"Клиника край езерото" - от 15 март в 16.00 часа по БТВ

От средата на месец март БТВ отново ще зарадва зрителите си, стартирайки премиерен немски сериал. "Клиника край езерото" (Herzflimmern
– Die Klinik am See) е новото заглавие в ефира на БТВ, което ще се ротира в следобедните часове на най-гледаната българска телевизия, започвайки само след броени дни. Предстои да видим финала на "Сияйна луна" (Saraswatichandra), а феновете на турските сериали ще могат да се насладят на по-дълги епизоди от "Незабравима" (Unutulmaz). Вижте какви промени ще наложи БТВ в програмата си в по-долните редове!

От понеделник, 13 март, по БТВ започва вторият сезон на турския сериал "Незабравима" (Unutulmaz). Премиерният за национален ефир сезон ще се излъчва с нов час на излъчване и продължителността на един епизод ще е с половин час повече. "Незабравима" (Unutulmaz) вече ще се излъчва от 13.30 до 15.00 часа. Уточняваме, че утре, 10 март, продължителността на сагата с Синем Йозтуфан и Серхан Яваш за последно ще бъде от един час - от 13.30 до 14.30 часа. Тогава ще бъде показан и последният за първи сезон епизод.

От понеделник немската поредица "Лекар в планината" продължава своето излъчване с нов час. Деветият сезон от сериала вече ще започва в 15.00 часа и ще приключва в 16.00 часа, като това влиза в сила също от 13-ти март. 

Във вторник, 14 март, БТВ ще излъчи последните два 443-ти и 444-ти епизода от повторението на индийската сага "Сияйна луна" (Saraswatichandra). Последният епизод зрителите ще видят между 16.00 и 17.00 часа.

От 15-ти март (сряда) в ефира на БТВ стартира новият немски сериал "Клиника край езерото" (Herzflimmern – Die Klinik am See). Поредицата ще се ротира в следобедните часове на медията - всеки делничен ден от 16.00 до 17.00 часа, като един епизод ще бъде с продължителност от 45 минути. "Клиника сред езерото" е първият сериал с медицинска тематика в Германия, който се излъчва в периода от 2010 до 2012 година. Превръща се в един от най-успешните немски сериали и приключва с общо 255 епизода. В главните роли зрителите ще видят Ханс Стадбауер, Ралф Счича, Свен Васнер, Бетина Редич и други. 

1 коментар:

Анонимен каза...

Супер този сериал е страхотен Браво на БТВ че го излъчват
Този сериал е хиляди як от Турските и Индийските скучни сериали
Браво БТВ

Предоставено от Blogger.