), който вече се ротира в ефира на медията, продължава, но вече само с по един епизод. Сериалът с Чаатай Улусой ще продължи да се излъчва всяка събота и неделя от 16.00 до 17.00 часа, като така за седмица ще бъдат излъчвани по два епизода. Именно следващата неделя, 26 март, два епизода един след друг на драмата ще бъдат излъчени по Диема Фемили за последен път.

Премиерният индийски сериал "Законите на съдбата" преустановява излъчването си. Поредицата ще бъде спряна, като последните два епизода от нея ще видим следващата неделя, 26 март, между 18.00 и 20.00 часа. Дали "Законите на съдбата" ще бъде продължен, предстои да разберем!

16 коментара:

Анонимен каза...

Законите на Съдбата Диема Фемили Спира този сериал
От 27 април започва новият латино сериал Льжлиео Сърце Всеки следобед от 13 и 30 до 14 и 30 без Събота и неделя по Диема Фемили
И всяка сутрин от 9 и 30 до 10 и 30 по Диема Фемили без Събота и неделя
И Пьтвт на Емир ще се излъчва всяка Събота и неделя от 16 до 17 часа

И Непростимо започва отново по Диема Фемили

Анонимен каза...

Извинявайте Льжливо Сърце е новият латино сериал

Тодор каза...

Къде е новината , за новия латино сериал "Лъжливо сърце" ?

Тодор каза...

"Пътят на Емир" ще замести "Огледален свят". Относно "Законите на съдбата" по-добре да го спрат! ;) :D

Тодор каза...

А новината за повторението на "Непростимо" къде е?! Леле всичко трябва , да ви се казва!

Анонимен каза...

Аз пък се радвам, че тук не бъка от досадни латино новини, които не ме интересуват.

Анонимен каза...

Здравейте бих искала да попитам дали има вариант Любов под наем да започне през летния сезон на БТВ?Благодаря ви!

Анонимен каза...

Аз много се радвам че свършва този Трите Лица на Ана
Този сериал беше най скучният в целият свят
Браво Диема Фемили най после и латино новините не са досадни
И новият турски сериал много се радвам че започва там участва Даахан кюрагеч Ефе от Мечтатели

Анонимен каза...

Сериите на "Любов под наем" със сръбско аудио можете да намерите тук https://www.facebook.com/%D0%A1%D0%B5%D1%80%D0%B8%D0%B0%D0%BB%D0%B8%D1%82%D0%B5-226936730701735/

И дано да почне по БТВ

Анонимен каза...

Здравейте дали Дъщерите на Гюнеш е закупен у нас? И Назови ме по име ? Или 309? Или Аромат на ягоди,Любов под наем,Да обичаш на инат?

СЕРИАЛИ в България каза...

От 1 до 5-ти коментар:
Здравейте,
Новините, свързани с премиерния латино сериал, новите предавания в ефира на Диема Фемили, както и повторенията на "Непростимо" и "Сияйна луна", можете да очаквате в отделна статия, за да не наслагваме толкова много информация под статията за "Сезонът на черешите"!
Леки и успешни дни! :)

До 7-ми коментар:
Здравейте,
Възможно е "Любов под наем" (Kiralik Ask) да започне, да. Но дори самите БТВ не знаят какво ще пуснат през лятото, така че остава само да гадаем.
Леки и успешни дни! :)

До 10-ти коментар:
Здравейте,
За "Дъщерите на Гюнеш" (Gunesin Kizlari) нямаме информация, но най-вероятно все още не е взет от никоя българска телевизия. "Назови ме по име" (Adini Sen Koy) не е закупен, но можете да го гледате в интернет, превеждат епизодите с български субтитри. От останалите сами "Любов под наем" (Kiralik Ask) е взет тук.
Леки и успешни дни! :)

Анонимен каза...

Благодаря,бях чела че 309 е закупен.

Анонимен каза...

нямат ли къде да пуснат този турски сериял в друго часъво време че спират Закони на съдбата е стига се така правят таз година само спират сериали с предавания този сериал пътя на емир колко пъти го пускат първо бтв сега и нова 2 път като гледам през седмицата по диема фемили програпата само повторениа има там да бяха сложили се на наи интересното ги спират така направиха с Малката булка Черния списак и с този сериал дано скоро пак да го пуснат

Анонимен каза...

иматели информация дали да не го спират за нисак реитиг закони на съдбата ?Но надали има нисак реитинг ако може за отговор.или да баха го изместели в друк час

Анонимен каза...

Законите на съдбата го спират защото никой не гледа този скучен сериал и затова дано никога да не го пуснат

Unknown каза...

Искам пак законите на съдбата моля ви пуснете го

Предоставено от Blogger.