"Моят живот" тръгва на 1 ноември от 22.30 по Диема Фемили

октомври 12, 2016
Задава се нов турски сериал в българския ефир... Както екипът на СЕРИАЛИ в България първи съобщи в цялото интернет-пространство,
"O Hayat Benim" е закупен в България (припомнете си от тук), а само няколко месеца по-късно отново първо при нас научихте, че стартът му предстои в ефира на Диема Фемили (вижте от тук) буквално минути след пускането на рекламата на сериала в ефира на медията, то вече са ясни и повече подробности около това кога стартира мелодрамата, в кой часови пояс ще се излъчва и кой сериал ще замести. Повече информация четете намирате в следващите редове!

На 31 октомври (понеделник) Диема Фемили ще излъчи големият и разтърсващ финал на турския сериал "Войната на розите" (Güllerin Savaşı). Последният епизод на мелодрамата, разказваща за воюващите главни героини Гюлфем и Гюлру, ще бъде показан в обичайния час на излъчване на сериала - от 22.30 до 23.30 часа, а за всички които са пропуснали финала, ще има и повторение - на 1 ноември, между 17.00 и 18.00 часа. Как ще приключи "Войната на розите" и ще се помирят ли Гюлфем и Гюлру, след като разбраха, че са сестри? Отговорът на въпроса ще разберем в последния 167-ми епизод на 31 октомври!

Веднага след финала на "Войната на розите" от Диема Фемили ще дадат началото на един от най-гледаните в Турция сериали. "Моят живот" (O Hayat Benim) стартира на 1 ноември (вторник) и ще се излъчва всеки делничен ден от 22.30 до 23.30 часа. Повторения на мелодрама с Езги Асароулу, Керемджем и Джерен Морай също ще бъдат предлагани. Те започват на 2 ноември (сряда) и ще бъдат излъчва всеки делничен ден от 17.00 до 18.00 часа, отново в ефира на Диема Фемили. Напомняме, че "Моят живот" все още се излъчва в Турция, където върви четвъртия му сезон всяка неделя, при това - с много високи рейтинги. Голяма част от епизодите на сериала са с продължителност от по 2 часа и 30 минути, а у нас един епизод ще е 45-минутен. До момента в Турция са показани точно 104 епизода, а тази неделя предстои да се излъчи 105. 

2 коментара:

Анонимен каза...

kakvo shte zamesti svetlinata na moq jivot?

Анонимен каза...

Кога ще приключат "Малката булка","Ритъмът на мечтите","Моята карма","Светлината на моя живот"?

Предоставено от Blogger.