"С Русия в сърцето" и "Камелот" с повторения по БТВ Лейди

Задават се нови повторения на хитови заглавия в началото на следващия месец април! Промени ще има както в ефира на най-гледаната
българска телевизия БТВ, така и в ефира на нишовия ѝ канал БТВ Лейди. Един от акцентите е повторение на турския сериал "С Русия в сърцето" (Kurt Seyit ve Şura), в който Къванч Татлъту и Фарах Зейнеп Абдулла се превъплъщават в главните роли. Американския сериал "Камелот" (Camelot) също ще бъде повторен в ефира на дамската медия. А кога можете да ги очаквате, както и какво БТВ ще предложи на зрителите след края на деветия сезон на немската сага "Лекар в планината" - разбирате в по-долните редове!

На 2-ри април (неделя) ще бъде показан последният 53-ти епизод от повторението на турския сериал "Една любовна история" (Bir Aşk Hikayesi). Мелодрамата с Дамла Сьонмез и Сечкин Йоздемир ще покаже развръзката си в обичайния си час - от 22.00 до 23.30 часа, единствено в ефира на БТВ Лейди. На същата дата зрителите на медията ще могат да проследят последния епизод и на друго повторение - това на турската драма "Тайни" (Kayip). Финалът на сериала с Илкер Калели, Аслъ Енвер и Долунай Сойсерт ще бъде показан час преди този на "Една любовна история" - от 21.00 до 22.00 часа.

След финалите на двете поредици в ефира на БТВ Лейди тръгват други две повторения. "С Русия в сърцето" (Kurt Seyit ve Şura) се завърта отново по БТВ Лейди от 8-ми април (събота). Историческата сага с участието на Къванч Татлъту, Фарах Зейнеп Абдуллах и Биркан Сокуллу в главните роли, която направи премиерата си в ефира на БТВ преди две години, ще се ротира с по един епизод от 21.00 до 22.30 часа всяка събота и неделя. "С Русия в сърцето" съдържа 21 оригинални епизода, а в български вариант са 24.

Отново от 8-ми април (събота) започва и друго повторение - това на американския сериал "Камелот" (Camelot), който също се излъчи през лятото преди 2 години в ефира на БТВ. Сериалът ще се излъчва всяка събота и неделя, веднага след епизода на "С Русия в сърцето" - между 22.30 и 23.30 часа, само по БТВ Лейди. И двата сериала няма да имат повторения на "премиерните" си епизоди.

На 31-ви март, ден петък, приключва деветият сезон на немската поредица "Лекар в планината". На мястото сериала в ефира на БТВ ще се ротират вече по два епизода от друга немска сага - "Клиника край езерото". Двойните серии на лекарската теленовела започват от 3-ти април (понеделник), като така тя ще се излъчва всеки делник вече от 15.00 до 17.00 часа, само по БТВ.

5 коментара:

Тодор каза...

Скука , скука и пак скука по БТВ. Очаквах нов индийски сериал а те какво направиха. Определено НОВА ги надмина!

Анонимен каза...

Пак тъпотии можеха да повторят Трима братя три сестри и жената в огледалото на мястото на тези сериали

Анонимен каза...

БИркан , а не БУркан. :)

Тодор каза...

Хахахаха :D :D :D

Diema Family каза...

:D

Предоставено от Blogger.