"Турция представя..." (59): още нови сериали по KanalD и FOX

февруари 14, 2017
Здравейте, приятели! Вторник е, 14 февруари, честит празник на всички влюбени! Днес продължава новият сезон на емблематичната за СЕРИАЛИ
в България рубрика "Турция представя...", в която Ви информираме най-подробно за новите сериали, стартиращи в южната ни съседка. С настъпването на новата 2017-а година бяха обявени началата на доста нови такива, някои от които изключително очаквани, а други - изненадващи. През предстоящите седмици ще продължим да публикуваме нови издания от "Турция представя..." в запазения ѝ ден - вторник, като в тях ще информираме за новите проекти на турските телевизии! В петото за сезона и петдесет и девето подред Ви запознаваме с още два нови сериала на KanalD и FOX - съответно "Детско ухание" (Evlat Kokusu) и "Пастирска звезда" (Coban Yildizi)!


"Детско ухание" (Evlat Kokusu) - скоро по KanalD:
жанр: драма
продуцентска компания: Endemol Shine Turkey
продуцент: Хакан Ерен и Гьокхан Татарер
режисьор: Ерол Йозлеви
сценарист: сценарен екип на Endemol Shine Turkey
актьорски състав: Ханде Сорал ("Малки жени" и "Чучулигата"), Баръш Кълъч ("Огледален свят" и "Войната на розите"), Седеф Авджъ ("Двама завинаги"), Йешим Салкъм, Мурат Хан ("Цената на живота") и други
сюжет: Зейнеп (Ханде Сорал) е млада жена, заминала да живее в Амстердам и да работи като медицинска сестра в болница. Благодарение на професията си тя се среща с мъжа на мечтите си, с когото заживява заедно и от когото ражда първото си дете. Тя винаги е мечтала за такъв живот, но никога не е знаела, че реалността има други планове за нея. В един миг Зейнеп губи всичко в своя живот и единствената ѝ останала надежда е уханието на детето ѝ... Преминала през ада, за да оживее и за да си върне живота, Зейнеп ще поеме по пътя на отмъщението. Дали по него обаче ще има място и за любовта?
_________________________________________


"Пастирска звезда" (Coban Yildizi) - скоро по FOX:
жанр: драма
продуцентска компания: Most Production
продуцент: Гюл Оуз
режисьор: Гюл Оуз
сценарист: Гюлизар Ърмак
актьорски състав: Шюкрю Йозйълдъз ("Надежда за обич"), Селин Шекерджи ("Ангели-пазители"), Селим Байрактар ("Великолепният век"), Мендерес Саманджълар ("Имението с лозите", "Завръщане" и "Тайни"), Ариф Еркин ("Брак с чужденец"), Серхат Йозджан, Айсун Метинер, Фейза Ъшък, Елиф Чакман, Сахра Шаш, Тайгун Сунгар, Йозлем Чакар, Неслихан Джан и други
сюжет: Зюхре (Селин Шекерджи) е младо момиче от бедно семейство, родено и израснало в малко селце. Един ден едно от заможните и уважавани мъже в Кападокия - Фикрет Каракая (Мендерес Саманджълар) я набелязва за своя съпруга, макар и доста по-възрастен от нея, и я иска от семейството ѝ. Зюхре не е съгласна да се омъжи за Фикрет, но семейството ѝ е принудено да я даде, притиснато от недоимък. Така девойката се омъжва за възрастния мъж по принуда и заминава да живее в Кападокия. Там, изгубила всякаква надежда за светло бъдеще, тя ще срещне Сеит (Шюкрю Йозйълдъз), който ще я върне към живота и в когото тя ще намери пристан и убежище. Между двамата млади ще пламне забранена любов, която ще ги изложи на големи опасности...
________________________________________

Освен "Детско ухание" (Evlat Kokusu), по KanalD продължава излъчването на "Песента на живота" (Hayat Sarkisi) във вторник, "Ти си моята родина" (Vatanim Sensin) в четвъртък, "Опасни улици" (Arka Sokaklar) в петък, "Име-легенда" (Adi Efsane) в събота и "Бодрумска приказка" (Bodrum Masali) в неделя.
Освен "Пастирска звезда" (Coban Yildizi), по FOX продължава излъчването на "Великолепният век: Кьосем" (Muhtesem Yuzyil: Kosem) във вторник, "Номер: 309" (№: 309) в сряда, "Дръж се, сърце мое" (Dayan Yuregim) в петък, "В сърцето ми е Дениз" (Kalbimdeki Deniz) в събота и "Моят живот" (O Hayat Benim) в неделя. 
_________________________________________________________________________________

Това беше всичко от петото за сезона и петдесет и девето подред издание от "Турция представя..."! Предишните издания можете да си припомните чрез архива на рубриките ни от тук!

4 коментара:

Анонимен каза...

Коя телевизия е закупила Karagul и Karadayi? Ще ги пуснат ли? Благодаря предварително за отговора

СЕРИАЛИ в България каза...

Здравейте,
"Черна роза" (Karagul) и "Справедливостта на Кара" (Karadayi) са взети вече от Nova Broadcasting Group и предстои да започнат по НоваТВ или Диема Фемили в най-скоро време. Заедно с тях се очаква да стартира и "20 минути" (20 dakika).
Леки и успешни дни! :)

Анонимен каза...

Е защо "20 минути", а не Kara Para Ask? Искам отново да гледам баба Джеврие от "Листопад". :(

Анонимен каза...

Според мен е недопустимо да се пуска такъв сериал в най-гледаното време,може да е интересен,може да има почитатели,но все пак живеем в БЪЛГАРИЯ,гледам турски сериали,но ми идва малко вповече да гледам исторически за ТУРЦИЯ в този час.... Колкото до админите,може да не нападате веднага всички,да и аз им се дразня,че забавят някои рубрики или ги пускат със задна дата.Важното е че те полагат БЕЗВЪЗМЕЗДЕН труд за да можем ние да сме информирани.Нека не прекаляваме и да виждаме нещата наполовина пълне,а не наполовина празни.Никой не Ви кара насила да влизате в блога и да четете новините,ако имате критика,то нека е градивна,а не просто заяждане.Колкото до другия блог,първо,че тях ги нямаше много време,второ не отговарят на коментари,трето трият коментари,които не им харесат,четвърто отговарят арогантно.За конкуренцията им съм останала без думи,никакъв професионализъм няма в тях.Не публикуват интервюта с турски актьори,а само с латино,бяха започнали с турски,публикуваха две и спряха.Не споменават източници на информация,а доста често вземат интервюта директно от сайта на БТВ,което си е присвояване на труд,ощо повече щом не споменеш източник.Само замазват очите на хората с уж положеният от тях труд,а то се оказва труда на някой друг.
В заключение мога да кажа,че харесвам този блог най-много,защото има връзка между админи и читатели,не са арогантни,посочват източници ако информацията е заимствана от колеги.Надявам се само да прекратят това публикуване на информация със задна дата,пожелавам Ви успех.Надявам се скоро да се върнат рубриките "Любопитно","Закупени в България","Успехът на..." и интервюта с актьори,които ние избираме като се допитвате до нас чрез коментари.Рубрики като "Музиката от турските сериали","От кухнята на..." са доста скучни,всеки може да напише името на сериала в интернет и след него да напише set И да види всички снимки,които публикувате в "От кухнята на...",ако публикувахте снимки от социалните мрежи на актьорите с преведени техните послания под снимките щеше да е интересно,но така е скучно,помислите върху тази опция.

Предоставено от Blogger.