Какво ще се случи в новия втори сезон на "Твоят мой живот"?

През ноември м. г. в българския ефир своята дългоочаквана премиера направи най-гледаната телевизионна програма у нас за 2015 г. - хитовият
турски сериал "Твоят мой живот" (Paramparca)! Неговият първи сезон приключи през февруари т. г., като въпросите след сезонния финал са изключително много. Какво предстои да се случи в първата серия от новия сезон на сериала с Нургюл Йешилчай, Еркан Петеккая и Ебру Йозкан в главните роли, който ще започне у нас по БТВ през ноември, разбирате чрез ексклузивната ни статия по-долу, информацията в която е предоставена специално на екипа на СЕРИАЛИ в България от Лазар Пърлев!

Тук е мястото да помолим тези, които не искат да разбират какво ще се случи, да не четат следващия абзац!

Вторият сезон на сериала "Твоят мой живот" започва с паниката около падането на Хазал във водата и спасяването ѝ. Първа в морето влиза Гюлсерен, за да я спаси, а след това на помощ идват Джихан и Джансу. Във водата се забелязва как единият и крак вече започва да се движи. Джихан и Гюлсерен я спасяват, но забравят за избухналата на входа на имението бомба. Хазал е в леглото си, а Джансу я пита дали е добре. Хазал ѝ отговаря със злобен тон. Гюлсерен се моли за крака ѝ, тъжейки много. Двете с Дилара, която тъкмо е излизала, когато избухва бомбата, се сблъскват, но Джансу ги успокоява. Йозкан е в болница. А приятелката му, чието дете е негово, и сестра му Кериман са при него. Кракът на Хазал се възстановява и прави първите си стъпки, но крие, че ходи, от другите. От летището слиза Харун - новият герой, пресъздаден от Баръш Фалай, който участва и в "Кварталът на богатите". Става скандал между Гюлсерен и Кериман. Джансу чува всичко. А Хазал е на рехабилитация, но се противи да прави упражнения, защото тя вече може да ходи, но крие това. 

ПРИСЪЕДИНЕТЕ СЕ КЪМ КЛУБА НА ЛАЗАР ПЪРЛЕВ ОТ ТУК! Целта е той да събере 3000 членове! 

5 коментара:

Анонимен каза...

*Падането на Хазал

Анонимен каза...

Брагодаря за яката новина сериальт е много интересен и як
Квартарьт на богатите е скучен според мен
Твоят мой живот е много интересен и е милиони як от Квартарьт на богатите това си е моето мнение

Анонимен каза...

Ако ще трябва да гледаме и следващите сезони на тая тъпотия "Моят твой живот", скоро време няма да има сносен филм от 20.00. Жалко, не стига, че "Кварталът на богатите" също ни мори от скука. БТВ вече от 1-3 години закупуват само тъпи сериали!!! Това е не само мое мнение, така че е крайно време някой да им го каже. Нищо лично към феновете на тези сериали, просто мое мнение :)

Анонимен каза...

Това не е ли трети сезон, защо в заглавието пише "новия втори сезон".

Анонимен каза...

Бтв само тькива тьпотии изльчват извинявайте за израза но има Хубави Турски сериали като
Мечтатели Опасни улици
Твоят мой живот е интересен но Квартарьт не е
Но само тьпотии изльчват и цял ден ни морят от скука
А Индиските сериали са много скучни мое мнение е
И са супер тьпотии и много големи глупости са
Само тях дават и са много скучни
Има много хубави теленовели който са много интересни и яки
А те само Индиски глупости дават
Според мен Теленовелите са милиони вьлнуващи от Индиските сериали

Предоставено от Blogger.