Салих Бадемджи: "Опитвам се да бъда щастлив човек"

Здравейте, приятели! Четвъртък е, 16 февруари, и продължава рубриката ни, в която всеки четвъртък публикуваме интервюта с най-известните
и обичани турски актьори и актриси от сериалите. През изминалия месец януари прочетохте четири такива със звездите от втория сезон на хитовата драма "Твоят мой живот" (Paramparca), а през февруари ще можете да се радвате на такива с любимците Ви от най-успешната турска романтична комедия "Любов под наем" (Kiralik Ask)! Третото интервю ще бъде с един от най-популярните турски актьори, известен с успешните си поддържащи роли - Салих Бадемджи! Той е роден на 15 август 1984 г. в един от най-големите турски градове Измир. В момента е на 34 години, зодия лъв. Започва да се занимава професионално с актьорско майсторство през 1994-а, когато е едва на десет години. Първата му роля е епизодична. Едва през 2007-а се включва с по-важна и голяма роля в хитовата класическа драма "Сбогом, Румелия" (Elveda Rumeli). В нея се снима две години, до 2009-а. През 2010 г. отново вдъхва живот на второстепенен герой, а именно - Хакан в една от най-успешните турски семейни драми "Времето лети" (Oyle Bir Gecer Zaman Ki). Чрез нея придобива световна популярност и макар героят му да бъде мразен от аудиторията, той я привлича. Снима се в поредицата с Айча Бингьол до 2013-а. След това две години следват участия в неуспешни проекти - "Завоевателят" (Fatih), "Зехтиновият хълм" (Zeytin Tepesi) и "Ах ти, Истанбул" (Ulan Istanbul). От лятото на 2015 г. до януари 2017 г. изигра ролята на живота си - тази на Синан в най-успешната турска романтична комедия "Любов под наем" (Kiralik Ask). Съвсем скоро предстои да се завърне на екран в новата драма "Истанбулска булка" (Istanbullu Gelin), подготвяна от StarTV. Време е да започваме с интервюто!

По какъв начин избирате дали да участвате в даден проект или не?
На първо място за мен стои надеждността, която осигуряват продуцентите и телевизията. Не за екипа, а за зрителите. Освен това, представям си се като един обикновен зрител и се питам: "Бих ли гледал този сериал?", четейки сценария на предложения такъв. За мен мнението на зрителите и на феновете е много важно. До голяма степен се съобразявам с него, взимайки някакво професионално решение.

Какво Ви привлече най-много към "Любов под наем" (Kiralik Ask)?
Първо се срещнах с продуцента на Ortaks Yapim - Мюге Туралъ Пак. Тя ми разказа за проекта в пълни подробности и аз разбрах, че наистина ще си струва! След това научих, че сценарист ще бъде Мерич Аджеми, също доста важен фактор. Тя е изключително успешна! След това с времето, по време на снимачния процес, разбрах, че не съм сгрешил, като съм приел отправеното предложение и че цялата история, целият проект, всички герои, сцени и събития се създават с много любов и желание. Нещото, което е най-важно, бих казал!

Какъв е Вашият герой Синан?
Синан е доста интересен персонаж. Хем успява да разсмива жените, хем да ги омайва, те го харесват, но той по една или друга причина е все още сам. Малко ме дразни това, че е вманиачен по Ясемин. Но като цяло е доста приятен образ за игра! Харесва ми, че не се ограничава в нито едно отношение.

Всички казват, че много се забавлявате на снимачната площадка. Разкажете повече - как, кога, с кого?
Обстановката на сета е много енергична! Отдавам това като причина на нашия режисьор Метин Балекоулу. Като се замисля, хората доста скучаят, работейки. И то часове, което е най-жалкото. Каквото и да правят, нищо не се променя. Актьорската професия е наистина едно голямо изключение! Винаги е интересна и никога не ти е скучно. Не мога да разкрия как се забавляваме на сета. Поне не и в пълни подробности. Защото това си е част от личното ни пространство, на актьорите и екипа.

От какво най-много Ви е страх?
Може би най-много ме е страх да остана без любов - към света, към хората, към всичко. Защото когато загубим любовта си към живота, губим всичко.

