"Твоят мой живот" (28): какво да очакваме в новите епизоди?

февруари 17, 2017
Здравейте, приятели! Петък е, 17 февруари, продължава рубриката ни, в която Ви информираме първи какво ще се случва седмица за
седмица в новите епизоди на най-гледания турски сериал в момента у нас "Твоят мой живот" (Paramparca)! Нови издания от едноименната с мелодрамата поредица ще продължават да се качват всеки петък, а не както досега - всеки вторник. Време е да започваме с петнадесетото за сезона и двадесет и осмо подред, за да разберем какво ще се случи в епизодите от "Твоят мой живот", които ще се излъчат на 20-ти, 21-ви, 22-ри, 23-ти и 24-ти февруари!

PARAMPARÇA 66. Bölüm Foroğrafları
Озан свидетелства срещу майка си! Идва време за заседанието на Дилара, като по време на изслушването в съдебната зала влиза Озан и свидетелства срещу майка си. Това шокира всички и най-вече - Дилара. Джансу е съкрушена, а Хазал вижда в арестуването на майка си възможност отново да излиза свободно навън.
PARAMPARÇA 66. Bölüm Foroğrafları
Харун заплашва Джандан! Джандан, която се възстановява след инцидента в болница, е притеснена от заплахите, които Харун използва, за да оттегли тя жалбата си срещу Дилара. Този път обаче Джандан не е сама и до нея постоянно е Озан, който не позволява на Харун да я притеснява.
Айше води в дома на майка си Махиде Хатидже, която е без работа. Махиде е щастлива от факта, че отново се среща с Хатидже, но това ще се окаже голяма изненада за Айше...
PARAMPARÇA 66. Bölüm ForoğraflarıНапрежение в имението! След като разбира, че Демир Алаз е негов син, Харун се разкайва за стореното и се извинява на Дилара. Единственият начин да го види е тайно да проникне в имението. Там обаче Демир Алаз не е сам и е обгрижван от Джихан и Джансу, които са шокирани, когато виждат Харун.
Харун застава между Айше и Джихан! Тримата ще се окажат на крачка от разкриването за истината за взаимоотношенията помежду си. Дали това в крайна сметка ще се случи?
PARAMPARÇA 67. Bölüm Fotoğrafları
След като излиза от затвора, Дилара се завръща в семейството и фирмата и решава да изгони Озан от дома си и да отнеме правата му да над бизнеса. Той е разгневен и за да си отмъсти, отново използва Джандан. Този път ударът за Гюрпънар ще дойде от най-неочакваното място...
Йозкан решава да разкаже всичко на Севинч и да разкрие истината за себе си. Нито Йозкан, нито Севинч обаче не подозират, че таен слушател на разговора им ще се окаже Кериман.
PARAMPARÇA 67. Bölüm FotoğraflarıЗа да задържи отново Хатидже в обкръжението си, Махиде ѝ предлага пари. За да поправи отношенията си с Джихан, Айше решава да му направи изненада за рождения ден. Но, разбира се, на партито-изненада за Джихан, за което той дори не подозира, сред поканените е и Харун. Айше ще бъде принудена да съжалява!


_________________________________________________________________________________

Това беше всичко от нас за тази седмица! Очаквайте следващото шестнадесето за сезона и двадесет и девето подред издание от "Твоят мой живот" следващия петък, 24 февруари! Можете да си припомните предишните броеве чрез архива на рубриките ни от тук!

Няма коментари:

Предоставено от Blogger.