"Чучулигата" вече в късните часове на Диема Фемили

Отново промени в българския ефир... От началото на месец март в ефира на Диема Фемили предстои да настъпят промени, най-вече свързани с
програмата на медията през уикенда. Турският сериал "Чучулигата" (Çalıkuşu) преминава в късните часове, а индийският "Малката булка" (Balika Vadhu) ще се излъчва вече по-рано. Заедно с това в ефира на медията тръгват три предавания - "Съдби на кръстопът", "Фермер търси жена" и "Бон Апети". Всичко за промените, настъпващи по семейния канал от семейството на Nova Broadcasting Group, разбирате в следващите абзаци!

На 1-ви март (сряда) Диема Фемили ще излъчи последният за първи сезон епизод от повторението на американския сериал "Подли камериерки" (Devious Maids). Тринадесетият епизод, който слага край на сезона, ще се излъчи в обичайния часови пояс - от 18.00 до 19.00 часа, като повторение ще бъде показано на следващия ден - 2 март, четвъртък, от 11.30 до 12.30 часа, само в ефира на Диема Фемили.

След края на сезона на "Подли камериерки" в ефира на Диема Фемили започва повторение на риалити-сериала "Съдби на кръстопът". Предаването, което се завръща с нови епизоди от 09-ти март по НоваТВ, ще започне от самото си начало от 2-ри март (четвъртък), като ще заеме часовия пояс на излъчване на американския сериал - всеки делничен ден от 18.00 до 19.00 часа. Повторения на "Съдби на кръстопът" също ще се предлагат - от 3-ти март (петък), всеки делничен ден от 11.30 до 12.30 часа.

От 4-ти март (събота) по Диема Фемили започват повторенията на две предавания. Вторият сезон на "Фермер търси жена", излъчил се миналата пролет в ефира на НоваТВ, тръгва повторно в ефира на семейния канал и ще се излъчва всяка събота и неделя от 09.45 до 11.15 часа. Веднага след него, отново от 4-ти март, ден събота, започват да се ротират и повторения на изданията на кулинарното предаване "Бон Апети". Те ще се излъчват през уикендите от 11.15 до 12.15 часа, само по Диема Фемили.

Така повторенията на епизодите на "Малката булка" (Balika Vadhu) ще бъдат преместени по-рано от 4-ти март. Тях зрителите на Диема Фемили ще гледат вече от 06.10 до 09.45 часа. Напомняме, че през делниците от 20.00 часа повторенията на "Малката булка" ще бъдат преустановени от 06-ти март, понеделник.

Повторението на турския сериал "Чучулигата" (Çalıkuşu) също ще бъде вече с нов час на излъчване. Също от 4-ти март, ден събота, поредицата с Фахрие Евджен, Бурак Йозчивит и Бегюм Кютюк Яшароулу вече ще се излъчва в късните часове на Диема Фемили - всеки уикенд от 00.00 до 01.00 часа. Съобщаваме, че следващата неделя, 26 февруари, нов епизод от  "Чучулигата" за последно ще бъде излъчен от 11.15 до 12.15 часа.

Напомняме, че от 6-ти март по Диема Фемили стартира премиерната гръцка поредица "Докоснати от слънцето".

Няма коментари:

Предоставено от Blogger.