ЕКСКЛУЗИВНО: "O Hayat Benim" тръгва по Диема Фемили

 От броени часове в ефира на Диема Фемили усилено се рекламира началото на хитовия турски сериал "Моят живот" (O Hayat Benim)! Поредицата
предстои да се завърти съвсем скоро в българския ефир, но все още няма официално обявени нито дата на старт, нито часови слот, в който ще се излъчва. Очаква се обаче "Моят живот", за чийто старт в ефира на Диема Фемили СЕРИАЛИ в България съобщава първи, да се излъчва в най-гледаното време на медията, а именно - в prime-time-а.

Един от вариантите е веднага след финала на излъчващия се в момента всяка делнична вечер сериал "Войната на розите" (Gullerin Savasi), но до края на поредицата остават малко повече от два месеца, което означава, че "Моят живот" може да стартира чак в края на ноември. Не е изключен и вариантът поредицата да се излъчва и през уикендите - всеки уикенд от 16.00 до 18.00 часа, ако евентуално Диема Фемили прекрати излъчването на втори сезон на "Огледален свят" (Adini Feriha Koydum), или от 20.00 до 22.00 часа, веднага след финала на полския сериал "Медици". Следете СЕРИАЛИ в България за повече информация около излъчването на новата хитова лента в ефира!

"Моят живот" в момента е един от най-успешните турски сериали. След по-малко от месец той се завръща в Турция в ефира на FOX с нов четвърти сезон, продължавайки излъчването си всяка неделя, а до момента от сериала, чийто оригинален превод е "Този живот е мой", са показани точно 100 епизода. Стартира в Турция още през февруари 2014 г. и до ден днешен продължава да постига небивал успех, нареждайки се сред най-гледаните сериали в южната ни съседка. Някои от епизодите на сериала са с продължителност от близо два часа и половина, което в български вариант, ако той се излъчва с епизоди от по 45 минути, ще излязат над 300 епизода.

За закупуването на "Моят живот" в България научихте от рубриката ни "Закупени в България" (припомнете си броя от тук), като само след няколко месеца след пускането на изданието, стартът на сериала е вече факт. Той върви в пакет със "Сезонът на черешите" (Kiraz Mevsimi) и "Отново любов" (Ask Yeniden), които също скоро ще се завъртят у нас.

В новия премиерен сериал участие ще вземат: Езги Асароолу ("Двама завинаги"), Джерен Морай ("Мечтатели"), Керемджем, Синан Албайрак, Оя Башар, Сюлейман Атанъсев, Аху Сунгур, Озан Гюлер, Еджем Балтаджъ и още много други.

7 коментара:

Анонимен каза...

А какво стана с Kara Para Ask?

Админ каза...

До 1 коментар:
Здравейте,
На този етап, за съжаление, няма да започва скоро.
Леки и успешни дни! :)

Ламя каза...

А Великолепният век?

Ламя каза...

А Великолепният век?

Анонимен каза...

Здравейте Сериали в бг как така след финала на Медици той започва а вие говорите за финал
А Моят живот колко сезона е
Лека вечер

Анонимен каза...

Сега в Турция ще започва 4 сезон ...

berina каза...

Гледам го по турската и мига да кажа че е най хубавия и стойностен сериял,който съм гледала досега.Надявам се скоро да започне и при нас.

Предоставено от Blogger.