Повторение на "Тайни" от 29 октомври по БТВ Лейди

октомври 14, 2016
Поредно повторение на турски сериал предстои през следващите седмици! В ефира на БТВ Лейди предстои да бъде повторен излъчения
миналата година сериал "Тайни", който вървеше през уикенда по дамския канал от семейството на БТВ. Освен тази рокада, в програмата на медията предстои и още една - продължителността на излъчване на мелодрамата "Една любовна история". Повече подробности за промените в ефира на БТВ Лейди през следващите седмици на месец октомври, четете в следващите редове!

На 23 октомври (неделя) по БТВ Лейди ще бъде излъчен последният 12-ти епизод от италианския сериал "Дамата с воала" (La dama velata). Финалът на сериала зрителите ще видят в обичайния час на излъчване на поредицата - от 21.00 до 22.00 часа, а повторение на епизода ще се излъчи на 29 октомври (събота) от 06.30 до 07.30 часа.

Считано от 29 октомври (събота) по БТВ Лейди тръгва повторение на турския сериал "Тайни" (Kayıp). То ще се излъчва всеки уикенд от 21.00 до 22.00 часа, като засега повторения от сагата с Аслъ Енвер, Илкер Калели и Мете Хорозоолу няма да бъдат предлагани. Вероятно е обаче на по-късен етап и това да се случи, като може би повторенията на "премиерния" епизод от вечерта ще се излъчват от 06.30 часа, както беше с "Дамата с воала". 

Друга промяна, която ще настъпи в ефира на дамския канал, е свързана с повторението на друг турски сериал -  "Една любовна история" (Bir Aşk Hikayesi). Считано от 29 октомври (събота) от сериала ще се излъчва само по един епизод всяка събота и неделя, който обаче вече ще е с продължителност от 1 час и 30 минути, започвайки от 22.00 и приключвайки в 23.30 часа. До 23 октомври (неделя), "Една любовна история" ще се излъчва по два епизода от 22.00 до 00.00 часа.

4 коментара:

Анонимен каза...

koga shte se razbere kakvo shte zamesti svetlinata na moq jivot?

СЕРИАЛИ в България каза...

Здравейте,
Сериалът приключва през ноември. До месец най-късно би трябвало да стане ясно.
Леки и успешни дни! :)

Анонимен каза...

Е, не, кога ще спрат с тия повторения, уж имат безброй закупени сериали, а само повтарят??? Разбилам да си бяха изгърмяли вече всички нови сериали, ....

Анонимен каза...

Само да Ви поправя: същинските повторения на ''Дамата с воала'' са от 14:00 до 15:00 часа, а от 06:30 часа до 07:30 часа се два-три епизода назад!

Предоставено от Blogger.