Новите епизоди на "Опасни улици" - от 3 януари по БТВ

Задават се нови промени в българския ефир... Още с началото на новата 2017-а година, настъпваща само след броени дни, в програмата на
българските телевизии предстоят рокади. БТВ е подготвила изненади за своите зрители: новите епизоди от най-гледания турски криминален сериал у нас - "Опасни улици", нов сезон на едно от най-успешните предавания, както и удължена продължителност на "Твоят мой живот". Това обаче не е всичко. От новата година зрителите ще се радват и на няколко повторения, и на промяна в излъчването на някои сериали. Какво предстои от месец януари в ефира на БТВ, разбирате сега в следващите редове!

В петък, 30 декември, ще се излъчи последният за втори сезон епизод от кулинарното семейно състезание с водещ Александър Сано "Мама готви по-добре". Последното за сезона издание ще бъде специално, като ще се излъчи в добре познатия ни часови пояс - от 18.00 до 19.00 часа, веднага след "Лице в лице" и преди централната емисия новини на БТВ.

Така считано от 3 януари (вторник) в ефира на БТВ с нови епизоди от деветия си сезон се завръща най-гледаният криминален турски сериал у нас "Опасни улици" (Arka Sokaklar). Поредицата за татко Ръза и екипа му ще заеме часовия слот на "Мама готви по-добре", като това означава, че ще се излъчва всеки делничен ден от 18.00 до 19.00 часа, представяйки отново по един 45-минутен епизод дневно. Според последна информация, с която разполагаме, "Опасни улици" ще се излъчва до пролетта, след което отново ще излезе в почивка, за да отстъпи място на новия сезон на "Мама готви по-добре".

Преминаваме към prime-time-а на БТВ, където също ще настъпят рокади в началото на месец януари. "Истински истории" се завръща с нов сезон, като стартът му е на 3 януари (вторник), а епизоди ще можем да гледаме само в понеделник и вторник - между 21.30 и 22.30 часа, веднага след епизода на "Твоят мой живот" и преди вечерното шоу "Шоуто на Слави".

Това означава, че епизоди от излъчващия се в момента трети сезон на италианския сериал "Страсти в Тоскана" (La tre rose di Eva) ще има само три пъти в седмицата - сряда, четвъртък и петък. Сериалът няма да променя часовия си слот на излъчване - епизоди отново ще можем да гледаме от 21.30 до 22.30 часа. Напомняме, че в момента "Страсти в Тоскана" се излъчва всеки делничен ден от 21.30 до 22.30 часа, като това ще остане така до 30 декември (петък) включително.

Междувременно стана ясно, че комедийното шоу "Комиците и приятели" преустановява излъчването си. Дали завинаги или временно предаването ще отсъства от ефир не се знае, но последното му издание ще видим навръх Нова година - от 20.00 до 22.00 часа, като то ще бъде специално.

През новата година най-гледаният сериал в момента в България - турският "Твоят мой живот" (Paramparca), ще се излъчва с по-дълги епизоди и в петък. Промяната влиза в сила още следващия петък, 30 декември, когато епизодът на поредицата ще бъде от 20.00 до 21.30 часа. През новата година това също ще се запази така и епизоди от драмата за Гюлсерен и Джихан ще гледаме всеки делничен до 21.30 часа.

А през първата седмица на януари започват повторенията на два български сериала. "Домашен арест" е единият, който се завърта от първи сезон на 7 януари (събота), като ще се излъчва всеки уикенд между 12.30 и 13.00 часа, замествайки "Аламинут" в събота и "Ловци на храна" в неделя, а "Връзки" е другият, като той също започва на 7 януари, като ще се излъчва също всяка събота и неделя, но от 15.00 до 16.00 часа.

Тук е мястото да съобщим, че на 2 януари (понеделник) по БТВ няма да се излъчват епизоди от сериалите "Незабравима", "Лекар в планината", "Сияйна луна", "Твоят мой живот" и "Страсти в Тоскана". На тяхно място ще се излъчат игрални филми: от 13.30 - "Сам в къщи: Коледен обир", от 15.30 - премиерата на "Снежната кралица 2", от 17.00 - "Анализирай онова", а от 20.00 - "Най-екзотичният хотел Мариголд".

6 коментара:

Анонимен каза...

Знаете ли какво ще почне след финала на втори сезон на Твоят мой живот?

СЕРИАЛИ в България каза...

Здравейте,
След финала на втория сезон на "Твоят мой живот" (Paramparca) се очаква да стартира нов сериал. Това ще се случи през март. Следете ни за повече информация!
Весели празници! :)

Анонимен каза...

Колко време ще се излъчва опасни улици че пролетта пак ще излезе в почивка заради онази глупост мама готви по добре

Анонимен каза...

Честита нова 2017 година

Анонимен каза...

Медици всяка сьбота и неделя от 7 до 8 сутринта по Нова тв

Анонимен каза...

Мама готви по добре е супер предаване не е глупост

Предоставено от Blogger.