Щастлив човек ли сте?
Не знам дали съм щастлив, но знам, че със сигурност се опитвам да бъда такъв. Не мисля, че съществува лично щастие. По-скоро щастието на другите хора в нашия живот ни прави щастливи. Склонен съм да мисля, че щастието се изразява именно в това!

Попадал ли сте в любов под наем в реалността?
Ще бъда кратък в отговора си - не. Даже не мисля, че преди или след думата "наем" би могла да стои думата "любов". Каквото и да е материално нещо също не би могло да се свърже с любовта.

А попадал ли сте в любовен триъгълник?
Не стоях дълго в един такъв. Или поне така си мисля. В житейския ми опит досега фигурира подобно нещо, но не беше за дълго. Не ми се мисли за такъв начин на живот. Защото любовта си е начин на живот! При това най-здравословният и полезен!

Влюбен ли сте в момента?
Не само в момента - и преди, и за в бъдеще съм бил, съм и ще съм! Напълно сигурен съм, че любовта никога не свършва. Някои казват, че след време тя утихва и изстудява, но не е така! Дори само поезията е доказателство за вечната и безусловна любов! Ако не вярваме в поезия, какъв е смисълът?

Обичате ли да флиртувате?
Не, не обичам флирта. Предпочитам и се стремя, когато се изправя срещу която и да е жена, да не си говоря с нея чрез намеци, а директно и искрено. Като цяло е добре да правим това не само в любовните си отношения, но и във всички останали. Няма нужда от излишни пози.

Младите момичета много Ви харесват. Как се чувствате?
Това е много хубаво! На кого не би му харесало? Но смятам, че колкото и да харесваш дадена популярна личност, е задължително да не се "вманиачаваш" по нея, както се казва. Да оставиш идола си да диша, да е спокоен, да уважиш правото му на лично пространство. Опитвам се да превъзпитавам по-настоятелните ми фенове.

Имате ли проблеми?
Какво да кажа - като всеки човек, и аз имам своите проблеми. За щастие - битови. Придържам се към максимата, че на тази земя предците са ни оставили само проблеми, които ние неизбежно наследяваме, но които само от нас самите зависи как ще приемем - с усмивка или с тъга!
_________________________________________________________________________________

Това беше всичко от нас за тази седмица! Очаквайте следващото интервю с турска звезда следващия четвъртък, 23 февруари! Припомнете си предишните интервюта чрез архива на рубриките ни от тук!

7 коментара:

Diema Family каза...

Хора вземете го закрийте този блог и без това давате невярна и лъжлива информация! За пореден път се убедих в това! Нали казахте че от NOVA ще излъчата сезон 2 на Малката булка!? Днес излезе новината че го спират след финала на сезон 1 !!! Наистина се излагате!

Админ каза...

ОК, закриваме блога!

СЕРИАЛИ в България каза...

До 1-ви коментар:
Здравейте,
Айде пак се хванахте за нещо! Е, че кой е казал, че няма да излъчат втори сезон на "Малката булка" (Balika Vadhu)? Кога - това е решение на медията, не наше! Ако искат ще го пуснат след година, след две, след пет, но ще го пуснат. И ние се убедихме в много работи, но си запазваме за нас! :)
Лек ден!

Анонимен каза...

http://flypaparazzi.com/2017/02/16/serenay-sarikayadan-baris-arduca-yesil-isik/

Бихте ли превели ?

Анонимен каза...

Май е имало гласуване с кого искат да видят Серенай на екран и най-много гласове е имало за Баръш Ардунч и май се очертава такъв проект.Нека админите потърсят информация и отговорят.

СЕРИАЛИ в България каза...

До 4-ти коментар:
Здравейте,
Била е пусната анкета, в която са питали зрителите с кого искат Серенай Саръкая да си партнира в проект. Най-много гласове е получил Баръш Ардуч от "Любов под наем" (Kiralik Ask). На въпроса на журналистите какво мисли за това да играе с Баръш Ардуч, Серенай е отговорила: "С удоволствие бих играла с него, защо не?".
Леки и успешни дни! :)

До 5-ти коментар:
Здравейте,
Да, точно така, става въпрос за гласуване. Но за момента такъв проект не се очертава да има, тъй като, както знаете, Серенай в момента се снима в друг проект - "Fi Ci Pi".
Леки и успешни дни! :)

Анонимен каза...

Благодаря,че се отзовахте на молбата ми и преведохте новината.

Предоставено от Blogger.