Фен-клубът на Серенай Саръкая на 1 година от създаването си!"

През отиващата си 2016-а година екипът на СЕРИАЛИ в България стана партньор с българския фен-клуб на "Кварталът на богатите" (Medcezir),
основан от Лазар Пърлев, с този на Чаатай Улусой, основан от Виктория Александрова, и с този на Серенай Саръкая, основан от Диди Иванова и Цвети Пламенова. Наскоро третият навърши една година от създаването си и по този повод част от членовете в него споделиха в интернет-пространството свои снимки как са отпразнували това важно за тях събитие - обличайки тениска с лика на тяхната идолка, позирайки с корицата на списание, на което позира, и отбелязвайки на календара си датата на създаването на клуба. Вижте тези кадри на графиката вляво!

През 2017-а година екипът на СЕРИАЛИ в България пожелава от все сърце на членовете и основателите на българския фен-клуб на Серенай Саръкая да я срещнат, да се запознаят с нея лично и да я доведат на визита в България, където да се срещне с останалите си стотици хиляди почитатели! :) :) :)

ВКЛЮЧЕТЕ СЕ ВЪВ ФЕН-КЛУБА НА СЕРЕНАЙ САРЪКАЯ ОТ ТУК

3 коментара:

Анонимен каза...

Какво става с рейтингите?

Админ каза...

До 1 коментар:
Здравейте,
В момента всички наши рубрики са в двуседмична празнична ваканция. "Какво гледат в Турция?" се завръща с нови издания от 3 януари, вторник.
Леки и успешни дни! :)

Анонимен каза...

Ок. Весели празници :)

Предоставено от Blogger.