"Незабравима" (Unutulmaz) с повторение по БТВ

С нови рокади започва по-следващата седмица програмата на БТВ. В нея ще настъпят промени в следобедните часове, като предстои да
започне ново повторение на турски, както и повторение на немски сериал. Какво обаче предстои още в ефира на най-гледаната българска телевизия в следващите дни, научавате от по-долните редове!

Турският сериал "Север-Юг" (Kuzey Guney) прекратява своето излъчване в следобедните часове на БТВ. Последният епизод на поредицата ще можем да гледаме в петък, 23 септември, между 13.30 и 14.30 часа. Сагата с Къванч Татлъту обаче няма да се раздели с излъчването си в национален ефир. Тя продължава, като от 26 септември (понеделник) епизоди от нея ще се позиционират всяка делнична нощ от 02.00 до 03.00 часа, отново в ефира на БТВ. Напомняме, че само след два дни - от 19 септември (понеделник), "Север-Юг" стартира от самото си начало в ефира на БТВ Лейди, където ще се излъчва всеки делничен ден от 18.00 до 20.00 часа.

На мястото на "Север-Юг" (Kuzey Guney) започва повторение на друг турски сериал. "Незабравима" (Unutulmaz) е заглавието, което БТВ ще предложи на зрителите си в следобедните делнични часове. Хитовият турски сериал със Серхан Яваш и Йозлем Йълмаз, който за първи път ще се завърти в ефира на най-гледаната телевизия, ще се излъчва всеки делник от 13.30 до 14.30 часа, като повторения няма да бъдат предлагани. Напомняме, че само преди година по БТВ Лейди се завъртя премиерният трети сезон на "Незабравима", след като години наред той така и не бе излъчен по НоваТВ, в чийто ефир стартира за първи път.

Освен "Север-Юг", БТВ преустановява излъчването и на друг сериал - индийската драма "Сияйна луна" (Saraswatichandra). И тя ще бъде излъчена за последно в ефира на медията на 23 септември (петък) от 14.30 до 15.30 часа.

"Лекар в планината" (Der Bergdoktor) ще бъде заместникът на "Сияйна луна". Немският сериал се завърта на 26 септември (понеделник) и ще се ротира всеки делничен ден от 14.30 до 15.30 часа по БТВ. 

Освен в ефира на БТВ, промени ще настъпят и в програмата на БТВ Лейди. На 25 септември (неделя) между 22.00 и 00.00 часа ще се излъчат последните два епизода от "Огледален свят: Пътят на Емир" (Adini Feriha Koydum: Emirin Yolu). От 1 октомври (събота) стартира поредното повторение на турския сериал с Дамла Сьонмез и Сечкин Йоздемир, което само до преди дни се въртя по БТВ Лейди - "Една любовна история" (Bir Ask Hikayesi). Епизоди от сериала ще се излъчват всяка събота и неделя от 22.00 до 00.00 часа, единствено в ефира на дамската медия.

5 коментара:

Анонимен каза...

Закупуват сериали,които не излъчват,а дават само повторения и то на едни и същи сериали.Не си обяснявам политиката им.

Анонимен каза...

Здравейте супер
Лекар в планината е доста интересен сериал и ви го препорьчвам горещо Много е интересен и вьлнуващ
Супер,е
Вярно ли е че Тв 7 ще изчезне завинаги от
Телевизията
Тв 7 ще продьржи ли да сьжествува
А Тази Незабравима още колко пьти ще я повторят
Да бяха сложили поне един латино сериал
Лека Вечер

Анонимен каза...

Сайта трябва да се казва турски сериали в бг,щото само за тва се пише,инае не съм гледал лекар в палнинта,знам,че са го давали по тв7,ни съм сигурен,че е много по-интересен от турско и индийско,тв7 ,ми е жал това което стана,те не го заслужаваха,дано след време се върнат,

Анонимен каза...

До
3 Коментар
Господине или госпожо
Лекар в планината даваха го по Тв 7 вярно
Но сега Тв 7 никакви сериали филми и предавания не дават
На мен сьщо ми е много мьчно за Тв 7
Тв 7 е или поне беше вьрхьт
И сериала Лекар в планината много е интересен
И вьлнуващ
Дано Бтв да изльчат всичките сезони
Дори Дьрзост и красота не може да стьпи на Малкият прьст на Лекар в планината
Лекар в планината е класика
А Дьрзост и красота е скука и вече задьлжително да го спират
Даже Тайните на времето сьщо е класика и Дьрзост и срамота и него не може да победи никога
Господине или Госпожо Препорьчвам ви горещо ако имате време гледайте Лекар в планината много е интересен и вьлнуващ
Лек ден

Анонимен каза...

Здравейте някой може ли да ми каже
Епизодите на Тайните на времето от 23 и 30
По Бтв лейди нови или стари ще са

Брагодаря ако ми кажете
Лек ден

Предоставено от Blogger.